Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan aan de rechterkant van de Maagd horoscoop. De nadruk ligt dus op de anderen en de samenwerking.
Het is geen periode voor persoonlijk initiatief, maar een periode van observeren, afwachten, aanpassen, compromissen sluiten en onderhandelen.
Deze maand ligt de focus op je sociale vaardigheden, privéleven en emotionele aspecten.

Liefde en Relaties
Je sociale leven bloeit en groeit deze maand, Maagd. Samenzijn en samenwerking zijn een belangrijk onderdeel deze maand. Jouw toewijding en betrokkenheid in je eigen relatie en met anderen is groot.
Mercurius is verbonden met de Maagd. Mercurius zal vanaf 19 februari 2018 door jouw Huis van Relaties reizen. Er zal dan in jouw leven heel wat worden besproken in en over relaties.
De single Maagd gaat daten en krijgt volop kansen om een de liefde te omarmen! Liefde is te vinden op de werkplek of in een spirituele omgeving. Wees echter niet al te kritisch, Maagd. Niemand is perfect, dus jij ook niet.
Deze maand ga je nieuwe vrienden maken. In de vaste relatie kunnen er in de eerste helft van februari 2018 wat meningsverschillen zijn. Een openhartig gesprek kan de oplossing zijn. De tweede helft van februari 2018 is geschikt om een gezellig samenzijn te organiseren met vrienden of samen er even tussenuit te gaan.

Familie en Huis
De energie van de Nieuwe Maan van 17 januari 2018 laat ook deze maand zien dat kinderen een prominente rol vervullen. Door de invloed van Saturnus in Steenbok zie je grote veranderingen in je kinderen of kinderen in de familie of directe omgeving. Kinderen hebben vooral nu jouw aandacht en leiding nodig om veilig hun weg te vinden in het leven. Er zijn activiteiten met kinderen, spelen, sporten en creatief bezig zijn, thuis of op school. Nieuws over een zwangerschap brengt vele veranderingen. Schenk ook aandacht aan je eigen innerlijk kind en wees meer bewust van je creatieve zelf en jouw creatieve reis in dit leven. De rode strijder Mars reist de hele maand februari 2018 door jouw Huis van Familie en Huis. Tot half maart 2018 is dit een actieve periode om thuis te klussen of meer energie voor huiselijke activiteiten. Door de invloed van Mars kan de sfeer thuis explosief zijn, maar dit is wel een goede periode om samen met je gezin of familie erop uit te trekken.

Carrière
Professioneel gezien is februari 2018 een succesvolle maand!
Vanaf 21 januari 2018 reist de Zon door jouw Huis van Werk en dat is een gunstige periode om meer opdrachten te krijgen voor je eigen zaak of een baan te vinden. Er zijn vacatures in de dienstverlenende sector, dus waar wacht je nog op, Maagd. Er gaat niets boven een goede samenwerking, ook op het werk. Zonder goede samenwerking kan er niet worden gebouwd. Dus laat de dingen niet op hun beloop en los problemen met collega’s of personeelsleden op voordat ze uit de hand lopen.
De Zonsverduistering in Waterman van 15 februari 2018 laat de start zien van een nieuw project op je werk of nieuwe baan of meer opdrachten in je onderneming. Een constructieve periode. Je hebt meer zin om te studeren en te werken. Meer kans op een baan als je gaat solliciteren.
Neem pas een zakelijke beslissing wanneer je over alle relevante informatie beschikt, Maagd.

Financiën
Februari 2018 is een gunstige financiële maand.
De handel in onroerend goed en aanverwante producten zal deze maand winstgevend zijn. Ook speculatieve investeringen leggen je geen windeieren, maar ga niet over één nacht ijs.
De juiste zakelijke contacten, briljante ideeën, maar vooral  jouw slimme aanpak brengt deze maand meer geld in het laatje.
In februari 2018 heb je de behoefte om iets moois te kopen wat je je eigenlijk niet kunt veroorloven zoals een groot huis of een auto, omdat je denkt dat je het nodig hebt.
Maar misschien heb je die auto of het huis van je dromen al, maar besef je het niet.

Gezondheid
De Maansverduistering in Leeuw van 31 januari 2018 brengt in het komende halfjaar verborgen pijn en geheime verlangens aan het licht. Hoewel deze pijnlijk voor je kan zijn, is deze kosmische doorgang hard nodig om oude pijn en karma los te laten om verder te kunnen gaan. Een vorm van therapie kan hierbij helpen. Februari 2018 laat goede resultaten zien bij iedere vomr van therapie.
Jouw gezondheid kan deze maand schommelend zijn. Neem meer tijd voor jezelf en delegeer waar mogelijk. Laat anderen je helpen als het niet gaat. Deze maand ben je gericht op spiritualiteit, meditatie, yoga of andere ontspannende activiteiten die jou gelukkig maken. De Zonsverduistering van 15 februari 2018 is ook van invloed op je gezondheid, Maagd. Concentreer je op wat werkelijk belangrijk voor je is. De Zonsverduistering leidt in de komende maanden tot ergonomische verbeteringen om je werkplek beter en veiliger te maken of er komen veranderingen in je dagelijks leven die jouw gezondheid en welzijn bevorderen.

Advies
Maak tijd om leuke dingen te doen met je familie en kinderen! De aanvaringen thuis hebben grotendeels te maken met kinderen. Maar kinderen zijn niet de kern van het probleem. In de meeste gevallen ligt de oorzaak dieper. Kinderen houden ons een spiegel voor om te leren. Natuurlijk zijn er zorgen, maar wees spontaan en maak tijd vrij om met elkaar te genieten.
Zoals je merkt gaat het allemaal niet vanzelf in deze periode van het jaar, Maagd.
Je relatie vraagt veel aandacht en ook je carrière en sociale omgeving verwachten veel van je.
Probeer meer te delegeren, jij bent ook maar een mens.
Gun jezelf de tijd, Maagd.

error: Content is protected !!