Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan nog aan de onderzijde van de Vissen-horoscoop. De Nacht.
De Nachtkant gaat over innerlijke verwerking, familie en huiselijke omstandigheden.
Deze periode is kosmisch bedoeld als een tijd van voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière, want binnenkort komt hier verandering in.
Jouw heersende planeet is Neptunus. Neptunus is retrograde. Dat betekent dat je meer afhankelijk bent van anderen bij het bereiken van je doelen, dus het gaat om samenwerking.
De belangrijkste aandachtspunten in juli 2018 zijn carrière, recreatie, liefde, kinderen, buitenland en geld.

Liefde en Relaties
De Volle Maan van 28 juni 2018 viel in jouw Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties.
Iets komt tot voltooiing in je sociale kring en dat wordt in de eerste helft van juli 2018 gevierd. Er is een bijeenkomst of feest waarvoor jij bent uitgenodigd of jij gaat een feest of evenement organiseren. Het is mogelijk dat een vriend of vriendin gaat trouwen.
De emotioneel intense Zonsverduistering in Kreeft van 13 juli 2018 valt in jouw Huis van Liefde en Romantiek. In de komende zes maanden betekent deze kosmische poort het begin of het einde van een liefdesrelatie. Een nieuwe liefde, maar ook meer toewijding, een verbintenis of verdieping van een bestaande relatie. Juli 2018 staat in het teken van liefdevolle aandacht van en naar de partner. Je bent flexibel en bereid om compromissen te sluiten, te onderhandelen en vrede te sluiten. Goede tijd om een verbintenis aan te gaan of deze te versterken. De single Vissen vindt de liefde bij het uitgaan, een pretpark, op kantoor of in gezondheidscentra.

Familie en Huis
De retrograde Jupiter daagt je uit om je horizon te verbreden. Nieuwe culturen verkennen door lange reizen te maken, spirituele ontwikkeling, studeren, boeken te lezen en diepgaande gesprekken te voeren. Neptunus en Jupiter kunnen het in juli 2018 goed met elkaar vinden en stimuleren je bij alles wat je onderneemt of het nu yoga, meditatie, dans, muziek, schilderen of een cursus tarot is. De Zonsverduistering van 13 juli 2018 vindt plaats in het Huis van Kinderen. Dit kan het begin zijn van een nieuwe ontwikkeling in het leven van je kinderen of kinderen in je directe omgeving.
De Zonsverduistering van 6 januari 2019 laat zien of deze ontwikkeling tot bloei is gekomen.
Mercurius is jouw planeet van Familie en Huis. Mercurius gaat vanaf 26 juli 2018 retrograde.
Projecten thuis kunnen vertragingen oplopen.

Carrière
Jupiter is jouw planeet van Carrière. Jupiter gaat vanaf 10 juli 2018 weer direct na een lange retrogradeperiode sinds 9 maart 2018. Er komt weer schot in de zaken en je krijgt duidelijkheid over je carrière. Niet alles gaat zoals gepland of zoals je had gehoopt.
Door al die hectiek in de eerste helft van de maand heb je niet veel tijd om te piekeren. Je moet door, want de tijd staat nooit stil. Aan het begin van de tweede week van juli 2018 kun je afgeleid zijn door romantiek op de werkvloer en dat is een aangename afleiding. Los problemen op in het midden van juli 2018. Je kop in het zand steken heeft geen zin! Je sociale netwerk is onmisbaar in jouw carrière. Vrijwilligerswerk geeft voldoening. Aan het eind van juli 2018 is er goed nieuws!

Financiën
Juli 2018 laat een gunstige financiële maand zien. Geld is verweven met sociale contacten. Ook hier is jouw sociale netwerk de sleutel tot financieel succes! Juli 2018 is een gunstige maand om te speculeren en het doen van financiële proposities. Jouw vindingrijkheid is echter jouw grootste schat!
Financieel gezien gaat het jouw partner voor de wind en je mag rekenen op de financiële ondersteuning van de partner. Het verminderen van grote uitgaven zal jouw bedrijfsresultaat verbeteren. Het doen van investeringen voor derden is ook voor jou een lucratieve bezigheid vanaf 23 juli 2018.

Gezondheid
De eerste drie weken van juli 2018 zijn gunstig voor jouw gezondheid.
Gezonde voeding en voldoende beweging zijn essentieel om fysiek, mentaal en emotioneel in balans te zijn.
Aan het begin van deze maand ben je wat onzeker over jezelf en voelt het alsof je niet geaard bent. Wanneer je dit voelt is het raadzaam om contact met Moeder Aarde te maken. Ga naar buiten, met blote voeten, wandelen, doe aan yoga, ga naar het strand, ga dansen.
Wanneer je in beweging bent, worden lichaam, ziel en geest een.
De Maansverduistering in Leeuw van 27 juli 2018 brengt in het komende halfjaar verborgen pijn en geheime verlangens aan het licht. Hoewel deze pijnlijk voor je kunnen zijn, is deze kosmische doorgang hard nodig om oude pijn en karma los te laten om verder te kunnen gaan. Een vorm van therapie kan hierbij helpen.

Advies
Door de invloed van de retrograde Mars in het Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten heb je te maken met een periode van onderdrukte energie en het loslaten van vastgeroeste patronen en gedragingen die hebben geleid tot huidige problemen in je leven.
Je kunt slapeloosheid ervaren tijdens deze fase of meer lucide dromen hebben (ook dagdromen). Deze dromen zijn net als jouw intuïtie, krachtig en vol van betekenis en bieden je het inzicht dat je nodig hebt. Door retrograde Mars komen problemen uit het verleden als een boemerang bij je terug. Zorg ervoor dat deze problemen worden oplost. Een probleem wordt anders
alleen maar groter.
De Verduisteringen deze maand laten je details zien die je mogelijk in het verleden over het hoofd hebt gezien. Schrijf op wat je hebt gedroomd, ook al zijn ze verwarrend. Na verloop van tijd wordt de betekenis duidelijk.

error: Content is protected !!