Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Maagd januari 2018

Algemeen
De meeste planeten staan deze maand nog aan de onderzijde van de Maagd-horoscoop, dus je bent nog aan het bouwen aan de infrastructuur van je toekomstige succes.
Het innerlijke werk en het vinden van emotionele harmonie is essentieel om in de buitenwereld succes te hebben.

Liefde en Relaties
De Volle Maan van 2 januari 2018 valt in jouw Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties. Januari 2018 is daardoor een sociale maand om samen met vrienden of dierbaren door te brengen. Deze maand draag je iedereen een groot en warm hart toe. Deze maand heb je geen zin om de degens te kruisen. Een goede onderlinge sfeer vindt je veel belangrijker. Er is een evenement of feest waarvoor jij bent uitgenodigd of jij gaat een feest of evenement organiseren. Het is mogelijk dat een vriend of vriendin gaat trouwen. Op 17 januari 2018 valt de Nieuwe Maan in jouw Huis van Liefde en Romantiek! Met deze Nieuwe Maan wordt je tot over je oren verliefd! In ieder geval zijn er feestjes of evenementen en worden nieuwe vriendschappen gesloten. Kans op een spannende date voor de single Maagd. In januari 2018 wacht de liefde op de werkplek of in de medische wereld of op plekken waar gezondheid het thema is!

Familie en Huis
De Nieuwe Maan van 17 januari 2018 laat zien dat kinderen deze maand een prominente rol vervullen. Je gaat veel met kinderen ondernemen, spelen, sporten en creatief bezig zijn of een ondersteunende rol spelen bij school of studie. In jouw gezin of familie kan nieuws zijn over een zwangerschap. Schenk ook aandacht aan je eigen innerlijk kind en wees meer bewust van je creatieve zelf en jouw creatieve reis in dit leven.
De rode strijder Mars reist vanaf 27 januari 2018 door jouw Huis van Familie en Huis. Een actieve periode voor werk op en om het huis zoals een renovatie en meer energie voor huiselijke activiteiten. Door de invloed van Mars is de sfeer thuis defensief, maar ondanks deze uitdaging wel een goede periode om samen met je gezin of familie op een actieve vakantie te gaan. Door de invloed van Saturnus in Steenbok zie je kinderen of kinderen in de familie of directe omgeving veranderen. Kinderen hebben jouw aandacht en leiding nodig.

Carrière
Jouw planeet van Carrière is de snelle Mercurius. Gelukkig is Mercurius niet meer retrograde!
Ondanks de directe Mercurius verloopt deze maand nogal onrustig. De organisatie waarvoor je werkt krijgt te maken met problemen zoals een reorganisatie, intern onderzoek, werkonderbreking of hevige concurrentie. In je eigen onderneming krijg je te maken met bureaucratie door veranderingen in wet- en regelgeving. Je moet alert zijn om je positie te behouden, want de concurrentie ligt op de loer. Voor de werkzoekende Maagd is bijscholing noodzakelijk om in aanmerking te komen voor een baan. De Zon betreedt je Huis van Werk vanaf 21 januari 2018. Een gunstige periode om een baan te vinden of meer opdrachten te krijgen voor je eigen zaak.

Financiën
De reis van Jupiter door jouw Huis van Financiën heeft in het afgelopen jaar gezorgd voor financiële stabiliteit en veiligheid voor de toekomst. Januari 2018 borduurt verder op deze gunstige ontwikkelingen. Januari 2018 is een stabiele maand waarbij inkomsten de uitgaven dekken.
Venus is jouw planeet van Financiën. De eerste helft van januari 2018 is door de stand van Venus in Steenbok gunstig om te speculeren of een investering te doen.
Budgetbewaking blijft echter raadzaam. Door de onvoorspelbare invloed van Uranus kunnen er onduidelijkheden of onverwachte gebeurtenissen zijn rondom geld zoals gedeelde bronnen bijvoorbeeld geld van de partner, alimentatie, belastingen, leningen, verzekeringen, enzovoort.

Gezondheid
Januari 2018 is een gunstige maand voor de gezondheid van Maagd. Belangrijk is wel om in beweging te blijven en jezelf regelmatig terug te trekken om te mediteren.
Gezondheid heb je voor het grootste gedeelte zelf in de hand. Je voedingspatroon, meer bewegen, op tijd naar bed, stoppen met roken en alcohol. Het niet meer toelaten van stress in je leven.
Het loslaten van slechte gewoontes is een goed begin. Vanaf 21 januari 2018 heb je rust nodig.
Tijd voor jezelf nemen. De Maansverduistering in Leeuw van 31 januari 2018 brengt in het komende halfjaar verborgen pijn en geheime verlangens aan het licht. Hoewel deze pijnlijk voor je kan zijn, is deze kosmische doorgang hard nodig om oude pijn en karma los te laten om verder te kunnen gaan. Een vorm van therapie kan hierbij helpen.

Advies
De rode strijder Mars reist vanaf 27 januari 2018 door jouw Huis van Familie en Huis. Een actieve periode voor werk op en om het huis zoals een renovatie en meer energie voor huiselijke activiteiten. Je bruist van de energie en nieuwe ideeën en je kunt niet wachten om te beginnen. Door de invloed van Mars is de sfeer thuis defensief, maar is wel een goede periode om samen met je gezin of familie op een actieve vakantie te gaan!
Maak tijd om leuke dingen te doen met je familie en kinderen! De aanvaringen thuis hebben grotendeels te maken met kinderen. Maar kinderen zijn niet de kern van het probleem. In de meeste gevallen ligt de oorzaak dieper. Kinderen houden ons een spiegel voor om te leren. Natuurlijk zijn er zorgen, maar wees spontaan en maak tijd vrij om met elkaar te genieten.

 

error: Content is protected !!