Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Jaarhoroscoop Boogschutter 2018

Algemeen
De Rode Strijder Mars reist van eind januari 2018 tot midden maart 2018 door jouw teken, Boogschutter. Het jaar 2018 begint dus sterk en veelbelovend voor de Boogschutter. Een energieke periode van gedrevenheid en enthousiasme. Een prima periode om met iets nieuws te beginnen. Jupiter is jouw planetair heerser. Vanaf 9 november 2018 reist Jupiter door Boogschutter. Deze positieve energie is jouw geheime wapen voor nieuwe mogelijkheden en groei in 2018 en 2019. Pak iedere gelegenheid met beide handen aan.
Dit jaar is een geweldig jaar om nieuwe dingen te creëren voor de toekomst.

Liefde en Relaties
Uranus in Ram blijft tot half mei 2018 in jouw Huis van Liefde en Romantiek. In de afgelopen zeven jaar heb je waarschijnlijk veel veranderingen in je liefdesrelaties ervaren. Ervaringen hebben jou veranderd. Je weet nu wat je verlangt en wat liefde voor jou betekent.
Aan het eind van 2018 keert de retrograde Uranus tijdelijk terug in Ram. Tot begin maart 2019 kan door de onvoorspelbare invloed van Uranus in Ram een romance ontstaan die echter niet voor altijd is. Jouw behoefte aan nieuwe ervaringen en persoonlijke vrijheid is heel groot.
En daarom is liefde vluchtig en luchtig. Liefde komt onverwachts en gaat liefde onverwachts.
De retrograde Mercurius van 23 maart 2018 tot 14 april 2018 in jouw Huis van Liefde en Romantiek legt de focus op problemen die om een oplossing vragen. Tijdens deze periode kun je het gevoel hebben dat je wilt ontsnappen aan een ontstane situatie. Neem de tijd en vraag jezelf eerst af waarom je dit zo voelt. Je kunt nog altijd een beslissing nemen. De gedeeltelijke Zonsverduistering van 13 juli 2018 vindt plaats in jouw Huis van de Ziel, Transformatie en Intimiteit. De tweede helft van 2018 staat hiermee in het teken van het versterken van de emotionele band met je partner. Problemen met seksualiteit vragen om een oplossing. Je gaat opruiming houden in je zielenleven zoals het verbreken van negatieve contacten. Je komt in aanraking met de donkere kant van een andere persoon en met die van jezelf.

Carrière
Vanaf 16 mei 2018 tot begin november 2018 reist Uranus in Stier door jouw Huis van Werk.
Tijdens deze periode komen er veranderingen in je dagelijkse routine.
Er komen veranderingen op de werkplek, je verandert van baan die je meer vrijheid biedt. Je komt in opstand tegen plichten en verantwoordelijkheden in je dagelijkse leven. Het is goed om in deze periode veranderingen aan te brengen in je dagelijks leven wanneer je het gevoel hebt van beperking of wanneer het werk te veel verplichtingen met zich meebrengt. Je wil een nieuwe uitdaging en vrijheid om nieuwe ervaringen op te doen. Met nieuwe technieken werken is een uitdaging. Het is goed om nu veranderingen aanbrengen in je werkpatroon en dagelijkse verplichtingen.
Als je dat niet doet, kun je letterlijk ziek worden als gevolg van stress. In ieder geval verandert in 2018 je houding ten aanzien van je werk.

Financiën
Op 21 december 2017 betrad Saturnus in Steenbok jouw Huis van Financiën. De begrenzer Saturnus zal daar tot maart 2020 blijven. Ook 2018 is een jaar om spaarzaam te zijn om niet in de financiële problemen te komen. Voor vele Boogschutters zal dit weer een uitdaging zijn. Saturnus vergezelt Pluto in Steenbok . Pluto reist al sinds begin 2009 door jouw Huis van Financiën.
Deze serieuze samenwerking van Saturnus en Pluto leert je de waarde van bezit, anders met geld om te gaan en goede beslissingen te nemen om een stabiele financiële basis te krijgen, voor nu en in de toekomst. Deze zuinige, maar leerzame periode tot begin 2020 is dus een periode om een andere kijk te krijgen op het begrip geld en het behoud van financiële bestaansmogelijkheden.
De rode strijder Mars reist van 18 maart tot 16 mei 2018 door jouw geldsector. Een periode om jezelf te richten op nieuwe financiële mogelijkheden en je financiële positie te verbeteren. De retrograde Mars in de tweede helft van augustus 2018 duidt op financiële problemen of financiële situaties die jouw aandacht vereisen. Tot half september 2018 stimuleert Mars om op financieel gebied betere keuzes te maken.

