Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Weegschaal oktober 2019

Algemeen

Ook in oktober 2019 is het thema onafhankelijkheid en zelfvertrouwen actueel. Jouw persoonlijke zonnecyclus en de universele zonnecyclus zijn in hun groeiende fase, want de Nieuwe Maan 28 september 2019 viel in Weegschaal.

Oktober 2019 staat hierdoor in het teken van een nieuw begin van jou als persoon.

Het is nu tijd om jezelf te voeden met alles wat je werkelijk wil, zonder bemoeienis van anderen. Dus een goed moment voor een make-over of schoon schip te maken!

De focus in oktober 2019 ligt op financiën, liefde en relaties.

Liefde en Relaties

Oktober 2019 staat in het teken van de liefde en relaties, Weegschaal!

De mooiste dagen zijn 10 en 11 oktober 2019, 22 en 23 en 31 oktober 2019. Dit zijn gunstige dagen om te daten, een goed gesprek of voor een romantisch samenzijn. De single Weegschaal vindt de liefde tijdens sociale bijeenkomsten of plekken van vermaak.

De Volle Maan in Ram van 13 oktober 2019 valt in jouw Huis van Relaties. In je sociale kring en zakelijk leven zijn er ontwikkelingen zoals nieuwe vrienden of zakenrelaties of het verbreken van vriendschappen of zakelijke relaties. De Volle Maan brengt helderheid waardoor je duidelijke keuzes gaat maken of al hebt gemaakt. Deze maand zijn er dus gebeurtenissen in je relatie of in je sociale kring waarbij je kritisch naar je relatie of bestaande relaties gaat kijken.

Het is hoog tijd om de knoop door te hakken!

Familie en Huis

In je familie of gezin kunnen er deze maand conflicten met oudere familieleden zijn. Veel heeft te maken met jouw assertieve houding, want je wil nu je eigen zin doordrijven. Deze houding zijn ze niet van jou gewend en dat geeft wrijving. Gewoon rustig blijven, voor jezelf en de rust in de familie en het gezin bewaren. Kinderen zijn heel gevoelig voor spanningen.

Op 7 oktober 2019 staat Mercurius tegenover Uranus en dat hectische aspect verhoogt het tempo. Onverwachte gebeurtenissen kunnen leiden tot nerveuze spanningen. Dingen die je eerder over het hoofd hebt gezien komen als een boemerang bij je terug. Maak dingen niet te ingewikkeld, want dat kan allen maar tot complicaties leiden. Blijf in de eerste helft van oktober 2019 openstaan voor het onverwachte, want plannen kunnen op het laatste moment worden gewijzigd. Oktober 2019 is geen gunstige maand om te reizen. Als je op reis gaat, check dan of je reispapieren in orde zijn en laat je auto vooraf nakijken. Hou rekening met computerstoringen of andere problemen met elektronica in huis.

Carrière

Je carrière staat in oktober 2019 op een zacht pitje of alles blijft bij hetzelfde. Oktober 2019 is een maand waarin je het voortouw neemt om anderen te helpen met hun carrièredoelen, dus een ondersteunende rol deze maand. Door de hoge energie van Mars in Weegschaal wil je jezelf doen gelden, maar hierdoor forceer je de dingen en werk je jezelf tegen.

Op 7 oktober 2019 staat Mercurius tegenover Uranus. Dit is geen goed aspect om plannen te maken, zakelijke deals te sluiten of je bezig te houden met onderwerpen die geduld en zelfdiscipline vereisen. Je wordt afgeleid door onverwachte gebeurtenissen, nieuws, nieuwe ontdekkingen of je komt in contact met mensen die je een heel andere kijk op de dingen geven. Oktober 2019 is een gunstige maand voor een bedrijfsgerichte training, workshops of studie, voor het netwerken en voor zakenreizen.

Let op: Mercurius gaat vanaf 31 oktober 2019 retrograde, dus zorg tijdig voor een back-up van je computerbestanden.

Financiën

Venus is de persoonlijke planeet van de Weegschaal. Venus reist vanaf 4 oktober 2019 door het teken Schorpioen. Schorpioen heerst over het Huis van Financiën voor Weegschaal!

De invloed van Venus in het Huis van Financiën is gunstig. Er komt meer geld binnen, maar je bent dan wel geneigd om meer geld uit te geven dan je kunt veroorloven, ook ben je toegeeflijker en guller. Het is raadzaam om geld opzij te zetten. Weegschaal krijgt in oktober 2019 hulp van anderen bij het financieren van projecten.

De Nieuwe Maan van 13 oktober 2019 valt in jouw Huis van Financiën. Door deze Nieuwe Maan zijn er deze maand financiële mogelijkheden zoals een beter betaalde baan of zakelijk buitenkansje, promotie of een geweldige aanbieding voor je onderneming.

Gezondheid

Oktober is altijd de beste maand van het jaar voor jou. Ook oktober 2019 laat niets te wensen over. Je straalt en je voelt je goed. Let wel goed op je voeding, Weegschaal. De tijd is rijp om eens kritisch te kijken naar jezelf. Wat heb ik nodig en wat ga ik afbouwen of achterlaten?

Wacht niet te lang met het maken van een beslissing, Weegschaal.

Regelmatig naar de sportschool doet wonderen. Actief bezig zijn op de tennisbaan, op de fiets, in het zwembad, dansschool, golfen, het maakt niet uit wat je doet, als je het maar doet. Misschien is er wel een andere tak van sport die je wil uitproberen. Gewoon doen!

Maar alleen als jij het wil, het jou gelukkig maakt en als het mogelijk is natuurlijk.

Advies

Focus in oktober 2019 op het op het evalueren en verbeteren van je relaties. Evalueren en verbeteren zijn vaak nauwer met elkaar verbonden dan je zou denken. Onderneem actie, maar dan om dingen voor te bereiden en anderen te helpen met hun doelen. Nu de dingen doen waar je eerder geen tijd voor had of iets wat je altijd al wilde doen.

error: Content is protected !!