Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan nog aan de onderzijde van de Boogschutter-horoscoop. De Nacht.
De Nacht gaat over innerlijke verwerking, familie en huiselijke omstandigheden, een periode van voorbereiding en evaluatie. Zoals de planetaire krachten aangeven staat jouw carrière op een wat zachter pitje. Het is een periode van voorbereiding op een drukke periode.
De focus in april 2018 ligt op relaties en gezondheid. Jouw gezin en financiën vereisen wel aandacht.

Liefde en Relaties
April 2018 belooft door de aanwezigheid van de Zon, Mercurius en de Nieuwe Maan in jouw Huis van de Liefde en Romantiek super romantisch te worden!
Mercurius is jouw planeet van Relaties. De retrograde Mercurius in Ram in jouw Huis van Liefde en Romantiek vraagt tot 14 april 2018 om je aandacht. Tijdens deze periode kun je het gevoel hebben dat je wilt ontsnappen aan een ontstane situatie. Neem de tijd en vraag jezelf eerst af waarom je dit zo voelt. Je kunt nog altijd een beslissing nemen.
Op 16 april 2018 valt de Nieuwe Maan in jouw Huis van Liefde en Romantiek! Met deze Nieuwe Maan wordt je tot over je oren verliefd! In ieder geval zijn er feestjes of evenementen en worden nieuwe vriendschappen gesloten. Kans op een spannende date voor de single Boogschutter.
In de tweede helft van april 2018 loopt Mercurius in Ram weer direct en dat vergroot je aantrekkingskracht nog meer! Een mooie periode om met vrienden af te spreken.

Familie en Huis
De retrograde Mercurius in Ram kan tot 14 april 2018 leiden tot een onrustige sfeer thuis.
De invloed van Neptunus in Vissen in jouw Huis van Familie en Huis is de oorzaak van ongewone en subtiele veranderingen die verweven zijn met ervaringen uit het verleden.
Kinderen zijn opstandig, maar schreeuwen eigenlijk om aandacht.
De Nieuwe Maan van 16 april 2018 laat zien dat kinderen in de tweede helft van de maand een prominente rol innemen. Je gaat veel met kinderen ondernemen, spelen en creatief bezig zijn. Ook actief bezig zijn met een buitensport in de vrije natuur! Een korte vakantie kan heilzaam zijn.
Denk ook aan je eigen innerlijk kind en wordt meer bewust van je creatieve zelf en jouw creatieve reis zoals bezig te zijn met beeldende kunst of een andere vorm van creativiteit.

Carrière
De eerste helft van april 2018 laat een relatief rustige periode zien op je werk en een gunstige periode om dingen af te werken.
Maar de tweede helft van de maand wordt drukker en moet je een tandje bijzetten om je doelen te bereiken. Positiviteit, vindingrijkheid, plezier in je werk en vertrouwen zijn hierbij de sleutels tot succes.
April 2018 is een gunstige maand voor de Boogschutter die werkzaam is in de beeldende kunst of andere creatieve beroepen.
Ook voor de werkzoekende Boogschutter is april 2018 geen verkeerde maand. Er is kans op een baan in het buitenland of je krijgt steun van buitenlandse mensen bij je zoektocht naar een passende baan.

Financiën
De rode strijder Mars reist ook in april 2018 door jouw Huis van Financiën. Deze reis van Mars vraagt om directe actie om nieuwe financiële mogelijkheden te onderzoeken en je financiële positie te verbeteren. Mars blijft tot 16 mei 2018 in jouw geldsector.
Jouw vertrouwen is zo groot, dat je bereid bent om geld uit te geven aan speculaties.
Maar het is beter om je financiële vertrouwen wat te beteugelen.
Een financiële meevaller deze maand wil niet zeggen dat je geld zorgeloos kan spenderen.
Vooral aan het eind van de maand zul je merken hoe belangrijk het is om een appeltje voor de dorst te hebben.

Gezondheid
Jouw planeet Jupiter in Schorpioen brengt voor de Boogschutter een diepe verbinding met de spirituele wereld.
De retrograde Jupiter in het Huis van het Kosmisch Bewustzijn vraagt je wie je bent en te kijken naar alle dingen die je voor de wereld en voor jezelf verborgen houdt.
Je krijgt de kans om jezelf te bevrijden van zelfdestructieve neigingen, diepgewortelde angsten en schuldgevoelens. Wat zijn jouw spirituele waarden? Ben je zuiver en eerlijk in alles wat je doet? Hou je jezelf of anderen voor de gek? Leer te vertrouwen en stel het onvermijdelijke niet uit.
De Volle Maan van 30 april 2018 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. Er breekt een periode aan van rust, ontspanning en meditatie om oude pijn los te laten en ruimte te scheppen in je leven. Tijd om slaap in te halen of een korte vakantie in te lassen.

Advies
Jouw heersende planeet is Jupiter.
De retrograde Jupiter remt je af en dwingt je als het ware om pas op de plaats te maken.
Deze maand zul je merken dat anderen jou om raad vragen.
Jouw eerlijke mening en speelse benadering van de dingen wordt op waarde geschat.

error: Content is protected !!