Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Kreeft februari 2017

Algemeen
Maar liefst Twee Verduisteringen hebben invloed op je carrière en financiën. Geen maand voor de liefde, want je hebt het te druk met andere zaken zoals financiële zaken en carrière.

Liefde en Relaties
In februari 2017 zal jouw liefdesleven niet echt in een rustiger vaarwater komen. Je maakt je zorgen om je partner die zo hard werkt waardoor deze minder tijd heeft om jou tegemoet te komen. Maar je moet ook toegeven dat jouw carrière nu heel wat tijd van jou inneemt. Het lijkt wel alsof de liefde is verweven met jouw carrière. Er kan een liefde ontstaan op het werk of je merkt dat je baas geïnteresseerd is in jou. Je vindt het fijn om aandacht te krijgen en de buitenwereld geeft jou dat podium.

Familie en Huis
De Zonsverduistering in Vissen van 26 februari 2017 valt in jouw Huis van Reizen en Studie. Dit is de energetische poort naar een buitenlandse reis, een hogere studie of een nieuwe levensfilosofie in de komende zes maanden. De Zon gaat ook over je financiën, dus er is geld mee gemoeid. Deze Zonsverduistering borduurt voort op de vorige Zonsverduistering van 1 september 2017. Een besluit wat destijds niet is doorgezet, gaat nu wel gebeuren. De Kreeft die een hogere studie volgt of gaat volgen krijgen te maken met belangrijke wijzigingen in de studie, waardoor plannen moeten worden aangepast. In je gezin komen er ook veranderingen. Je huwelijkspartner, zakelijk partner, geliefde, ouders of oudere familieleden krijgen te maken met problemen met vrienden of met geld of met veranderingen in de carrière.

Carrière
In de komende periode blijft het Huis van Carrière druk bezocht. Mars is jouw planeet van Carrière. Mars betrad op 29 januari 2017 jouw Huis van Carrière en blijft daar tot 10 maart 2017. Door in de invloed van Mars heb je het superdruk en ben je zeer ambitieus. Je moet hard werken en misschien werk je langer dan normaal om je doelen te bereiken. Uranus in Ram staat al sinds 2011 in jouw Huis van Carrière en blijft daar tot maart 2019. Tot die tijd vinden er grote veranderingen plaats in jouw carrière. Venus zal Mars vanaf 4 februari 2017 vergezellen in jouw Huis van Carrière. De Zonsverduistering van 26 februari 2017 laat eerder genomen beslissingen van 1 september 2016 doorgang vinden (vorige Zonsverduistering in Maagd). Jouw planeet van Carrière, Mars, gaat dit jaar niet retrograde, dus er komt schot in de zaken.

Financiën
Maar liefst twee Verduisteringen deze maand en beiden zijn van invloed op jouw financiën. De Verduisteringen zetten dingen in beweging en belangrijke wijzigingen worden doorgevoerd. De Maan is verbonden met Kreeft. De Maansverduistering in Leeuw van 11 februari 2017 valt in jouw Huis van Financiën. Deze kosmische poort laat zien dat financiële veranderingen het noodzakelijk maken om een ander financieel beleid te gaan voeren. Het buitenland zal van grote invloed zijn op je financiën. Op 9, 10 en 11 februari 2017 is de bijna Volle Maan in jouw Huis van Financiën met als hoogtepunt de Maansverduistering op 11 februari 2017. Dit zijn geweldige dagen om financiële doelen te bewerkstelligen. In de eerste drie weken van februari 2017 is er financiële steun van jouw huwelijkspartner of zakelijk partner. Vanaf 19 februari 2017, wanneer de Zon het ten Vissen bereikt, gaat het financieel de goede kant op.
Pas echter op met speculeren na 26 februari 2017. De Zonsverduistering in Vissen van 26 februari 2017 is de energetische poort naar een buitenlandse reis of een hogere studie. De Zon is verbonden met Leeuw. Leeuw is de heerser van jouw Huis van Financiën. Er is dus geld mee gemoeid. Beslissingen die niet zijn doorgevoerd tijdens de vorige Verduistering van 1 september 2016 gaan nu wel door.

Gezondheid
Jouw gezondheid verbetert in de loop van februari 2017. Kreeft is verbonden met de Maan. Wanneer de Maan in haar wassende fase is, zit je beter in je vel en krijg je vanzelf meer zelfvertrouwen, eigenwaarde en energie. Vanaf 6 februari 2017 gaat Jupiter retrograde. Jupiter is jouw planeet van Gezondheid. Jupiter zal tot 8 juni 2017 retrograde zijn. In die periode heb je meer rust en ontspanning nodig. Vooral in deze drukke periode moet je echt tijd voor jezelf nemen. Vanaf de tweede helft van februari 2017 verbetert je gezondheid, maar nogmaals ga niet overdrijven, want Jupiter trekt je echt aan je jasje als je over je grenzen gaat.

Advies
Elke Maansverduistering brengt veranderingen in je zelfbeeld, hoe je jezelf ziet. Deze Maansverduistering laat een doorgroei zien in jouw ZIJN. Je verandert constant, als mens, in je denken, je uiterlijk en in hoe de wereld je ziet. In de komende zes maanden maak je door de Maansverduistering grote veranderingen door. Door omstandigheden bij jou thuis ga je anders denken over het leven, nieuwe ideeën, nieuwe inzichten. Je verlangen om naar het buitenland te gaan en jezelf te ontwikkelen door te studeren en te ervaren is te groot. Laat het niet bij verlangens! De Maan is van 1 tot 10 februari 2017 in haar Wassende fase en ook weer vanaf 28 februari 2017. Dit is de beste periode om prioriteiten te stellen en met nieuwe projecten aan de slag te gaan. Vanaf 13 februari tot 24 februari 2017 is de periode om dingen af te werken en losse eindjes aan elkaar te knopen die niet al te veel energie van je eisen.

error: Content is protected !!