Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De rode planeet Mars reist vanaf 11 juli tot eind 27 augustus 2023 door Maagd.
Dit gebeurt maar eens in de twee jaar en dit geeft je een boost van energie en drive en het gevoel van een nieuw begin. Juli 2023 staat hiermee in het teken van een nieuw avontuur!
Een nieuw project of nieuwe onderneming of inspirerend doel laat over ongeveer 18 maarden het resultaat zien! Maagd kan zich met Mars in het eigen teken zelfverzekerder voelen, meer enthousiast en bereid om initiatief te nemen.
Met de meeste planeten aan de bovenzijde van de Maagd horoscoop ligt de focus ook in juli 2023 op liefde, relaties, sociale netwerk, werk en gezondheid.

Liefde en Relaties
De invloed van de retrograde Saturnus in Vissen (Huis van Relaties) brengt gevoelens van twijfel, somberheid en ontmoediging, alsof je nog beter je best moet doen om te krijgen wat je verlangt, vooral op het gebied van relaties. Door de invloed van de retrograde Saturnus in Vissen richt Maagd zich alleen nog maar op liefdes die gebaseerd zijn op intimiteit, oprechtheid en vertrouwen.
De Volle Maan in Steenbok van 3 juli 2023 valt in jouw Huis van Zelfexpressie, Creativiteit, Liefde, Romantiek en Plezier! Nieuwe relaties brengen je in contact met je innerlijke ziel en wie je bent. Deze Volle Maan gaat ook over loslaten waar je geen vreugde (meer) aan beleeft. Dus zet die beslissing door. Uithuilen en doorgaan.
De Nieuwe Maan in Kreeft van 17 juli 2023 valt voor Maagd in het 11e Huis van Hoop en Sociale Processen. Met het oog op de toekomst is Maagd selectief bezig! Wie zijn je echte vrienden, met wie of welke groep wil je de toekomst in? Nieuwe vriendschappen en vormen van samenwerking, teamwerk, nieuwe verbindingen zijn allemaal verbonden met deze Nieuwe Maan in Steenbok.
Iemand waar je verliefd op bent, heeft ook gevoelens voor jou. Durf de volgende stap te zetten!

Familie en Huis
Juli 2023 kan verwarring brengen thuis en in de familie. Er zijn externe factoren die de harmonie thuis, je woonomgeving en familierelaties verstoren. Het is raadzaam om deze invloeden buiten de deur te houden en onrust weg te nemen. Richt je op het herstellen van de harmonie thuis, vooral schoolgaande of studerende kinderen hebben aandacht nodig.
Er kan sprake zijn van ruzie met de buren, onrust in de buurt waar je woont of er is sprake van lekkages of stroomstoringen. Waakzaamheid is vereist en zorg voor een oplossing voordat dingen uit de hand lopen.
Juli 2023 is geen gunstige maand op reis te gaan. Een reis of uitstapje voldoet niet aan de verwachtingen of er kan sprake zijn van meningsverschillen met familieleden en vrienden tijdens de reis of uitstapje. Door de heilzame werking van Jupiter in Stier bestaat de kans op gezinsuitbreiding of de komst van een kind in de familie. De aankoop en verkoop van een huis of onroerend goed kan wel gunstig zijn.

