Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Kreeft april 2017

Algemeen
De eerste helft van april 2017 is de beste periode van de maand. In de tweede helft van de maand duiken er wat problemen op, maar niets wat je niet op kan oplossen, Kreeft. Je bruist van energie en je hoofd loopt over van de goede ideeën. Belangrijk is dat je deze maand voor ontspanning zorgt. Vergeet jezelf niet te belonen voor al je inzet!

Liefde en Relaties
Ook al voelt het begin van april 2017 alsof een frisse wind door je leven en de liefde waait, de retrograde Venus speelt je in de eerste helft van april 2017 nog parten, Kreeft. Nog steeds vertragingen. Nog steeds lukt het niet wanneer je iets wil forceren. Nog steeds zijn er ups en downs in je relatie, maar zelfs dat houdt het spannend. Het goede gevoel komt weer helemaal terug deze maand. Vertrouw maar op je intuïtie. De Nieuwe Maan op 26 april 2017 valt in jouw Huis van Vriendschappen, groepsprocessen en maatschappelijke betrokkenheid. Eind april 2017 en de eerste helft van mei 2017 is hele sociale en naar buitengerichte periode om nieuwe mensen te ontmoeten of om te gaan daten als je op zoek bent naar de liefde. Er zijn uitnodigingen of je gaat zelf een feest of evenement organiseren. Het is aan te raden om bestaande relationele problemen op te lossen. Dat kan zijn met je huwelijkspartner of geliefde, maar ook je zakelijk partner, klanten of collega’s.

Familie en Huis
De Volle Maan van 11 april 2017 valt in jouw Huis van Familie en Huis. In de komende twee weken zijn er veranderingen met betrekking tot je huis en familie. Het is een komen en gaan van mensen bij jou thuis. Een periode van plezier en de opwinding om een feestje thuis te organiseren en nieuwe mensen te ontmoeten. De Volle Maan brengt dus verandering op het thuisfront, dus een nieuw avontuur! Misschien wel een verhuizing naar een andere woonplaats en dat kan te maken hebben met je carrière. Venus is jouw heerser Huis van Familie en Huis. Venus is tot 14 april 2017 retrograde. De eerste helft van april 2017 laat zien dat problemen thuis tijd nodig hebben. Het voelt voor jou alsof alles stilstaat en dat er alleen maar tegenwerking is. In de loop van de maand komt er meer lucht. Jouw aandacht blijft deze maand bij je familie.

Carrière
Je bruist van het leven en goede ideeën! De Nieuwe Maan in Ram van 28 maart 2017 viel in jouw Huis van Carrière. Deze invloed laat in de eerste helft van april 2017 een verhoogde kans zien op promotie of vooruitgang in je carrière. De eerste helft van april 2017 is de beste periode om met nieuw project of een zakelijke onderneming van start te gaan. Laat jezelf leiden door jouw feilloze intuïtie om de juiste zakelijke beslissingen te nemen. De Nieuwe Maan van 26 april 2017 laat zien dat netwerken en sociale contacten de sleutel zijn om doelen in jouw carrière te behalen.
In de laatste week van april 2017 duikt er een probleem op met instanties of overheid waardoor je even alle zeilen bij moet zetten. Ook dat waait wel weer over, Kreeft.

Financiën
De eerste helft van april 2017 is de beste periode om financiële onderhandelingen te voeren. Vertrouw daarbij op je intuïtie, Kreeft.
Deze maand mag je rekenen op financiële winst vanuit je onderneming of loonsverhoging, persoonlijke verdiensten, maar ook financiële ondersteuning vanuit de familie. De financiële ontwikkelingen zijn veelbelovend, maar zijn nog instabiel. In de loop van april 2017 komt er verbetering in de financiële situatie en de financiële mogelijkheden. Het is echter raadzaam om met het oog op komende ontwikkelingen een financiële buffer op te bouwen. In de laatste week van april 2017 is er sprake van een zakelijk probleem dat jouw volle aandacht opeist.

Gezondheid
April 2017 is de maand waarin je te maken krijgt met veel werkdruk. Werkdruk betekent stress. Om in conditie te blijven is het belangrijk dat je in beweging blijft. Het maakt niet uit wat je doet, maar beweeg! Je bruist van de energie en al die energie moet ergens heen. Naar de sportschool, een wandeling in het bos, zwemmen, fietsen, het maakt niet uit! Let ook op je dieet. Verse groenten, fruit, water drinken. Vooral in de eerste helft van de maand moet je verstandige keuzes voor jezelf maken. Ontspanning hoort daar ook bij. Doen wat je leuk vindt. Je mag jezelf ook wel eens verwennen. Je bent nooit te oud om te leren, maar ook niet te oud om te spelen!

Advies
April 2017 is een drukke maand. Je bruist ook van energie en je vindt het heerlijk om bezig te zijn en vooral nodig te zijn. Je voedt alles en iedereen, maar vergeet jezelf ook niet te voeden. Zoveel energie vraagt om beweging. En dat moet je ook doen. Blijf in beweging, Kreeft! Niet achterover gaan leunen in je luie stoel, maar naar buiten! Actief bezig zijn in de vrije natuur of in de sportschool houdt jou in balans in deze hectische periode, Kreeft.

error: Content is protected !!