Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
In augustus 2023 ligt de focus op huis, familie, liefde, buitenland, financiën en carrière.
De transit van heerser Jupiter door Stier is een productieve en efficiënte periode waarin Boogschutter het fijn vindt om samen te werken, maar wel met behoud van persoonlijke inbreng.
Augustus 2023 is een gunstige maand om te reizen en voor de uitbreiding van zakelijke projecten en nieuwe projecten. Mercurius retrograde in Maagd van 23 augustus tot 14 september 2023 in het Huis van Carrière kan de oorzaak zijn van tegenslag of vertraging. Boogschutter moet dan schakelen en aanpassingen doen.

Liefde en Relaties
De retrograde Cheiron in Ram in het 5e Huis van Liefde en Zelfexpressie laat jou zien waarom je jezelf onbedoeld en ongemerkt vreugde, creativiteit en liefde hebt ontzegd doordat je voor anderen hebt moeten zorgen. Deze maand ga je met de kracht van de Maansknoop in Ram op zoek naar avontuur en ruimte om jezelf terug te vinden. Door Venus retrograde in Leeuw in het Huis van ongekende mogelijkheden kom je weer in contact met je gevoelens en ga je op avontuur! Er zijn veelbelovende ontmoetingen wanneer je op reis gaat. De single Boogschutter kan in augustus 2023 op reis de nieuwe liefde omarmen en in de vaste relatie wordt het oude liefdesvuur weer gevonden.
Belangrijk is dat je een doel voor ogen hebt en Venus retrograde gaat jou daarbij helpen om dat doel te vinden of te hervinden.

Familie en Huis
De Volle Maan in Waterman van 1 augustus 2023 in het derde Huis van Communicatie is een geweldige kans om misverstanden in de familie of met buren recht te zetten. Een belangrijk document, ​​onverwachte belangrijke informatie of een doorbraak in een juridische kwestie over een situatie met een broer of zus, buren of woongemeenschap is mogelijk.
Door de retrograde Saturnus in Vissen zijn er karmische levenslessen en verantwoordelijkheden die te maken met het huis, familieproblemen uit het verleden (zelfs uit vorige levens) en onverwerkte emotionele trauma’s.
Augustus 2023 is een gunstige maand voor een vakantiereis.
De Volle Maan in Vissen van 31 augustus 2023 valt in het Huis van Familie en Huis en laat concrete plannen zien om te verhuizen of er is een daadwerkelijke verhuizing, renovatie of er zijn er veranderingen in en om het huis om een eigen plekje te creëren om jezelf te kunnen zijn. Het gaat om grenzen stellen in letterlijke en figuurlijke zin, een hereniging met familie of met het land van herkomst. Een situatie thuis komt tot een eind, zoals de kans om jezelf te bevrijden van een beperkende gezinssituatie of conflict met buren of woonomgeving.

Carrière
De Volle Maan in Waterman van 1 augustus 2023 in het derde Huis van Communicatie is een geweldige kans om werk te delegeren en feedback te krijgen over een creatief of zakelijk project.
Het gaat er niet alleen om hoe je communiceert, maar ook met wie je communiceert. Richt je energie naar je sociale omgeving en maak bewust tijd om een eerlijk gesprek te voeren.
De invloed van jouw Heerser Jupiter door Stier (Huis van Werk) laat een productieve en efficiënte periode zien van samenwerking, maar ook kan er sprake zijn van reorganisatie, een andere baan of dagbesteding, andere collega’s of klanten. Boogschutter kan een groter kantoor of werkruimte of een betere baan krijgen. Niet alle verandering is in jouw voordeel, dus denk eerst goed na.
Door de Nieuwe Maan van 16 augustus 2023 in het Huis van Studie en Reizen en Internationale verbindingen wordt Boogschutter gestimuleerd om nieuwe wegen te verkennen door te publiceren, te gaan reizen of te gaan studeren. Mars reist tot 27 augustus 2023 door Maagd (Huis van Carrière ) en deze transit maakt je meer ambitieus, meer gedreven, meer gefocust op wat je wilt bereiken. Dit is de beste tijd om actie te nemen en verbindingen te leggen. Gunstige periode voor zakenreizen en studie.

Financiën
De retrograde Pluto in Steenbok (Huis van Financiën) laat een afronding zien voor wat betreft financiën en veiligheid. Er is een constante geldstroom vanwege verdiensten, dividend en speculatieve activiteiten.
Op financieel gebied is het evenwicht verzekerd, maar dat betekent niet dat je achterover kunt leunen en denken dat het allemaal wel losloopt. Het gaat nu om nauwkeurigheid en details.
Hou je boekhouding op orde en geef geen geld uit aan dingen die je je niet kunt veroorloven.
Het gezinsinkomen kan echter onder druk komen te staan waardoor je geneigd bent om geld te lenen van externe bronnen. Wees daar voorzichtig mee, Boogschutter.
In je onderneming draagt een goede verstandhouding met collega’s, zakelijk partners en klanten bij aan de winstgevendheid.

Gezondheid
Heerser Jupiter reist tot eind mei 2024 door Stier (6e Huis van Gezondheid) en dat is een geweldige periode voor je gezondheid en welzijn. Een therapie slaat eerder aan en het genezingsproces verloopt sneller als je ziek bent. Zorg voor een goede voeding en zorg dat je voldoende beweegt, want Jupiter in Stier houdt van het goede leven en kan de oorzaak zijn van gewichtstoename.
Tijdens deze cyclus van Jupiter in Stier verlopen medische procedures succesvol. In ieder geval komen er kansen en verbeteringen voor dit gebied van Dagelijks Werk, Gezondheid en Dienstbaarheid.
Emotionele pijn en verlangens komen aan het licht om zo meer begrip van het verleden, trauma en karma. Hoewel deze gevoelens pijnlijk voor je kunnen zijn, is deze kosmische doorgang hard nodig om oude pijn en karma los te laten om verder te kunnen gaan.
Zorg dat je stress de baas blijft door ontspanning, meditatie en sportactiviteiten.
Geniet van het leven, Boogschutter.

Advies
Venus retrograde in Leeuw valt voor Boogschutter in het eigen 9e Huis van Hoger Bewustzijn.
Het 9e Huis van Boogschutter is het gebied van de ongekende mogelijkheden.
Als archetypische avonturier dit Boogschutter echter het gevoel geven alsof mogelijkheden beperkt zijn en dat wat je wilt doen net buiten bereik is en dat je je wat verloren voelt.
Sociale contacten uit het verleden gaan jou helpen bij het overwinnen van de moeilijkheden waarmee je nu wordt geconfronteerd.
De invloed van Jupiter in Stier (6e Huis van Werk) versterkt alle beslissingen die nu worden genomen op het gebied van werk, dus denk goed na als je besluit van werk te veranderen of veranderingen aan te brengen in je dagelijks leven, want wat je ook besluit, veranderingen zijn blijvend.

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!