Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Stier juni 2019

Algemeen
Het planetaire accent laat deze maand een duidelijke verschuiving zien naar de Nacht.
Tijdens de nacht, de astrologische Winterslaap, krijg je de kans om een strategie uit te werken om je carrièreperspectieven te verbeteren. Vrije wil en persoonlijke autonomie zijn echter nog steeds actueel voor de Stier. Je maakt keuzes zonder daarbij afhankelijk te zijn van de steun van anderen. Juni 2019 legt de focus op persoonlijke groei, relaties en financiën.

Liefde en Relaties
De Volle Maan van 18 mei 2019 viel in jouw Huis van Relaties. Deze Volle Maan brengt in de eerste helft van juni 2019 onverwachte ontwikkelingen op het gebied van relaties zowel privé als zakelijk. Aan het begin van juni 2019 is er wat onenigheid in de relatie. Vertel openhartig wat je voelt en waarom je zo bang bent om je partner te verliezen. Machtsstrijd is zinloos, want het levert niets op dan alleen maar verdriet en frustratie.
Verdraagzaamheid en liefde is de weg naar vrede in iedere relatie. Vanaf 21 juni tot 27 november 2019 is Neptunus retrograde in Vissen. Vissen symboliseert jouw Huis van Vriendschappen en Sociale Processen. Tijdens deze periode worden antwoorden gezocht en gevonden. Op 21 juni 2019, de Zomerzonnewende, kun je heel gevoelig reageren op je omgeving. Je vraagt je van alles af en het is aan jou om de waarheid boven tafel te krijgen.

Familie en Huis
Op 3 juni 2019 is jouw planeet Venus driehoek Pluto en dit aspect laat je verlangen naar luxe, mode, cosmetica, sieraden of mooie dingen voor je huis. Een geweldig moment om je huis te restylen, jezelf te verwennen of creatief bezig te zijn.
Een goed moment om een goede investering te doen, want er valt winst te behalen.
Een goede interactie thuis en in de familie heeft jou een goed gevoel en je hebt er alles voor over om dat zo te houden. Zoals je weet staat de Maan symbool voor de communicatieve vaardigheden voor de Stier. Hoe maak je iets bespreekbaar?
Iedere keer wanneer de Maan in haar Wassende fase is, is ook haar energie sterker en is de beste periode om je plannen naar voren te brengen. Dat is deze maand van 4 tot 17 juni 2019.
Deze maand gaat het voornamelijk over school en kinderen.

Carrière
Uranus is jouw planeet van Carrière en Bestemming. De transit van Uranus door Stier is van grote invloed op je carrière. Uranus stelt je de volgende vragen: Waar streef je naar in je carrière of wil je het huidige pad blijven volgen? Ook deze maand krijg je te maken met deze invloed.
Juni 2019 laat gunstige carrièremogelijkheden zien, maar het is verstandig om eerst de mogelijkheden te evalueren. Juni 2019 is de maand van het netwerken. Jezelf profileren en om anderen ervan te overtuigen wat je allemaal kunt. Neem afstand wanneer er een woordenwisseling ontstaat op het werk. Het is niet jouw strijd! Het is beter om de kostbare tijd te investeren in jezelf, in jouw professionele groei, zoals een bedrijfsgerichte studie of training. De maand juni 2019 laat goede studieresultaten zien, meer kans op een studiebeurs of om in het buitenland te studeren.

Financiën
Juni 2019 is een financieel gunstige maand. Op 3 juni 2019 is jouw planeet Venus driehoek Pluto en dit is goed moment om een goede investering te doen, want er valt winst te behalen, vooral in onroerend goed.
De Nieuwe Maan van 3 juni 2019 valt in jouw Huis van Financiën. Deze maand zijn er financiële mogelijkheden zoals een beter betaalde baan of zakelijk buitenkansje, promotie of een geweldige aanbieding voor je onderneming. Met een sterke planetaire bezetting van Mercurius en Venus in jouw Huis van Financiën krijg je deze maand medewerking van anderen om die gunstige financiële positie te verwerven. De Volle Maan van 17 juni 2019 valt in jouw achtste Huis van Gedeelde Financiën. Dat betekent dat de focus ligt op financiële aangelegenheden van je huwelijkspartner, zakelijk partner, of geliefde. Ook een goede periode om je financiële administratie op orde te krijgen. Neem de tijd met een grote aankoopbeslissing op 20 juni 2019.
Op 23 juni 2019 is jouw planeet Venus opposiet Jupiter in Boogschutter. Door dit aspect ben je vrijgevig en ben je bereid geld te lenen, onder voorwaarde dat anderen ook jou tegemoet komen.

Gezondheid
Juni 2019 laat een voorspoedige maand zien voor je gezondheid.
Uiterlijke schoonheid begint met innerlijke schoonheid. Onderzoek wat je het beste kunt doen om de weg naar schoonheid en zelfacceptatie te vinden. Verzorg jezelf goed. Sla geen maaltijden over en ga stressvolle situaties zoveel mogelijk uit de weg. Stress is je ergste vijand. Dus maak de keuze voor jezelf! Voldoende bewegen, gezonde voeding en ontspanning!
Door de invloed van de retrograde Saturnus kun je last hebben van pessimisme en twijfel aan alles waar je geloof aan hecht. Probeer geïnspireerd te blijven!
Vanaf 22 juni 2019 heb je meer rust en ontspanning nodig. Ga op tijd naar de dokter, Stier.
Beter een keer te veel, dan een keer te laat.

Advies
Op 3 juni 2019 is jouw planeet Venus driehoek de retrograde Pluto in Steenbok en dit fascinerende aspect versterkt jouw verlangen naar liefde en genegenheid. Het geeft je die speciale aantrekkingskracht, dus een mooie dag voor een date! Een nieuwe relatie kan heel intens zijn, maar kan ook gecompliceerd zijn. Let op je budget en financiële contracten, want je ziet nu alles te zonnig in. Wat je nu moet voorkomen zijn creditcardschulden. Aan het eind van juni 2019 mag je rekenen op de financiële steun of advies van een invloedrijke vriend of zakenrelatie.
Onderhandelen kan lucratief zijn aan het eind van juni 2019.

error: Content is protected !!