Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan aan de westelijke sector van de Ram-horoscoop. De westelijke sector betekent: “de ander”. De boodschap van de Kosmos is duidelijk: het gaat niet over jou, maar over de ander. Jouw sociale vaardigheden, samenwerking en aanpassingsvermogen zijn in deze periode een voorwaarde om je doelen te bereiken. Jouw planeet Mars is tot eind augustus 2018 retrograde in het Huis van Sociale Betrokkenheid en dit versterkt deze sociale energie.
Augustus 2018 laat een gunstige maand zien voor de liefde, carrière, reizen, financiën en gezondheid.

Liefde en Relaties
De gedeeltelijke Maansverduistering van 27 juli 2018 viel in jouw Huis van Vriendschappen.
In jouw sociale kring zijn er veranderingen gaande. Vrienden komen, vrienden gaan. De Zonsverduistering in Leeuw van 11 augustus 2018 brengen nieuwe ontwikkelingen in je sociale leven. De invloed van de retrograde Mercurius tot midden augustus 2018 kan duiden op de terugkeer van een oude liefde. De single Ram krijgt vele mogelijkheden om de liefde te vinden! Op vakantie, recreatiepark, uitgaan, kortom overal waar plezier en amusement te vinden is.
Na 22 augustus 2018 moet je wel een tandje bijzetten. Wees niet al te kritisch. Jij bent toch ook niet perfect? Praat met elkaar. Blijf niet rondlopen met een probleem, maar lucht je hart. Laat zien wat je voelt!

Familie en Huis
De gedeeltelijke Zonsverduistering van 13 juli 2018 was van grote invloed op je huis en haar bewoners, je ouders en kinderen. Deze kosmische gebeurtenis laat veranderingen zien in jouw woonsituatie, een renovatie, verhuizing of nieuw interieur en meer tijd met je familie!
De retrograde Mercurius tot midden augustus 2018 en de gedeeltelijke Zonsverduistering van 11 augustus 2018 laten belangrijke ontwikkelingen zien in jouw privéleven, huis en familie zien met de focus op hereniging en oplossing van bestaande problemen, het maken van verbeteringen aan je huis of woonsituatie, het versterken van de familierelatie en gezinssituatie en een betere emotionele verstandhouding. Maak in de tweede helft van augustus 2018 tijd vrij voor een gezellig samenzijn met familie en vrienden.

Carrière
Mars, jouw persoonlijke planeet, is tot eind augustus 2018 retrograde. De retrograde Mars keert vanaf 14 augustus 2018 terug in jouw Huis van Carrière en Bestemming. Je moet daardoor rekening houden met vertragingen in je carrièreplannen. Dit is niet om je te ontmoedigen, maar bedoeld als een kosmische time-out om plannen te heroverwegen of eventueel een andere weg in te slaan. Discipline, focus en een vast schema zijn van het grootste belang, want als je dat niet doet, dan loop je een vervelende achterstand op die moeilijk in te halen is. Je bent in de goede richting, maar een goede strategie kost tijd. Het is de investering van je kostbare tijd meer dan waard. Betrek je compagnon, je baas, collega’s en klanten bij je plannen, want samen bereik je meer.
Plan ook vooruit in de tweede helft van augustus 2018, want er zijn uitdagingen vanaf 23 augustus 2018. Aan het eind van augustus 2018 krijg je eindelijk goed nieuws.

Financiën
Uranus in Stier reist in de komende zeven jaar door jouw Huis van Financiën en dat kan leiden tot financiële veranderingen. Uranus in Stier gaat vanaf 7 augustus 2018 tot begin januari 2019 retrograde. Door deze invloed krijg je te maken met onverwachte inkomsten, maar ook onverwachte verliezen. Raadzaam is om jezelf niet in een financieel avontuur te storten en vermijdt impulsaankopen. In de eigen onderneming is er geld te verdienen door gebruik te maken van ingenieuze methoden. Om bedrijfsresultaten te verbeteren is het verstandig nu te investeren in duurzaamheid. De eerste drie weken van augustus 2018 zijn financieel gunstig, maar na 23 augustus moet je terughoudend te betrachten.

Gezondheid
Mars is de heerser van Ram. Mars is tot eind augustus 2018 retrograde. Tijdens deze periode heb je te maken met innerlijke onrust. Je bent ongeduldig, onrustig en geprikkeld.
Wanneer je die onrust voelt, moet je in beweging komen. Door actief bezig te zijn, bouw je krachten op en worden spanningen afgevoerd. Bezig zijn met aarde, klei, steen.
Het onderhouden van je sociale kring zal bijdragen aan de verbetering van jouw gevoel van welbehagen. Een gezond dieet doet de rest.
Blijf vasthouden aan een vast dagschema. De Volle Maan van 26 augustus 2018 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. Er breekt een periode aan van rust, ontspanning, spirituele groei en meditatie. Tijd om slaap in te halen of een korte vakantie in te lassen.
Breng zoveel mogelijk tijd door in de buitenlucht.

Advies
Saturnus is jouw planeet van carrière en deze is retrograde. Dit is een periode om te visualiseren over de toekomst en jezelf bezig houden met het ondersteunen van de professionele ambities van anderen.
Deze maand gaat het om netwerken en presentatie op je werk en in je eigen onderneming. Laat zien wat je in huis hebt! Een goed idee strandt wanneer je niet precies de essentie kunt overbrengen. Zorgvuldigheid en effectief communiceren is de sleutel tot succes deze maand.

error: Content is protected !!