Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
September 2023 kan een maand van tegenstellingen zijn. Je wil graag vooruit, maar een grote kosmische kracht schijnt je tegen te houden…
Door de invloed van jouw planeetheerser Uranus en retrograde Jupiter en in Stier moet je geduld betrachten bij alles wat je doet. Deze kosmische time-out geeft Waterman ook de ruimte om aanpassingen te doen. Blijf op koers, Waterman.

Liefde en Relaties
Venus heerst voor Waterman over het 7e Huis van Relaties. Venus blijft tot 3 september 2023 retrograde in het Huis van Relaties. Door de schaduwwerking van Venus retrograde moet je de hele maand september 2023 rekening blijven houden dat relaties onder druk staan druk staan.
Je leven kan een onverwachte wending nemen door de terugkeer van een ex-partner.
Ondanks je inzet en goede bedoelingen kan er tegenwerking zijn. Mercurius retrograde in Maagd kan tot 14 september 2023 onderliggende problemen naar boven brengen die te maken hebben met vertrouwen en intimiteit, problemen die nog steeds niet zijn aangepakt. Mars in Weegschaal laat zien dat de weg van het compromis en onverdeelde toewijding de best weg zal zijn om toch je doelen te bereiken.
September 2023 is geen gunstige maand om te gaan daten, een nieuwe relatie te beginnen of te verbreken. De single Waterman moet eerst in zichzelf investeren en opnieuw te beoordelen wat een relatie voor jou betekent.

Familie en Huis
Uranus is de heersende planeet van Waterman, dus is van grote invloed op jouw huiselijk leven.
De retrograde Uranus in Stier (4e Huis van Familie en Huis) gaat over vrede sluiten met het verleden of een periode afsluiten. Een verzoening of verdieping van de relatie kan je dichter bij elkaar brengen.
Jupiter is retrograde in het 4e Huis en dat laat zien dat er rust komt na een drukke periode van verhuizen en verbouwen. Zorg dat je huishoudboekje op orde is.
Financiële stress kan van nadelige invloed zijn op jonge kinderen en hun ontwikkeling.
De Volle Maan van 29 september 2023 laat zien dat dingen moeten worden uitgepraat met broers, zussen of buren. Door de retrograde Cheiron in Ram in het 3e Huis van Communicatie en Verbindingen kom je in de gelegenheid om iets aan de orde te brengen dat je hebt moeten verzwijgen zonder bang te hoeven zijn voor het oordeel van anderen in jouw directe omgeving.
Een kwestie die je er harte gaat, wordt opgelost, maar nu wordt er wel naar jou geluisterd!

Carrière
Mars in Weegschaal reist in september 2023 door Weegschaal en deze optimistische transit geeft Waterman energie en drive om je ideeën na te jagen en actie te ondernemen om plannen te verwezenlijken. Het kan zijn dat je wordt geconfronteerd het het feit dat een baan niet bij je past of dat een aanbod geen toekomst biedt voor je bedrijf. Het is goed om dit goed te overwegen, want die baan geeft je wel zekerheid. Door de invloed van asteroïde Ceres in Schorpioen vanaf 16 september 2023 voelt Waterman zich gesteund, optimistischer en enthousiast over plannen. Zakelijke reizen in september 2023 zijn gunstig
De retrograde Cheiron in het 3e Huis van Communicatie en Verbindingen geeft je het vertrouwen om te worden gehoord. Je hebt lange tijd gezwegen, maar je krijg nu de kans om te zeggen waar het op staat.

Financiën
Door de energie van de Volle Maan van 31 augustus 2023 zou je in de eerste helft van september 2023 in de verleiding kunnen komen om een investering te doen, een grote huishoudelijke aankoop of iets vervangen, maar het is beter dat niet te doen.
De retrograde Saturnus in Vissen (Huis van Financiën) vraagt je om het wat zuiniger aan te doen. Financiële steun voor uitbreiding en nieuwe projecten blijft voorlopig uit, dus het is raadzaam om plannen privé of zakelijk uit te stellen. Het rendement van beleggingen kan tegenvallen.
De Nieuwe Maan in Maagd van 15 september 2023 valt voor Waterman valt in het 8e Huis van Zielsprocessen, Gedeelde Financiën en Intimiteit. De transformerende energie van de Nieuwe Maan vraagt zowel financieel als emotioneel om de balans op te maken. Wat is werkelijk belangrijk voor je? Je moet keuzes maken over wat je echt wilt, zelfs als dit betekent dat je door een financiële of diepgaande reden afscheid moet nemen van iets of iemand. Ook al moet je inleveren, wat je ervoor terugkrijgt, is zoveel meer dan je denkt te bezitten..

Gezondheid
Waterman kan in september 2023 last hebben van werkgerelateerde stress.
Een gezonde voeding, ontspanning en regelmatige lichaamsbeweging ondersteunen je om lichamelijk en geestelijk welzijn te ondersteunen en fit te blijven.
De retrograde Pluto in Steenbok (12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten) veegt als een grote kosmische bezem alle emotionele ballast weg wat jou tegenhoudt om je eigen weg te volgen in dit leven. Een vorm van therapie om oud karma los te laten kan daarbij een leidraad zijn bij jouw transformatie. Transformeren helpt je om los te laten en sterker te worden. Pluto retrograde in Steenbok is om je innerlijke verandering te vervolmaken als voorbereiding op Pluto in Waterman eind 2024.

Advies
In september 2023 zul je merken dat je niet echt een beroep kunt doen op de de hulp van derden. Het geeft jou een wat ongemakkelijk gevoel, maar iemand uit het verleden neemt je bij de hand en wijst je de weg. Daarna is het aan jou om op eigen kracht het nieuwe pad te volgen.
Vertrouwen hebben in jouw capaciteiten is een voorwaarde om succesvol te zijn in jouw carrière.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!