Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

BOOGSCHUTTER ♐️ juli 2024
22 november – 20 december)

Algemeen
De zomermaand juli 2024 is gevuld met veelbelovende kansen voor persoonlijke groei en vervulling. Ervaringen deze maand zijn van onschatbare waarde.
Door de transit van Mercurius in Leeuw ga je op reis en kun je een zielsverwant ontmoeten!
De focus in juli 2024 ligt op financiën, relaties, werk, gezondheid, buitenland en spiritualiteit.
De beste kansen liggen in de eerste helft van juli 2024.
De tweede helft van juli 2024 laat een rustiger periode zien van aanpassingen doen, troost en inspiratie en samenzijn met vrienden en familie.

Liefde en Relaties
Op 5 juli 2024 is er een Nieuwe Maan in Kreeft in het 8e Huis van Zielsprocessen, Gedeelde Financiën en Intimiteit. De transformerende energie van de Nieuwe Maan vraagt zowel financieel als emotioneel om de balans op te maken.
De single Boogschutter kan door Venus in Leeuw vanaf 12 juli 2024 op reis een zielsverwant ontmoeten. Deze ontmoeting kan leiden tot een serieuze relatie en zelfs een toekomstige verhuizing!
Mars reist van 21 juli tot 4 september 2024 door Tweelingen (Huis van Relaties) en geeft energie en drive om nieuwe samenwerkingsverbanden tot stand te brengen en samen met je partner leuke dingen te ondernemen zoals samen op reis of een project starten. Gesteund door de weldadige invloed van Jupiter in Tweelingen is er veel te bereiken. Gunstige periode om te daten!
Verbintenissen die nu worden gesloten zijn over het algemeen gunstig en bieden grote kansen. 
Aan het einde van juli 2024 kan de harmonie binnen een vaste relatie worden hersteld.

Familie en Huis
Aan het begin van juli 2024 zijn er thuis spanningen en conflicten uit het verleden. De retrograde Neptunus in Vissen in jouw Huis van Familie en Privé-leven brengt geheimen aan het licht en geeft je inzicht in het hoe en waarom dingen in dit leven gebeuren. De retrograde Saturnus in Vissen is periode om familiekarma te breken en stabiliteit en veiligheid te creëren thuis en in jezelf.
De invloed van Venus in Kreeft tot 11 juli 2024 is de beste periode voor reparaties en aanpassingen in huis. Boogschutter mag rekenen op de steun van oudere familieleden of vrienden.
De uitdagende situaties van begin juli 2024 zullen in de tweede helft van juli 2024 de weg vrijmaken naar open communicatie en begrip en dat zie je met de Volle Maan in Steenbok van 21 juli 2024. De laatste week van juli 2024 is de beste periode om vrienden of familie uit te nodigen. Betrek gezinsleden bij huishoudelijke problemen of plannen voor de toekomst.

Carrière
Het teken Stier staat voor het 6e Huis van Werk en dagelijkse routine. Mars reist nog tot 20 juli 2024 door Stier.
Mars in Stier houdt de productiviteit hoog en maakt je gepassioneerd over het werk dat je doet waarin je emotionele en financieel in hebt geïnvesteerd. Werk dat je niet leuk vindt, gaat je steeds meer tegenstaan.
Juli 2024 is geen gunstige maand voor de studie.
Wel zijn er gunstige mogelijkheden om te reizen en voor internationale samenwerking.
Vergaderen via videoconferentie kan een positieve bijdrage leveren aan timemanagement.
Op 4 augustus 2024 is er een Nieuwe Maan in Leeuw en hiermee krijg je een tweede kans met een project, studie of reis of er is een leerzame gebeurtenis, dus daar kun je je alvast op verheugen!

Financiën
De Nieuwe Maan 5 juli 2024 in Kreeft in het Huis van Gedeelde Bronnen spoort je aan om de balans op te maken van financiële verplichtingen. Het samenvoegen van activa of een gezamenlijk financieel project biedt je misschien de kans om met een schone lei te beginnen, een zakelijk partnerschap, een huwelijk te sluiten of een gezamenlijke spaarrekening te openen.
Asteroïde Ceres in Steenbok is retrograde in het Huis van Financiën. Een slepende financiële kwestie of geldproblemen kan de oorzaak zijn van onzekerheid en een gevoel van ontoereikendheid. De Volle Maan in Steenbok van 21 juli 2024 kan de afronding zijn van een bestaande geldsituatie en brengt een nieuwe vorm van jouw verdien-, spaar- en bestedingspatroon. Investeringen gaan hun vruchten af werpen, waardoor er financiële ruimte komt om betalingen te doen voor wat betreft gezondheidszorg, onderwijs en nieuwe huisvesting.

Gezondheid
In de eerste helft van juli 2024 kan Boogschutter last hebben van keelpijn of verkoudheid.
De transit van Mars in Tweelingen vanaf 21 juli 2024 is gunstig voor je gezondheid.
Het blijft heel belangrijk om stress te vermijden en om een evenwicht te vinden tussen je dagelijkse bezigheden en welzijn. Het behouden van een goede fysieke en mentale gezondheid en emotionele welzijn blijft de basis.
Let op je voedingskeuzes, want je houdt van lekker eten, maar ongezond eten kan een tweesnijdend zwaard zijn. Experimenteer eens met gezonde recepten!

Advies
Juli 2024 laat een harmonieuze maand zien met gunstige planetaire aspecten waardoor er veelbelovende mogelijkheden ontstaan om te reizen, voor samenwerking of in de liefde.
Mercurius in Leeuw van 3 tot 25 juli 2024 is jouw planetaire steun in de rug, maar het komt niet vanzelf. Je moet wel zelf actie ondernemen.
Neem tijd om jezelf terug te trekken. Door introspectie krijg je waardevolle inzichten in relaties, waardoor groei en transformatie wordt bevorderd.
De diepe, krachtige Pluto is retrograde in Waterman en deze is van invloed op de manier waarop je met anderen omgaat, leert, handelt en informatie verwerkt. Wees op je hoede met familie of nieuwe vriendschappen, vooral als er geld mee gemoeid is.

error: Content is protected !!