Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Het planetaire accent laat deze maand een duidelijke verschuiving zien naar de Nacht.
Tijdens de Nacht, de astrologische Winterslaap, krijgt Tweelingen de kans om een strategie uit te werken om carrièreperspectieven te verbeteren.
Juli 2022 is over het algemeen een gunstige maand, er komt deze maand meer geld op je pad.

Liefde en Relaties
Saturnus ging vanaf 4 juni 2022 retrograde en blijft retrograde tot 22 oktober 2022. Door Saturnus retrograde in Waterman komt Tweelingen zichzelf tegen en krijgt karmische lessen. Saturnus retrograde brengt veel verantwoordelijkheden, vooral in je carrière en dat is van invloed op je prive-leven. Meningsverschillen in de relatie hebben deze maand door de retrograde Pluto in het Huis van de Ziel vooral te maken met financiële problemen en/of intimiteit.
De transit van Jupiter in Ram gaat ook in juli 2022 betekenisvolle verbindingen en vriendschappen tot stand kan brengen. Vanaf 28 juli 2022 gaat ook Jupiter retrograde en dan wordt dat proces vertraagd en gaat het netwerken en teamwork niet zo vloeiend.
De retrograde Jupiter gaat zich bij Tweelingen intern manifesteren in de vorm van angst, verlegenheid of rusteloosheid.

Familie en Huis
De communicatie komt op gang vanaf 19 juli 2022 tot 11 augustus 2022 met Venus in Kreeft.
Juli 2022 is een gunstige periode voor een romantische vakantie of gezinsuitbreiding.
De Nieuwe Maan in Leeuw van 28 juli 2022 valt in jouw Huis van Communicatie, transport, korte reizen, broers, zussen, buren en directe woonomgeving. Deze Nieuwe Maan laat ontwikkelingen aan het thuisfront zien die om aandacht vragen zoals veranderingen op school of de zoektocht naar het juiste onderwijs of studierichting voor jezelf of je kinderen. Kinderen vragen veel aandacht en dat doen ze om zich veilig en geliefd te voelen. Ook broers en zussen, goede vrienden of anderen die een grote rol spelen in je leven vragen om extra aandacht.
Aan het eind van juli 2022 is er een drievoudige conjunctie tussen Mars, Uranus en de Noordelijke Maansknoop in Stier en daardoor kunnen er conflicten zijn wanneer deze personen zich buitengesloten voelen. Blijf met elkaar praten, maar let wel op wat je zegt en hoe je de boodschap overbrengt.

Carrière
In eerste helft van 2022 heeft de weldadige transit van Jupiter in Vissen geleid tot gunstige ontwikkelingen in je carrière. De planeet van expansie heeft de verwarring van Neptunus in Vissen in het Huis van Carriere opgehelderd en gezorgd dat je carrière een hoge vlucht kon nemen. Nu Jupiter het Huis van Carriere heeft verlaten, staat Neptunus er weer alleen voor en komen er uitdagingen waarbij je je hoofd moet gebruiken. Er is een vorm van afleiding of er zijn obstakels waardoor plannen tijdelijk in de ijskast moeten worden gezet. Belangrijk is dat je duidelijk blijft over wat je wilt en goed luistert naar wat er wordt gezegd. Wanneer je iets niet goed begrijpt of wanneer er iets mis is op je werk, laat het weten en blijf er niet mee rondlopen. Het probleem wordt alleen maar groter en daar schiet jij niets mee op. Wees duidelijk. Ook uitdagingen en obstakels hebben een bepaalde reden. Niets gebeurt zomaar.
Met Jupiter in Ram in het 11e Huis van Groepsprocessen en Sociale Betrokkenheid gaat het om teamwork en worden er vruchtbare vormen van samenwerking met collega’s en gelijkgestemden gevormd. Vanaf 28 juli 2022 gaat Jupiter retrograde en dan wordt dat proces vertraagd en krijgt Tweelingen eten maken met angst of rusteloosheid. Het netwerken en teamwork verloopt dan niet zo vloeiend. In voorbereiding op deze retrograde Jupiter moet Tweelingen aan het werk om contacten te leggen, want je hebt deze hard nodig om jezelf te profileren in de komende maanden.

Financiën
De Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022 valt in jouw achtste Huis van Gedeelde Financiën. Dat betekent dat financiële aangelegenheden van je huwelijkspartner, zakelijk partner, of geliefde worden belicht, zoals leningen, schulden en gedeelde middelen. Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten worden door deze Volle Maan begunstigd. In de komende maand is er kans op geld via nalatenschappen of een loonsverhoging, ook financiële resultaten zoals dividend of rendement vanuit beleggingen.
Er kan geld vrijkomen dat nodig is om een ​​droomproject te realiseren. Dat kan samenvallen met de terugkeer van de retrograde Jupiter naar Vissen vanaf 29 oktober 2022 tot medio december 2022. Mercurius, de heerser van Tweelingen is in Kreeft (Huis van Financien) tijdens deze Volle Maan op 13 juli 2022. Deze samenkomst van Volle Maan en Mercurius geeft Tweelingen inzichten en commerciële bekwaamheid. Nu geen kostbare tijd verliezen, maar durf nu die stap te wagen, Tweelingen.

Gezondheid
De evolutionaire invloed van Uranus in Stier in het Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten dwingt je ook in juli 2022 om oude gedragspatronen en emotionele bagage los te laten. Je wordt door de Kosmos uitgenodigd gehechtheid aan beperkingen en pijn los te laten.
De retrograde Jupiter gaat zich vanaf 28 juli 2022 bij Tweelingen intern manifesteren in de vorm van angst, verlegenheid of rusteloosheid.
Tweelingen krijgt te maken met meer verantwoordelijkheden en dat leidt tot stress, irritatie en depressie. Stress verzwakt en gaat ten koste van je lichaam, ziel en geest. Je bent dan kwetsbaar om een infectie op te lopen of zelfs een ongeluk te krijgen doordat je afgeleid bent.
Je drukke hoofd leegmaken is essentieel om tot rust te komen. Dus volg een vaste dagelijkse routine, ook al zal dat niet zo makkelijk zijn. Toch doen, Tweelingen. Omwille van jezelf.

Advies
Juli 2022 ziet er over het algemeen gunstig uit, maar door de drievoudige conjunct van Mars, Uranus en de Noordknoop in Stier aan het eind van juli 2022 moeten belangrijke beslissingen moeten worden genomen.
Tweelingen moet tijdens de Jupiter retrograde vanaf 28 juli 2022 aan het werk om contacten te leggen, want je hebt deze hard nodig om jezelf te profileren in de komende maanden.
Vermijd onnodige risico’s en doe het rustig aan. Neem je rust en maak tijd vrij om iets leuks te doen voor jezelf, om mentale spanning te kanaliseren, want een depressie is mogelijk.

error: Content is protected !!