Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

Algemeen
Januari 2019 is een maand van vooruitgang, onafhankelijkheid en succes!
De invloed van de rode Strijder Mars in jouw teken Vissen geeft tot 1 januari 2019 veel energie, vastberadenheid en enthousiasme. Mars brengt alles in beweging en zet de toon voor 2019.
Een geweldige start voor 2019!
In deze periode van het jaar is Vissen gericht op ambities en wereldse doelen.

Liefde en Relaties
De Volle Maan van 22 december 2018 viel in jouw Huis van Creativiteit en Liefde. Deze kosmische invloed maakt van januari 2019 een gezellige periode van creativiteit, uitgaan, feestjes, netwerken en steun van je vrienden bij het realiseren van je ambities.
De Zonsverduistering in Steenbok van 6 januari 2019 valt in jouw Huis van Vriendschappen en Groepsprocessen. Het begin van een lange periode waarin samenwerking het sleutelwoord zal zijn, zowel in de liefde, vriendschappen als in zakelijke verbintenissen. Je gaat zien wie je ware vrienden zijn en wie niet. Nieuwe vrienden brengen je in contact met je innerlijke ziel. In de vaste relatie zijn betrokkenheid en communicatie heel belangrijk. De single Vissen krijgt veel mogelijkheden om de liefde te omarmen, maar gaat niet over één nacht ijs. Volg je hart of luister naar je eigen innerlijke wijsheid over de vraag of je de liefde van je leven hebt gevonden.
Mocht je het antwoord niet vinden, praat dan met je vrienden. Vrienden bieden jou een spiegel en je krijgt het inzicht dat je nodig hebt. In de laatste week van januari 2019 valt er veel op zijn plekje.

Familie en Huis
De Volle Maan in Kreeft van 22 december 2018 heeft de focus op kinderen gelegd in je gezin en familie. Met deze invloed is er meer tijd en aandacht voor kinderen. De ondersteunende kracht van de Noordknoop in Kreeft leidt ertoe dat je een kind onder je hoede wil nemen. Ook je innerlijk kind komt aan bod. Je wil plezier maken en verloren tijd inhalen! Mercurius is jouw planeet van Huis en Familie. Mercurius doet deze maand wel drie dierenriemtekens aan! Je familie doet daarom deze maand vaker een beroep op je, Vissen.
Vooral oudere familieleden weten jouw directe aanpak en sterke houding te waarderen. Een gesprek met een familielid is ook voor jou van groot belang. In de laatste week van januari 2019 neem je een beslissing met betrekking tot familie, huis of onroerend goed. Volg daarbij je gouden intuïtie.

Carrière
Op 21 januari 2019 valt de Maansverduistering in jouw Huis van Werk. Deze kosmische gebeurtenis brengt grote veranderingen in de bedrijfsvoering van het bedrijf waar je werkt, in je onderneming, personeelsvereniging of vakbond. De komende zes maanden laat de afronding zien van een project, maar ook een toename van werkzaamheden in je baan of eigen onderneming. Jupiter, de heersende planeet van Boogschutter en jouw planeet van Carrière, reist al vanaf 9 november 2018 door jouw Huis van Carrière. Reizen naar het buitenland zijn winstgevend en succesvol. Ook deze maand laat goede resultaten zien voor de studerende Vissen.
Venus in Boogschutter reist vanaf 8 januari 2019 door jouw Huis van Carrière en tijdens deze gunstige transit ben je op je best! Deze positieve energie is bevorderlijk voor je carrière. Geweldige periode om te netwerken en voor het inwinnen van goed en betrouwbaar zakelijk advies. Aan het eind van januari 2019 weet je precies welke weg je moet gaan.

Financiën
Uranus in Ram heeft in de afgelopen zeven jaar door jouw Huis van Financiën en Bezittingen gereisd. Tijdens deze jaren hebben zich hoogstwaarschijnlijk veranderingen voorgedaan in de financiële situatie als gevolg van ingrijpende ontwikkelingen in je bedrijf, een reorganisatie op het werk, een nieuwe baan, scheiding of het verbreken van een zakelijke overeenkomst. De jaren van van Uranus in Ram brachten je kosmische lessen waarin je hebt geleerd om op een andere manier met geld om te gaan. Uranus in Ram is tot begin maart 2019 terug in het Huis van Financiën voor de laatste loodjes en om orde op zaken te stellen.
Mars is jouw planeet van Financiën. Tot 1 januari 2019 “marcheert” Mars door Vissen en dat zet de toon voor het hele jaar 2019. Met Mars in Vissen ben je sterker en assertiever en dat kan in jouw financiële voordeel zijn. Vanaf 2 januari 2019 reist Mars door jouw Huis van Financiën! Dit is een gunstige financiële positie. Het duidt op financiële vooruitgang, maar het gaat allemaal niet echt van een leien dakje. Niet alle verwachtingen worden waargemaakt. De invloed van de twee Verduisteringen deze maand kunnen leiden tot obstakels op je pad. Omdat vanuit het gevoel wordt gehandeld, kan Vissen moeilijkheden ondervinden bij het nemen van financiële beslissingen.

Gezondheid
Januari 2019 is een gunstige maand voor je gezondheid, maar een goede gezondheid is niet vanzelfsprekend.
De Zon is heerser van jouw Huis van Gezondheid, dus de Zon is van grote betekenis voor Vissen. De Zonsverduistering van 6 januari 2019 in Leeuw valt in jouw Huis van Gezondheid en legt de vinger op de zere plek. Het kan zijn dat de Kosmos je wakker schudt. Niet altijd neem je tijd voor jezelf en ga je maar door. Neem voldoende rust en schenk aandacht aan je voeten. Voetbaden en voetmassages zijn essentieel en heilzaam voor je en brengen je in contact met je fysieke Zelf.
De totale Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 valt in jouw Huis van Gezondheid en laat de noodzaak zien van ergonomische aanpassingen op het werk, maar ook van meer ontspanning en plezier in het dagelijks leven. 
Minder stress! Lichaam, ziel en geest zijn één, Vissen. Als je te weinig aandacht schenkt aan het ene, dan heeft dat zijn weerslag op het andere.

Advies
Jouw eigen planeet Neptunus reist sinds april 2011 door jouw teken, Vissen. Tot januari 2026 vindt er in jou een innerlijke groei plaats. Het maakt je bewust van wie je bent, maakt je bewust van je mogelijkheden, maar ook van je ontoereikendheid.
Aanpassingen zoals het delegeren van werk zijn raadzaam om de werkdruk te verlichten.
In ieder geval worden er door de Verduisteringen van januari 2019 projecten voltooid of worden verbeteringen aangebracht in je werkomgeving of in je dagelijkse leven. De Maansverduistering laat ook zien hoe belangrijk een goede gezondheid is. Wanneer je stress op het werk ervaart, ga je veranderen van werk of komen er veranderingen in je huidige arbeidsomstandigheden.
Luister naar goed advies aan het begin van januari 2019. Dit advies is goud waard.

 

 

 

error: Content is protected !!