Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Weegschaal januari 2017

Algemeen
De meeste planeten staan nog aan de onderzijde van de Weegschaal horoscoop. Dat betekent dat de Weegschaal zich in een cyclus van herstel en voorbereiding bevindt. Hier ga je opbouwen, want over niet al te lange tijd zal jouw carrière jouw volledige aandacht eisen. De focus ligt op dit moment op je familie, privéleven en emotioneel welzijn. Januari 2017 laat een maand zien waarin je de gezonde balans moet zien te vinden tussen je carrière en privéleven. Er is een duidelijke planetaire verschuiving naar de rechterkant van de Weegschaal horoscoop. Samenwerking zal in de komende maanden het sleutelwoord zijn om je doelen te bereiken. De Weegschaal wil graag samenwerken, dus goed nieuws! Goede vooruitzichten deze maand voor je liefdesleven, studie en financiën.

Liefde en Relaties
Mars is jouw planeet van Relaties. Vanaf de laatste week van december 2016 tot eind januari 2017 reist Mars door Vissen. Je voelt je dan aangetrokken tot artistieke en spirituele types. Je bent dan ook wel meer geneigd de ander te idealiseren. Je zult niet de enige Weegschaal zijn die deze maand verliefd wordt op iemand op het werk of op een zorgverlener. Mars reist samen met jouw planeet Venus door het Huis van Gezondheid en Werk. Gezondheidsproblemen kunnen te maken hebben met onbeantwoorde liefde. Over het algemeen is januari 2017 een liefdevolle maand met een praktisch tintje. De single Weegschaal vindt een nieuwe liefde op het werk, op school of in de directe omgeving, maar ook bij een gezondheidsinstelling of seminar met als thema gezondheid en welzijn. Van eind januari tot begin maart 2017 reist Mars in Ram door jouw Huis van Relaties. Tijdens deze periode ben je rusteloos op zoek naar uitdagingen en zijn er spanningen in je relatie. Je hebt dan ook de onbedwingbare behoefte om vrij te zijn.

Familie en Huis
De meeste planeten staan aan de onderzijde van de Weegschaal-horoscoop. De Nacht. Dus de focus ligt in deze periode op het huis, familie en je emotionele welzijn. De Nieuwe Maan van 29 december 2016 viel in jouw Huis van Familie en Huis. Deze Nieuwe Maan was de kosmische poort naar een verhuizing, verbouwing, nieuwe indeling van je huis of andere meubels of reparaties in je huis. Het is ook mogelijk dat je in de komende weken iemand helpt met verhuizen. Het jaar begint met Mercurius retrograde in jouw Huis van Huis en Familie. Er zijn problemen met betrekking tot huis of met je gezin. Ook al is de aftrap van 2017 niet zo goed, bedenk dat een goed genomen besluit positief zal uitwerken voor de rest van het jaar. De eerste drie weken staan over het algemeen in het teken van oplossingen vinden in je privéleven. Rust creëren. Rust en stabiliteit. De weg wordt zo geëffend om vanaf maart-april 2017 je pad van carrière te kunnen vervolgen.

Carrière
Mars reist van 20 december 2016 tot begin maart 2017 door jouw Huis van Werk. Het jaar begint dus voortvarend goed met veel energie en drive om aan het werk te gaan.
Met Jupiter in Weegschaal bevindt de Weegschaal zich in een welvarende periode. Deuren openen zich voor jou en alles schijnt van een leien dakje te gaan. Maar er zijn veranderingen in je carrière op komst waardoor alles wat onrustig, onstabiel en onzeker is. De samenstand van Venus en Neptunus in Vissen van 12 tot 15 januari 2017 laat goede vooruitzichten zien voor de werkzoekende Weegschaal.
De Volle Maan in Kreeft van 12 januari 2017 valt in jouw Huis van Carrière. De tweede helft van januari 2017 staat hiermee in het teken van carrière en financiën. Denk aan een nieuwe baan, promotie of beloning en erkenning voor getoonde inzet.

Financiën
Pluto is jouw planeet van Financiën. Pluto in Steenbok ontvangt aangename aspecten in de eerste drie weken van januari 2017. In deze periode reist de Zon door Steenbok en mag je rekenen op een extra financiële boost. Financiën zijn daardoor goed en stabiel te noemen. Vooral 8 januari 2017 wordt een financieel gunstige dag wanneer de Zon en Pluto een conjunctie vormen in Steenbok. Ook al zijn er veranderingen in je carrière te zien in de komende maanden, jouw inkomen blijft stabiel. Vrienden en familie zijn je financieel goed gezind. De beste financiële mogelijkheden komen door verkopen online, marketing en technologische ontwikkelingen.

Gezondheid
De meeste planeten staan aan de onderzijde van de Weegschaal horoscoop. De Nachtkant. Aan de onderzijde van de horoscoop is het nacht, maar tijdens de wonderlijke nacht vindt de grootste groei en de meeste verandering plaats. Dat betekent dat de Weegschaal zich in een cyclus van herstel en voorbereiding bevindt. Hier ga je opbouwen, want over niet al te lange tijd ga je het weer heel druk krijgen. Tijdens deze periode van de kosmische nacht heb je meer slaap nodig. Dit is een periode van therapeutische doorbraken en healing. Het is tijd voor verwennerij en aandacht. Jouw planeet Venus reist deze maand door jouw Huis van Gezondheid. Neem tijd voor jezelf! Heerlijk naar de sauna, schoonheidsspecialiste of naar de kapper. Of laat je lekker je voeten masseren.
In de eerste drie weken van januari 2017 heb je veel rust en ontspanning nodig. Luister naar je lichaam. Een powernap tussendoor doet wonderen, Weegschaal.

Advies
Venus is jouw persoonlijke planeet, Weegschaal. De stand van Venus aan de hemel en de aspecten die ze maakt zijn van grote invloed op je lichaam, ziel en geest. Deze maand reist Venus grotendeels door het teken Vissen. Hierdoor ben je romantischer, liefdevoller en barmhartiger dan je al bent. Door deze stand hou je van alles en iedereen, ook van jezelf. Deze maand moet je de balans zien te vinden tussen carrière en privé. Deze hoge emotionele energie van Venus in Vissen kan tot emotionele en huiselijke problemen leiden waardoor je gekwetst kan raken. Zeg dus tijdig nee wanneer je merkt dat er misbruik wordt gemaakt van je goedheid.

error: Content is protected !!