Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

Tweelingen april 2019

Algemeen
De meeste planeten staan aan de bovenkant van de Tweelingen horoscoop.
Dit is de tijd van het jaar dat je op carrière en maatschappelijk succes bent gericht.
Er vindt een belangrijke planetaire verschuiving plaats naar de oostelijke helft van de Tweelingen horoscoop. Dat betekent meer onafhankelijkheid! Volle kracht vooruit, Tweelingen!
Over het algemeen is april 2019 een voorspoedige maand voor carrière, sociale betrokkenheid en vriendschappen.
Spiritualiteit zal daarbij een grote rol spelen.

Liefde en Relaties
De Nieuwe Maan van 5 april 2019 valt in jouw Huis van Vriendschappen, groepsprocessen en maatschappelijke betrokkenheid. April 2019 laat hiermee een sociale en naar buiten gerichte energie zien. Iemand in jouw directe omgeving koestert speciale gevoelens voor jou. De single Tweelingen vindt de liefde in de sociale kring, op een feestje met vrienden of tijdens het netwerken. Tweelingen houdt van flirten! Een nieuwe liefde is in eerste instantie vriendschappelijk en vrijblijvend. De Volle Maan van 19 april 2019 valt in jouw Huis van Liefde en Romantiek. Deze Volle Maan belooft, net als vorige maand onvergetelijke en liefdevolle momenten! Nieuwe relaties brengen je in contact met je innerlijke ziel en met wie je bent. Vrienden komen, vrienden gaan. Maar wat blijft, geloven in jou en zijn vrienden voor het leven!
Van 24 april tot 3 oktober 2019 is Pluto retrograde in Steenbok en dan kan een romantische affaire op de werkplek ontstaan. De retrograde Saturnus vanaf 30 april 2019 laat zien dat een liefde alleen groeien kan wanneer er sprake is van serieuze bedoelingen.

Familie en Huis
April 2019 is een rustige en harmonische maand voor je privé-leven. Op je werk gaat alles naar wens en daardoor is de sfeer thuis en in de familie gezellig en gemoedelijk. In je huwelijk of vaste relatie kan er sprake zijn van verwarring en meningsverschillen en dat heeft te maken met je drukke carrière. Maak tijd voor de liefde, want ieder moment is kostbaar en komt niet meer terug. Van 10 april tot 11 augustus 2019 is Jupiter in Boogschutter retrograde. Wanneer Jupiter retrograde is, gaat de aandacht uit naar huis en gezin. Tijdens deze periode worden familiebanden versterkt. Ook een prima periode om te verhuizen of te renoveren.

Carrière
De periode na de Lente-equinox van 21 maart 2019 is vol kansen voor de carrière en de maatschappelijke status van Tweelingen. April 2019 laat je ook nadenken over je carrière. Ben je op de goede weg? Ben je tevreden over de weg die je volgt? Zijn je verdiensten in verhouding tot je inzet? In de eerste helft van april 2019 komt er een nieuwe collega of nieuwe zakenpartner waardoor het allemaal wat makkelijker voor je wordt. Op 2 april 2019 is jouw planeet Mercurius conjunct Neptunus in Vissen in het Huis van Carrière. Spiritualiteit is daardoor deze maand de katalysator van maatschappelijk succes! April 2019 is echter geen gunstige maand voor de studie, want je bent snel afgeleid. Je moet harder werken om je doelen te behalen. Er is meer onderzoek of er zijn bijlessen nodig om examen te kunnen doen. Op 10 april 2019 is Venus conjunct Neptunus in het Huis van Carrière. Vriendelijkheid kan omslaan in bedrog, misleiding en oneerlijkheid. Van 24 april tot 3 oktober 2019 is Pluto retrograde in Steenbok en dat is een goede periode om samen te werken en te delen op een dieper niveau.
Een zakenreis kan lucratief zijn in april 2019.

Financiën
April 2019 is geen gunstige financiële maand voor de Tweelingen.
Deze maand moet je terughoudend zijn met het doen van uitgaven die je je niet kunt veroorloven of je bezighouden met risicovolle financiële ondernemingen. Er komt wel geld binnen, maar voorzichtigheid is geboden. Financiën van je partner laten een onrustig beeld zien en moeten opnieuw worden beoordeeld. Het zal een uitdaging voor je zijn om de eindjes aan elkaar te knopen, want niet al je projecten zullen vruchten afwerpen. De meeste uitgaven gaan in april 2019 naar je gezin, familie en huis. Financieel succes is afhankelijk van jouw vermogen om samen te werken. Je bent graag op je eigen houtje bezig, maar financieel gezien heb je toch de ander nodig.

Gezondheid
April 2019 laat een mooie maand zien voor je gezondheid.
Je moet wel je best doen om je goede gezondheid te behouden.
Tweelingen is een Luchtteken. Dat betekent ook dat je frisse lucht nodig hebt om te kunnen functioneren. Zorg ook voor een gevarieerd voedingspatroon. Iedere dag wat anders op je bordje. Ontspannen is broodnodig. Laat alle stress los, fysiek en emotioneel.
Het is belangrijk om te bewegen! Voordat je dag begint, is het goed om een halfuurtje aan sport te doen. Hardlopen of wandelen in de natuur. Als je dat doet, heb je energie voor de hele dag. Fysiotherapie, yoga, meditatie, acupunctuur en massage kunnen je helpen om in balans te komen.

Advies
Het is aan te raden om bestaande relationele problemen op te lossen. Dat kan zijn met je huwelijkspartner of geliefde, maar ook je zakelijk partner, klanten of collega’s.
Naast waardevolle inzichten bieden vrienden jou emotionele en morele steun, want je bent onzeker over je gevoelens. Hou afstand vooral wanneer een aanbod of persoon te mooi is om waar te zijn. Niet te idealistisch te zijn als het gaat om relaties. Maak het niet te ingewikkeld, dan wordt je ook niet teleurgesteld. Het laatste dat je nodig hebt is nog meer onduidelijkheid of problemen.

 

error: Content is protected !!