Carrière
De Nieuwe Maan in Tweelingen van 18 juni 2023 viel in het Huis van Carrière en deze invloed stimuleert Maagd ook in juli 2023 om een nieuwe richting in te slaan of om maatschappelijke veranderingen door te voeren. Blijf overeind en blijf vertrouwen, ook al krijg je te maken met tegenwind, twijfel en vertraging in de studie of met zakelijke reizen.
Juli 2023 is geen gunstige maand voor de studie, want hoe hard je ook werkt, gewenste resultaten blijven uit. Ook zakelijke reizen voldoen niet aan de verwachtingen. Op de werkvoer moet je compromissen sluiten om de sfeer goed te houden. Vertrouw op jezelf en gebruik je intuïtie, je talenten en je ervaring. Met de ondersteuning van Jupiter in Stier en de retrograde Saturnus in Vissen kun je een baan vinden die beter past en waar je passie voor voelt, ook werk in het buitenland of zijn er mogelijkheden om met een eigen onderneming te starten.
Jupiter in Stier biedt Maagd studiemogelijkheden en kans om de wereld te verkennen door te reizen of jezelf spiritueel te ontwikkelen.
Deze frisse kosmische wind brengt je avontuurlijke kant naar voren, dus wat houdt je tegen om je horizon te verbreden en constructieve veranderingen door te voeren?

Financiën
De invloed van Asteroïde Ceres in Weegschaal (2e Huis van Financiën is geen gunstige financiële periode!
Een goede planning op financieel gebied blijft raadzaam om je financiële situatie stabiel te houden. Je bent dankzij de hulp van sociale contacten in de gelegenheid om reserves op te bouwen, financiële positie te verstevigen, nieuwe inkomstenbronnen aan te boren of een investering doen om je droom waar te maken. Venus is jouw planeet van Financiën. Venus reist door Leeuw en vormt een sextiel met Weegschaal (Financiën). Er komt meer geld binnen, maar pas op dat je niet meer geld uitgeeft dan je jezelf kunt veroorloven. Gebeurtenissen dwingen je met de verschuiving van de Noordknoop in Ram vanaf 18 juli 2023 om gedeelde financiële verantwoordelijkheden opnieuw te evalueren, dus hypotheek, alimentatie, erfenissen, belastingzaken, verzekeringskwesties. Een periode van evaluatie en aanpassing is essentieel is om ervoor te zorgen dat je de juiste dingen doet, met de juiste mensen, om de juiste redenen.

Gezondheid
De transit van Mars in Leeuw tot 10 juli 2023 (Het Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten) kan de oorzaak zijn dat chronische kwalen de kop opsteken of kunnen er andere gezondheidsproblemen zijn zoals hoofdpijn en slapeloosheid.
Mars in Leeuw tot 10 juli 2023 is wel gunstig voor een revalidatietraject en een periode van retraite om te herstellen. Naast regelmatig bewegen moet je zorgen voor een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet.
Pas op met wat je eet, want in juli 2023 heeft Maagd meer een drang om te gaan eten en heeft trek in hartige dingen. Stress en angst zijn nadelig voor je gezondheid. Zorg voor ontspanning, Maagd.
Gedragspatronen, karma en emotionele bagage vanuit het verleden die in je onderbewustzijn nog steeds aanwezig zijn gaan een rol spelen. Loslaten kan heel bevrijdend zijn, vooral omdat Venus in Leeuw retrograde gaat vanaf 23 juli tot 3 september 2023.
Venus kan dan meer onbewuste problemen naar voren brengen. Los problemen op, neem tijd om te rusten en los te laten.

Advies
Mars reist vanaf 11 juli tot eind 27 augustus 2023 door Maagd. Dit gebeurt maar eens in de twee jaar en dit geeft je een boost van energie en drive en het gevoel van een nieuw begin. Een nieuw project of nieuwe onderneming of inspirerend doel laat over ongeveer 18 maarden het resultaat zien!
Vissen staat tegenover Maagd. De retrograde Saturnus in Vissen vormt dus vanuit het Huis van Relaties een oppositie met Maagd en daardoor ben je door ervaringen uit het verleden meer kritisch en minder optimistisch. Het is nu de beste tijd om de toekomst te plannen, dus zet je twijfels opzij en wacht niet te lang om een beslissing te nemen.
Mars in Maagd vanaf 11 juli ’23 tot 27 augustus 2023 en Mercurius in Maagd vanaf 29 juli 2023 tot 5 oktober 2023 is de beste tijd om je angsten opzij te zetten en de kansen te grijpen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!