Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Maart 2018 is een geweldige maand voor gezondheid, carrière en financien, maar minder voor relaties.
Vanaf 21 maart 2018 gaan spiritualiteit en innerlijke ontwikkeling een grote rol spelen voor de Stier. Maart 2018 is een maand met de meeste planeten aan de bovenkant van de Stier horoscoop. Dit is de tijd van het jaar dat je op de carrière en op wereldse doelen bent gericht.
Dit een periode van meer zelfstandigheid en persoonlijke kracht, maar wel van meer verantwoordelijkheid. Je bereikt je doelen op eigen kracht zonder daar anderen voor nodig te hebben. Samenwerking is altijd goed, maar het is jouw leven, jouw regels. Nu volg je, onafhankelijk van anderen, je eigen pad.

Liefde en Relaties
De Volle Maan van 2 maart 2018 valt in jouw Huis van Liefde, Romantiek en Plezier! De eerste helft van maart 2018 staat in het teken van je sociale leven, creativiteit en uitgaan, feestjes, netwerken, vrienden en verenigingen. Door de invloed van Neptunus in Vissen in jouw Huis van Vriendschappen en Sociale Betrokkenheid en Jupiter in jouw Huis van Relaties groeit en bloeit je sociale leven en worden nieuwe vruchtbare relaties gevormd. Vanaf 9 maart 2018 gaat Jupiter echter retrograde en hierdoor kunnen er vertragingen en moielijkheden ontstaan in relaties zoals conflicten in je huwelijksleven of in je liefdesrelatie. Het spirituele neemt het over van het drukke sociale.

Familie en Huis
De Maansverduistering van 31 januari 2018 in jouw Huis van Familie en Huis liet de vervolmaking zien van een project zien dat te maken heeft met het huis of familie.
De Volle Maan van 2 maart 2018 laat een kinderfeestje zien of het organiseren van een recreatief of sportief evenement met kinderen waarbij je een ondersteunde rol speelt.
De transit van de rode strijder Mars door Steenbok vanaf 18 maart 2018 is voor de Stier de periode bij uitstek om plannen in werking te stellen die te maken hebben met de Maansverduistering zoals een verhuizing, renovatie of nieuw interieur.

Carrière
De Zonsverduistering van 15 februari 2018 viel in jouw Huis van Carrière en Bestemming.
In jouw carriere zie je een piek en dat is de opmaat naar een periode van zelfontplooiing, ambitie en gedrevenheid. Een periode waarin je grote stappen gaat maken in je carrière en nieuwe doelen gaat stellen voor jezelf. Een periode van enthousiasme over een nieuwe richting in je leven.
Jouw planeet Venus staat deze maand gunstig, waardoor je gesteund wodt door je familie en er van hogerhand erkenning komt voor je prestaties.
Je vindt je werk leuk, maar het is belangrijk dat het leuk blijft. Dus neem eens een andere route naar je werk, neem de trap in plaats van de lift, neem deel aan nieuw project of zet gewoon je bureau op een zonnig plekje. Het maakt niet uit wat je doet, als je de dagelijkse routnie maar doorbreekt. Door de retrograde Jupiter kun je op het werk te maken krijgen met andere meningen, maar trek je daar niets van aan. Tegenstand heeft meestal met afgunst te maken, dus strijk ze niet in de haren, maar geef je collega’s juist een schouderklopje. Dat hadden ze niet verwacht!

Financiën
Mercurius gaat vanaf 23 maart tot 14 april 2018 retrograde.
Mercurius is jouw planeet van Financien! De verleiding bestaat dat je tijdens die periode geneigd bent om dan meer geld uit te geven dan er binnenkomt. De retrogradeperiode van Mercurius is bedoeld om financiële plooitjes glad te strijken en dat is iets wat je wel moet doen.
Maart 2018 is over het algemeen een gunstige financiële maand. Investeringen en financiële projecten krijgen een goed rendement.
Je krijgt deze maand emotionele en financiële ondersteuning vanuit je sociale netwerk, familieleden of je geliefde. Je gaat ook geld inzamelen voor een goed doel of er is een crowdfundingsactie. Deze maand moet je op de kleine lettertjes letten en dat je financiele administratie op orde is. Beter een keer teveel gekeken met Mercurius retrograde dan een keer te weinig.

Gezondheid
In de afgelopen zeven jaar heeft de evolutionaire transit van Uranus door jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn ertoe geleid dat je oude gedragspatronen en emotionele bagage hebt losgelaten
De retrograde Mercurius in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn van 23 maart tot 14 april 2018 herinnert je aan wat er nog moet worden veranderd.
Misschien ben je wat kwijtgeraakt en komt iets bij je terug.
Maar weet: alleen wat je echt nodig hebt komt vanzelf bij je terug.
In deze periode verlang je naar spiritualiteit en het mystieke in het leven en in jezelf.
Je verlangt naar een dieper contact met het Hogere, het goddelijke. Je wil ervaringen delen met anderen en deze dingen voelen voor jezelf en in jezelf. Dit is een goede periode om je lichaam  en geest te zuiveren door water, te zwemmen, massages en het volgen van een ontgiftend dieet.

Advies
Het jaar 2018 is het begin van een periode van de grote verandering en transformatie voor iedere Stier. Je voelt het vast al wel, door de evolutionaire invloed van Uranus in Stier vanaf mei 2018 is er in de komende zeven jaar geen ontkomen aan. De behoefte aan zelfexpressie, assertiviteit en vrijheid gaat jou en de manier hoe je met anderen omgaat in deze zeven jaar veranderen. Jouw innerlijke wereld vraagt om verandering en jouw omgeving zal de verandering in jou zien. Een nieuwe baan, een verhuizing, een nieuwe relatie. Dus het is goed om daar rekening mee te houden.
In de tweede helft van maart 2018 komt er belangrijke informatie voor jou.
De Volle Maan van 31 maart 2018 valt in jouw Huis van Werk. De komende twee weken zijn geschikt om bestaande projecten op het werk en thuis af te werken. De Volle Maan laat ook zien dat het tijd is om een eventuele problemen met een zakenpartner, collega of klant op te lossen.
Ook hier wil een complimentje helpen!

error: Content is protected !!