Familie en Huis
Neptunus in Vissen blijft ook in 2018 in jouw Huis van Familie en Huis.
In deze fase komt er verwarring door ervaringen uit het verleden. Ervaringen met je ouders, je familie of huiselijke omstandigheden.
In jouw huiselijk en persoonlijk leven vinden dit jaar vele ongewone en subtiele veranderingen plaats. Vele Boogschutters zijn nog steeds op zoek naar het ideale “ thuis”, maar er kan echter sprake zijn van teleurstelling dit jaar.
Tijdens deze cyclus merk je dat je meer slaap nodig hebt dan voorheen.
In deze fase is er meer medeleven en begrip in de familie en je gezin.
De retrograde Mercurius van 23 maart tot 14 april 2018 duidt op opstandige kinderen die eigenlijk om aandacht schreeuwen. Neem de tijd om te luisteren naar hun verhalen.
Tot half mei reist Uranus in Ram nog door jouw Huis van Zelfexpressie en Kinderen. In de eerste helft van 2018 wil je je bevrijden van knellende banden uit het verleden.
Begin november 2018 tot begin maart 2019 keert de retrograde Uranus terug in Ram. De relatie met je kinderen is door de jaren heen veranderd. Kinderen zijn nu je vrienden geworden, maar kunnen ook je vijanden zijn.
Ook tijdens deze periode gaan kinderen door grote veranderingen. Een onverwachte zwangerschap kan jouw leven op zijn kop zetten. Kinderen zijn opstandig en vragen veel aandacht.
De rode strijder Mars vergezelt Neptunus van 16 november 2018 tot 1 januari 2019.
Het jaar 2018 kan door deze kosmische ondersteuning op een positieve manier worden beëindigd. Meer tijd doorbrengen met je familie, een gezamenlijke reis of een gezamenlijk project.

Gezondheid
Tot 26 januari 2018 reist Mars met Jupiter in Schorpioen door jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. Je bent dan extra gemotiveerd om oude pijn los te laten. Je hebt dan de behoefte om op jezelf te zijn om de dialoog met jezelf aan te gaan en te kunnen verwerken. Je laat het verleden en heden jouw leven niet langer beheersen en je krijgt de controle over je onderbewuste motivaties.
De Zonsverduistering van 15 februari 2018 valt in jouw Huis van Communicatie. In het komende halfjaar wordt het gemakkelijker om te communiceren en te zeggen wat je denkt. Jupiter blijft tot 8 november 2018 in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. Deze periode wordt gekleurd door het loslaten van oude bagage en het uitwerken van karma.
De invloed van Uranus in Stier kan vanaf half mei 2018 tot begin november 2018 tot een plotselinge verandering in het voedingspatroon leiden. Een geweldige tijd om een dieet te gaan uitproberen of om te gaan sporten. Gezondheidskwesties in deze periode eisen echter tijdens deze periode jouw onmiddellijke aandacht.
In ieder geval komen er veranderingen in jouw dagelijkse routine vooral wanneer je je beperkt hebt gevoeld. De retrograde Venus in oktober 2018 laat zien dat je rust nodig hebt. Een time-out om alles op een rijtje te zetten. De retrograde Mercurius in de eerste week van december 2018 brengt echter onbewuste problemen terug die nog steeds niet zijn opgelost.

Advies
De Maansverduistering van 31 januari 2018 is de kosmische poort naar uitbreiding en vooruitgang. De eerste helft van 2018 is hierdoor een geweldige periode om stappen te zetten op het gebied van werk. De Zonsverduistering in Leeuw van 11 augustus 2018 laat goede halfjaarlijkse periode zien om te gaan studeren of om op reis te gaan.
Geweldige periode om nieuwe ideeën aan de wereld te presenteren. De periode vanaf 17 mei 2018 staat in het teken van mentale energie. Van eind juni tot half augustus 2018 is Mars retrograde en heb je moeite met focussen of je te houden aan je planning. Vanaf 12 september tot 15 november 2018 vindt je door de directe Mars weer nieuwe energie om plannen en ideeën waar te maken.
De retrograde Mercurius in Boogschutter vanaf 17 november 2018 tot 5 december 2018 kan je het gevoel geven dat er aan alle kanten aan je wordt getrokken.
De Boogschutter die geboren is van 4 tot 7 december krijgt het meeste te maken met deze retrogradeperiode.

error: Content is protected !!