Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De focus ligt deze maand op de carrière. Door planeetheerser Venus in jouw Huis van Carrière en Bestemming vanaf 19 juli 2022 mag je rekenen op een krachtige periode waarin objectiviteit, onafhankelijkheid en zelfbewustzijn de boventoon voeren. Geen afwachtende houding aannemen, maar het is tijd voor actie, tijd voor verandering. Jouw tijd.
Naast carrière vragen ook je privé-leven, familiebelangen en je partner aandacht.
Jouw liefdesleven kan een beetje ingewikkeld kan zijn, maar dat wordt weer goedgemaakt door grote stappen in je carrière.

Liefde en Relaties
Door de invloed van Uranus in Stier in jouw Huis van de Ziel en Intimiteit zijn er onverwachte momenten van pure passie, overgave en sensualiteit, echter is er ook onzekerheid over de beleving van intimiteit en onverwachte gebeurtenissen rondom geld.
Ram symboliseert het Huis van Relaties voor Weegschaal. Jupiter in Ram reist lange tijd door het Huis van Relaties en ook Mars, de heerser van Ram reist nog tot 5 juli 2022 door Ram.
Door de invloed van Mars en Jupiter in Ram zijn er spannende en onvergetelijke momenten, maar toch moet je wel voorzichtig zijn om een ​​relatie te beginnen, want ook hoe spannend een nieuwe relatie ook kan zijn, het kan ook tegenvallen. Niet alles is wat het lijkt. De sterke explosieve combinatie van Mars en Jupiter in Ram kan wel de aanleiding zijn tot relationele problemen en jaloezie en provocaties zowel op het werk als in je privé-leven, maar geeft ook de kracht om problemen op te lossen.
De Nieuwe Maan in Leeuw van 28 juli 2022 valt in jouw Huis van Vriendschappen, groepsprocessen en maatschappelijke betrokkenheid en dat is het begin van een sociale en naar buiten gerichte periode om nieuwe mensen te ontmoeten of om te gaan daten als je op zoek bent naar de liefde.

Familie en Huis
De Volle Maan van 13 juli 2022 valt in jouw Huis van Familie en Huis en daarmee staat de tweede helft van juli 2022 in het teken van plannen om te verhuizen of er is een daadwerkelijke verhuizing, renovatie of veranderingen in en om het huis om een eigen plekje te creëren om jezelf te kunnen zijn. Het gaat om grenzen stellen in letterlijke en figuurlijke zin. Weegschaal krijgt te maken met de zorg voor een kind of oudere in de familie of je moet meer tijd doorbrengen met kinderen en oudere familieleden. Ook het huis vraagt om aandacht zoals een renovatie of aanschaf of reparaties van huishoudelijke apparatuur, tuin of inventaris.
In ieder geval komt er thuis iets tot voltooiing. Een daadwerkelijke verhuizing dat verweven kan zijn met je carrière is goed mogelijk.

Carrière
De Weegschaal beleeft in deze periode een jaarlijkse piek met de Zon in Kreeft in het Huis van Carrière!
Tot 22 juli 2022 zijn er spannende ontwikkelingen waarbij jij de kans krijgt om je podium te pakken en de juiste indruk bij de juiste mensen te maken door te netwerken. Ook zijn er grote ontwikkelingen in je eigen bedrijf en dat komt grotendeels door de steun van familie en vrienden. Niet alles zal gladjes verlopen. Een teleurstelling is een kosmische kans tot groei. Medio juli 2022 moet je even bijkomen van de drukte. Een korte vakantie is precies wat je nodig hebt. Aan het eind van juli 2022 is er weer een piek, dus hou daar rekening mee!
De Nieuwe Maan in Leeuw van 28 juli 2022 brengt de juiste connecties op de juiste plek op de juiste tijd.

Financiën
De Noordknoop blijft tot medio juli 2023 in Stier, dus tot die tijd blijft de financiële situatie verweven met je fiscaal partner met het verleden en het rechtzetten van zaken. Er zijn door de invloed van de Zuidknoop in Stier grote uitgaven waardoor je banksaldo schommelt is en dat is de reden dat je het hele jaar spaarzaam moet zijn. De reis van de Grote Weldoener Jupiter door Ram is een geweldige transit voor relaties en samenwerking, maar minder goed als het om geld gaat.
Weegschaal moet op zoek naar nieuwe bronnen van inkomsten of hard moeten werken om inkomsten op peil te houden.
In juli 2022 worden hoge kosten verwacht vanwege kinderen en de aanschaf of reparatie van huishoudelijke apparatuur.
De drievoudige conjunctie tussen Mars, Uranus en de Noordelijke Maansknoop aan het eind van juli 2022 kan verweven zijn met het afbetalen van oude schulden van de partner, zowel zakelijk als privé.

Gezondheid
Neptunus is jouw planeet van Gezondheid. Neptunus ging eind vorige maand retrograde in Vissen, in jouw Huis van Dagelijkse Routine en Gezondheid.
Tijdens deze periode ben je gevoeliger voor stress en medicijnen en ben je vatbaar om ziek te worden. In de maand juli 2022 ben je meer kwetsbaar. Je moet jezelf goed in acht nemen met voldoende rust, gezonde en gevarieerde voeding en voldoende beweging.
Door de retrograde Neptunus heb je moeite om jezelf te concentreren op het werk of jezelf te houden aan vaste routines of schema’s. Een vast schema voor je werk en gezondheid is echter onmisbaar tijdens deze retrogradeperiode van Neptunus. Details die je liever wilt verbergen, vragen je aandacht. De zorg van een ziek familielid kan van grote invloed zijn op de Weegschaal. Door deze ervaring denkt Weegschaal meer na over de eigen gezondheid en dat kan de aanleiding zijn om het helemaal anders te gaan doen.

Advies
In juli 2022 ligt de focus op werk, carrière en professionele verplichtingen. Jouw gezondheid is echter ook een grote verantwoordelijkheid en vraagt wel je speciale aandacht. Om stress te voorkomen heb je veel rust en ontspanning nodig.
Stel je grenzen, Weegschaal. Sporten is leuk zolang je niet over je grenzen gaat. Neem je rust als het je teveel wordt. Ga op tijd naar de dokter. Beter een keer teveel dan een keer te weinig.
Let ook op je voeding en laat koffie staan. Of probeer minder koffie te drinken!

error: Content is protected !!