Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Oktober 2023 is een voorspoedige maand voor Leeuw.
De focus ligt deze maand op communicatie, financiën, carrière en privé-leven.
Er zijn grote kansen op carrièregroei, geld, erkenning en respect. Natuurlijk moet je de planeten een handje helpen door flexibel te zijn en je charmes in de strijd gooien!
Vanaf de tweede week van oktober 2023 wordt het wat lastiger vanwege de verschuiving van Mars naar Schorpioen. De Zonsverduistering in Weegschaal van 14 oktober 2023 in jouw derde Huis is van invloed van hoe je communiceert met je omgeving. Een idee wordt werkelijkheid, er komt nuttige informatie of langverwacht nieuws over je carrière. Laat je innerlijke Leeuw brullen!

Liefde en Relaties
Venus in Leeuw is weer direct in het 1e Huis van Persoonlijkheid. Venus blijft nog tot 9 oktober 2023 in Leeuw. De eerste helft van oktober 2023 is dus een gunstige periode om een volgende stap zetten in de liefde of te gaan daten. In de vaste relatie is er wederzijds vertrouwen en liefde. De tweede helft van oktober 2023 is meer bedoeld om alles eens goed in je op te nemen.
Niet alles is goud dat er blinkt. Leeuw krijgt met Mars in Schorpioen vanaf 13 oktober 2023 te maken met emotionele zaken zoals jaloezie en illusie. Voordat er verwarring ontstaat of dat je verkeerde dingen zegt, is het goed om afleiding te zoeken. Heb geduld, Leeuw.
De retrograde Saturnus in Vissen brengt ook in oktober 2023 issues naar voren die te maken hebben met vertrouwen, intimiteit, macht en controle op het gebied van seksualiteit en gedeelde financiële bronnen. Er kan een sterke spirituele, emotionele en fysieke band ontstaan wanneer problemen met intimiteit en vertrouwen zijn opgelost.

Familie en Huis
De rode planeet Mars reist 13 oktober tot 24 november 2023 door Schorpioen, gesteund door asteroïde Ceres in Schorpioen. Deze periode is extra ondersteunend voor je gezin of familie of personen die je als familie beschouwt. Familiebanden kunnen worden hersteld of Leeuw kan nieuwe gezinsleden verwelkomen. Er kan een gezamenlijke reis of bruiloft zijn of de geboorte van een kind of kleinkind, een huis kopen, je interieur veranderen of een creatieve make-over van je huis of tuin. Mars in Schorpioen brengt energie en drive, dus een gunstige periode voor huiselijke activiteiten, werk op en om het huis, reparaties, verbouwing of verhuizing en alles overzichtelijk te krijgen. Door de invloed van Mars in Schorpioen kan Leeuw thuis en in de familie wel meer defensief en beschermend reageren. Schorpioen is verbonden met Pluto, dus er is ook een keerzijde. Er kunnen ernstige meningsverschillen in het gezin of familie ontstaan, er kunnen financiële spanningen zijn of het huis of interieur kan beschadigd raken.

Carrière
De Volle OogstMaan van 29 september 2023 viel in het negende Huis van Levensbeschouwing, Wijsheid en Spiritualiteit. Met deze kosmische kracht ben je begonnen aan een studie of je bent op reis, fysiek of op reis om te groeien als individu en je spirituele en filosofische kant te ontwikkelen. Oktober 2023 is gunstig voor studie, coaching en training. Stier symboliseert het 10e Huis van Carrière en Bestemming. De retrograde Uranus en Jupiter in Stier brengen carrièremogelijkheden, erkenning en invloedrijke mensen die je verder op weg helpen.
De Maansverduistering in Stier van 28 oktober 2023 is de kosmische poort naar veranderingen in je carrière. Deze kosmische gebeurtenis laat de mogelijkheid zien van vooruitgang en succes, maar alleen als je er met hart en ziel voor gaat. Deze Maansverduistering laat zien dat projecten tot voltooiing komen of vlot worden getrokken. Diepgaande veranderingen in de carrière zoals een reorganisatie of verandering in het bedrijfsbeleid, andere regelgeving vanuit de overheid of managementwijziging zijn mogelijk.

Financiën
Venus in Leeuw tot 9 oktober 2023 geeft jou een heerlijk onoverwinnelijk gevoel en zorgt voor voldoende financiële middelen voor de uitbreiding van bestaande ondernemingen en voor het starten van nieuwe. Over het geheel genomen is oktober 2023 aan maand van financiële groei en dat komt voornamelijk via sociale contacten.
Vooral de Leeuw die werkzaam is in de creatieve sector boekt mooie winst.
Mercurius in Weegschaal van 6 tot 22 oktober 2023 is een verleidelijke periode om te gaan winkelen of te gaan investeren of beleggen. Toch is de raadzaam om jezelf niet te snel in financiële avonturen te storten, niet blindelings handelen of geld uitgeven.
Door bewust om te gaan met geld wordt het mogelijk om kosten te besparen en daarmee de financiële situatie te verbeteren.

Gezondheid
Mars reist tot 12 oktober 2023 door Weegschaal en dat geeft veel mentale energie om nieuwe ideeën uit te werken en plannen te maken om aan de slag te gaan. Mars in Schorpioen vanaf 13 oktober 2023 maakt je wat overmoedig waardoor je gezondheidsrisico’s kan lopen.
Zorg goed voor jezelf. Vanaf de derde week van oktober 2023 moet je voor je innerlijke rust informatie gaan filteren en verfijnen.
Het blijft raadzaam om jezelf fysiek en mentaal niet te veel in te spannen, ook al denk je dat je onoverwinnelijk bent. Blijf wel in beweging! Fysieke activiteiten en ontspanning zijn nodig om somberheid en depressieve buien voor te zijn. Stop met roken en alcohol en alles wat schadelijk kan zijn voor je gezondheid op de lange termijn.
Gezonde voeding, kalmerende thee, beweging, beweging, voldoende rust en ontspanning helpen om je fit en gezond te houden.

Advies
De Zonsverduistering in Weegschaal van 14 oktober 2023 valt in jouw derde Huis. In de komende zes maanden is deze van diepgaande invloed op de manier van communicatie met naaste familieleden, vrienden en familie, alles wat te maken heeft met het maken van verbindingen, netwerken en informatie. Onderlinge banden worden hersteld met naaste familie of kennissen of er wordt afstand genomen van familie of vrienden die je ontgroeid bent.
Deze Zonsverduistering kan een nieuwe kans genereren, nuttig informatie of goed nieuws brengen waar je op hebt gewacht.
Met de Noordknoop in Ram is de tijd aangebroken om jezelf te (her)ontdekken, jezelf uit te spreken en je horizon te verbreden.
De Maansverduistering van 28 oktober 2023 geeft aan dat het evenwicht moet worden hersteld tussen carrière of openbare leven en de behoeften van je gezin en privéleven.
Het is ook mogelijk dat jij zelf een totaal andere koers gaat varen in de komende zes maanden.
Het universum biedt Leeuw kansen, maar jij moet wel zorgen dat de pijlers eronder sterk genoeg zijn om jouw succes te kunnen dragen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!