Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste persoonlijke planeten staan nog aan de onderzijde van de Maagd-horoscoop.
De Nacht. De Nachtkant gaat over innerlijke verwerking, familie en huiselijke omstandigheden. Het is een periode van voorbereiding, evaluatie en werken aan de emotionele aspecten en communicatieve vaardigheden in je carrière.
December 2022 staat in het teken van liefde, zelfexpressie, huis, carrière, gezondheid
en het vinden van evenwicht tussen je persoonlijke ambities en het belang van anderen.
Samenwerking, consensus en het helpen van anderen is de sleutel om je doelstellingen te bereiken.

Liefde en Relaties
Jupiter in Vissen blijft tot 20 december 2022 in het Huis van Relaties en dat heeft een gunstige en weldadige invloed op je relaties, zowel privé als zakelijk.
Hou wel rekening met de retrograde Neptunus in Vissen tot 3 december 2022 in het Huis van Relaties. De hele maand december 2022 kan er door schaduwwerking sprake zijn van indiscretie, misleiding, verraad, wantrouwen, schijnbare perfectie of geheimen, zowel privé als zakelijk.
Als je echt aandacht hebt voor wat er werkelijk gebeurt in je relatie, zul je in staat zijn om de waarheid te zien. Verspil geen tijd aan mensen die je niet kunt veranderen.
De Nieuwe Maan in Steenbok van 23 december 2022 in het Huis van Liefde daagt Maagd uit om maskers te laten vallen en fantasieën te beleven! Wat jij leuk vindt is niet altijd in overeenstemming met wat anderen willen of goedkeuren. Het gaat wel om jou! Richt je energie op creativiteit, geluk, zelfexpressie, je genegenheid en sterkste verlangens, je hobby’s, talenten, artistieke projecten en plannen of alles waar je hart sneller van gaat kloppen. Durf speels en jezelf te zijn!

Familie en Huis
De Nieuwe Maan in Boogschutter van 23 november 2022 viel in jouw Huis van Familie en Huis en dat betekent voor de eerste helft van december 2022 dat er sprake kan zijn van een verhuizing, nieuw interieur, reparatie, renovatie, of verbouwing. In ieder geval is er sprake van een nieuw begin of doorstart in je privé-leven, ook meer korte reisjes, meer bezoek, telefoontjes en berichtjes tussen naaste familieleden.
Belangrijk is om in december 2022 familie- en gezinsleden pas moet confronteren met iets wanneer je zeker bent van je zaak. Verzamel eerst informatie en als je alle feiten op een rijtje hebt kun je alsnog de confrontatie aangaan.
Er vinden veranderingen plaats in je woonsituatie, op school, met buren en naaste familieleden.
Asteroïde Ceres blijft nog tot 18 december 2022 in Maagd en met deze voedende, ondersteunende energie voelt Maagd zich geaard, gecentreerd en zelfverzekerd om deze energie weer door te geven aan degenen die dat nodig hebben, vooral kinderen hebben jouw steun nodig.

Carrière
De Volle Maan in Tweelingen van 8 december 2022 valt voor Maagd in het Huis van Carrière. Even een stap terug doen is goed om het grote geheel te kunnen overzien, want dan kun je zien hoe ver je bent gekomen in jouw carrière of maatschappelijke positie. De retrograde Mars in Tweelingen (Huis van Carrière) heroverweegt, herschikt, repeteert. Je moet echter harder werken en meer je best doen om resultaten te behalen. De sleutel is om in spelen op de behoefte van anderen, begeleiding en ondersteuning bieden. Een voorbeeld zijn.
In de eerste heft van december 2022 moet Maagd een tandje bijzetten. De ondernemer moet flexibel kunnen inspelen op ontwikkelingen en om situaties te kunnen beoordelen.
Vraag om advies en durf te delegeren. Samenwerking is de sleutel tot succes.
Vertrouwen op je eigen gevoel van rechtvaardigheid en dit met je gedachten ondersteunen geeft een gevoel van ongekende kracht.

Financiën
Venus is de heerser van het Huis van Financiën (Weegschaal). Venus reist tot 10 december 2022 door Boogschutter waardoor geld voornamelijk wordt uitgegeven aan het huishouden, huishoudelijke apparatuur, gezin en familie.
Medio december 2022 zijn er belangrijke onderhandelingen en voor de laatste week van december 2022 zijn er belangrijke beslissingen te neem die te maken hebben met werk.
Wat je uiteindelijk je besluit zal zijn, het is goed van het zal tot positief resultaat leiden.

Gezondheid
De transit van Saturnus in Waterman (Huis van Werk) legt de lat hoger voor Maagd en dat leidt tot extra verantwoordelijkheden, vertraging, werkdruk en stress.
Maagd kan door de invloed van Saturnus in Waterman in het 6e Huis van Gezondheid last ondervinden van gewrichtspijn of oude kwalen steken de kop op.
Ook in december 2022 kan Maagd last krijgen van spijsverteringsproblemen en oogproblemen. Het is belangrijk om aandacht te schenken aan je lichaam, geest en welzijn en jezelf niet te verliezen in werk en dagelijkse plicht.
Je gezondheid is ook hard werken! Ga regelmatig een wandeling maken, ga zwemmen en regelmatig naar de wellness om je immuunsysteem op te krikken.

Advies
December 2022 is een overwegend rustige maand voor Maagd.
De laatste maand van 2022 stelt Maagd in de gelegenheid om zich voor te breiden op 2023.
Raadzaam is om niet ineens het besluit te nemen van baan te veranderen. Maagd moet nu niets forceren, wat komt, dat komt vanzelf. Alles wat komt moet stromen en wat bedoeld is komt vanzelf. Blijf voorlopig zitten waar je zit. Vertrouw op je zesde zintuig en geef geen kostbare informatie prijs.

error: Content is protected !!