Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Op 24 februari 2024 was er een Volle Maan in Maagd en deze gebeurtenis in het Huis van Persoonlijkheid is de voorbode van een nieuwe krachtige cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven.
Deze voorwaartse invloed is in maart 2024 duidelijk merkbaar! De planetaire verschuiving naar de bovenste helft van de horoscoop betekent dat de carrière en maatschappelijke doelen steeds belangrijker worden.
De focus ligt in maart 2024 vooral op carrière, samenwerking, liefde, relaties en financiën.

Liefde en Relaties
Maart 2024 heeft een romantisch thema voor Maagd!
De Nieuwe Maan in Vissen van 10 maart 2024 in het 7e Huis van Relaties laat een nieuwe relatiedynamiek zien of het nu gaat om je geliefde, zakenpartner, tegenstander of nieuwe liefde! Jouw planeet Mercurius reist vanaf 11 maart 2024 door Ram en met die energie neem je geen afwachtende houding aan. Maagd is dan meer direct en als je iets in je hoofd hebt, neem je actie. Mercurius in Ram maakt je minder verlegen, dus gunstig voor een date!
Mars is van 23 maart tot 30 april 2024 in Vissen (Huis aan Relaties) en die energie stimuleert het verlangen naar toewijding en betrokkenheid.
Door de invloed van Saturnus in Vissen in het Huis van Relaties krijgt Maagd karmische levenslessen over relaties en toewijding. Niet voedende relaties zullen als vanzelf verdwijnen.
Blijf niet hangen in het verleden en gun jezelf een nieuwe kans.

Familie en Huis
Door de krachtige invloed van Mars in Boogschutter is sinds begin januari 2024 al veel werk verricht bij jou thuis. Het kan zijn dat je onlangs bent verhuisd of een verbouwing achter de rug hebt en ben je alles aan het opruimen.
Door al die drukte is er minder tijd geweest voor je privéleven of je kinderen en die tijd breekt nu aan.
Vanaf de Volle Maan in Maagd van 24 februari 2024 heb je het gevoel alsof er een nieuwe periode aanbreekt.
Misschien merk je dat het stil wordt in huis of dat je juist meer tijd nodig hebt voor het nemen van meer gezinsverantwoordelijkheden.
Feitelijk bevindt zich Maagd in een tussenperiode, van herpakken en nieuwe plannen maken.
De resultaten van het afgelopen halfjaar zie je op 23 mei 2024 met de Volle Maan in Boogschutter, jouw vierde Huis van Familie en Huis. Het zijn dingen die dan zijn of worden afgerond, dus ook problemen met je gezin en familie.

Carrière
Het voltooien van een bestaand project vergt wat extra inzet, maar niets staat de implementatie van nieuwe ideeën in de weg.
Mars reist tot 22 maart 2024 door Waterman (Huis van Werk).
Deze transit geeft een boost aan energie en drive voor het werk dat je doet of wilt doen of kan kansen op werkgebied bieden waar je enthousiast van wordt.
Freelance werk geeft jou meer armslag en biedt je de creatieve vrijheid die je nodig hebt.
Er kunnen conflicten zijn op het werk, maar met de energie van de Zon in Vissen tot 20 maart 2024 vindt je oplossingen om hier mee om te gaan.
Misschien heb je de lat te hoog gelegd en heb je het gevoel dat je het tempo niet kunt bijhouden. Er kunnen zich nieuwe kansen voldoen die gevoelsmatig beter aansluiten bij jouw leven en verlangens, maar dan moet er wel eerst schoon schip worden gemaakt.

Financiën
Maart 2024 biedt goede financiële kansen. Maagd mag de zoete vruchten plannen van gedane arbeid of slimme investeringen.
Door de invloed van de Noordknoop in Ram (8e Huis van Gedeeld Vermogen) is het raadzaam om gedeelde financiële verantwoordelijkheden opnieuw te evalueren, zoals hypotheek, alimentatie, erfenissen, belastingzaken, verzekeringskwesties. Met het oog op de toekomst gaat Maagd doordachte veranderingen doorvoeren om de financiële situatie te verbeteren.
De ringvormige Maansverduistering in Weegschaal van 25 maart 2024 valt in jouw 2e Huis van Financiën, persoonlijke hulpbronnen, bezittingen en materiële gehechtheid. Deze kosmische gebeurtenis leidt tot ontwikkelingen waardoor de focus komt te liggen op waardebepaling en hoe je met geld en bezit omgaat of met de angst om alles te verliezen. Deze Maansverduistering een wake-up call om je relatie met geld en bezit opnieuw te evalueren en te onderzoeken. In ieder geval gaat Maagd in het komende half jaar dingen waarderen waarvan je nooit had gedacht dat die zo belangrijk voor je waren. Deze Maansverduistering kan financiële kwesties oplossen, financiële regelingen en overeenkomsten afronden. Investeer in jezelf, jouw creatieve inspanningen, studie, het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden, je carrière en je onderneming.

Gezondheid
De Nieuwe Maan in Waterman van 9 februari 2024 was het startsein van veranderingen in uiterlijk en levensstijl! Deze Nieuwe Maan vroeg om een frisse start, balans en een gezonde lifestyle en een betere dagroutine. Het kan zijn dat vanaf dat moment je regelmatig naar de sportschool gaat of regelmatig baantjes gaat zwemmen om een goede conditie op te bouwen.
De transit van Mars in Waterman tot 22 maart 2024 kan de oorzaak zijn van infectie, verkoudheid en keelpijn. Raadzaam is om jezelf aan een vaste dagroutine te houden, gezonde en gevarieerde voeding en voldoende beweging. Rust, reinheid, regelmaat. Het klinkt cliché, maar het werkt.
Volhouden, Maagd!

Advies
Op 24 februari 2024 was de Volle Maan in jouw teken Maagd de voorbode van een nieuwe krachtige cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven.
Het moment van vele kansen, maar wel met een kanttekening.
Beslissingen die nu genomen worden kunnen gevolgen hebben voor de lange termijn.
Raadzaam is om deskundig advies in te winnen en goed te luisteren naar de inzichten die je krijgt.
Maart 2024 is een mooie maand voor Maagd, waarin problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon. De energie van Mars in Vissen vanaf 23 maart 2024 is jouw geheime kracht om in het allerkleinste de kracht van liefde te zien.

error: Content is protected !!