Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vrijdag, 8 januari 2021

Vrijdag, 8 januari 2021
De Maan in Schorpioen brengt diepgang, intensiveert emoties en haalt gevoelens naar boven die we liever voor onszelf en de buitenwereld verborgen houden. Belangrijk is om open te staan voor de ander en wat minder gefocust te zijn op het eigen denken. Door de oppositie van de Maan met Mars en de retrograde Uranus in Stier is het geduld is ver te zoeken, want door deze oppositie willen we niet afwachten! Waar we rekening mee moeten houden is de tegengestelde Maanenergie. De Maan bevindt zich op dit moment tussen het Laatste Kwartier en Nieuwe Maan. De Verdwijnende Maan. Een periode van Karma en tijd om het verleden los te laten. De Maan in Schorpioen laat zich tijdens deze fase van haar “donkere’ kant zien, dus het is oppassen geblazen!
Het gaat om vrijheid en jezelf vrij voelen binnen je relatie vooral wanneer emoties zijn onderdrukt.
De Maan vierkant Jupiter en Saturnus in Waterman laat zien dat je vast moet houden aan je doelen. Stel bij waar nodig. Een doorbraak is mogelijk vandaag!
Venus is op laatste graad van Boogschutter en Mercurius op de laatste graad van Steenbok laten een duidelijke boodschap zien: Blijf gefocust en verlies jezelf niet.

error: Content is protected !!