Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Maagd november 2019 

Algemeen

De meeste planeten staan in deze periode aan de onderzijde van de Maagd-horoscoop.

De Nacht. De Nachtkant gaat over innerlijke verwerking, familie en huiselijke omstandigheden. 

Het is een periode van voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière, want binnenkort komt hier verandering in. 

November 2019 is een maand waarin je kunt groeien in alle aspecten van het leven!

De focus ligt op carrière, familie, privé-leven en financiën, maar relaties en gezondheid vereisen wel aandacht. Samenwerking, consensus en het helpen van anderen is de sleutel om je doelstellingen te bereiken.

Liefde en Relaties

Saturnus in Steenbok is de bestendiger in jouw Huis van de Liefde. De aanwezigheid van Saturnus in het Huis van de Liefde is een prachtige uitgangspositie om je geliefde ten huwelijk te vragen of een serieuze stap te zetten in een liefdesrelatie. Je schenkt veel liefde en aandacht aan je partner, maar je mag jezelf niet vergeten, Maagd. Dus maak ook tijd vrij voor jezelf en omring jezelf met TLC. Vergeet ook je vrienden niet en nodig ze uit voor een gezellig samenzijn. Tot eind maart 2020 leert Saturnus je de betekenis van ware liefde en vriendschap. Vanaf 27 november 2019 gaat Neptunus in Vissen weer direct. De energie van Neptunus is gericht op toewijding en de spirituele en emotionele verbinding. De liefdesplaneet Venus reist vanaf 27 november 2019 door het Huis van de Liefde en deze invloed maakt je onweerstaanbaar tijdens een feestje of date. Ook in de vaste relatie is er door de samenwerking van Venus en Saturnus meer plezier, toewijding, liefde en romantiek!

Wanneer een relatie niet goed voelt, (liefde en vriendschappen), komen er vanzelf veranderingen.

Familie en Huis

November 2019 is aan maand van rust en harmonie. Jij wil het beste voor je gezin om het gezellig te maken en te houden.

De Nieuwe Maan van 26 november 2019 valt in jouw Huis van Familie en Huis. Deze kosmische invloed duidt op een nieuw begin in je thuissituatie zoals een verhuizing, reparatie of verbouwing.

In ieder geval is er sprake van een nieuw begin of doorstart in je privé-leven.

Ook zijn er meer korte reisjes, meer bezoek, telefoontjes en berichtjes tussen naaste familieleden.

Venus reist vanaf 27 november 2019 tot 20 december 2019 door jouw Huis van Familie en Huis. Tijdens deze periode ben je wat sentimenteler en ben je meer geneigd om oude foto’s te bekijken of met je familie herinneringen op te halen.

Carrière

Maagd bevindt zich in een periode van voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière. 

Een bedrijfsgerichte cursus en werken aan de emotionele aspecten en communicatieve vaardigheden in je carrière is een goede voorbereiding voor de drukke tijd die voor je ligt.

Mercurius is jouw planeet van Carriere. Mercurius is nog tot 19 november 2019 retrograde, dus deze maand zit er nog geen schot in de zaken. Het geeft jou echter wel de tijd om vooruit te plannen. Een goede planning en de juiste timing is alles.

Ga netwerken, maak contacten die jou straks op weg kunnen helpen. 

De Volle Maan van 12 november 2019 brengt inspiratie en laat zien dat een zakenreis zowel aangenaam en winstgevend kan zijn. Op reis kom je in contact met investeerders en mensen die belangstelling hebben voor je projecten. De Volle Maan laat ook mooie resultaten zien voor onderzoek en studie. Volg bij alles je intuïtie.

Financiën

November 2019 is een financieel gunstige maand. Je bent spaarzaam geweest en daarmee heb je financiële zekerheid opgebouwd. Tot 19 november 2019 reist Mars door het Huis van Financiën. 

Er moeten tot die tijd financiële keuzes worden gemaakt die te maken hebben met je vaste bron van inkomen. Budgetbewaking blijft raadzaam. 

Op 24 november 2019 is Mars opposiet de retrograde Uranus in Stier en dat kan leiden tot impulsieve uitgaven, pas daarmee op. Venus is jouw planeet van financiën. Vanaf 27 november 2019 reist Venus door Steenbok. Het is een goed moment om geld te besparen, na te denken over toekomstige uitgaven, prioriteiten te stellen en te genieten van eenvoudige genoegens. Een goede periode om een financiële planning te maken.

Gezondheid

Van 21 juni tot 27 november 2019 is Neptunus retrograde in Vissen. Vissen is het tegenoverliggende teken van Maagd en weerspiegelt jouw kwetsbare kant. Tijdens deze periode kunnen er gezondheidsklachten optreden vanwege een gevoel van innerlijke rusteloosheid en moeilijkheden met concentratie. Mercurius retrograde in Schorpioen van 31 oktober tot 20 november 2019 versterkt deze vervelende energie. Je hebt dan rust nodig!

Een supernap tussendoor doet wonderen, Maagd. Aan het einde van november 2019 voelt het alsof je op een keerpunt staat. De directe Neptunus stimuleert je om voor eens en voor altijd te stoppen met een slechte gewoonte. 

Advies

Tot eind maart 2020 leert Saturnus je de betekenis van ware liefde en vriendschap. 

Saturnus in Steenbok leert je jezelf eerst lief te hebben en trots op jezelf te zijn. De liefde in jezelf te vinden en niet buiten jezelf zoeken. Het is jouw leven en het gaat om jouw geluk. Je moet eerst jezelf kennen en van jezelf houden voordat je liefde kunt delen en geven. 

Liefde is een werkwoord. Iedere dag.

error: Content is protected !!