Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Tweelingen juni 2019

Algemeen
Jouw persoonlijke en universele zonnecyclus zijn in hun groeiende fase, want
de Nieuwe Maan van 3 juni 2019 valt in jouw Lente-teken Tweelingen. Van harte gefeliciteerd, Tweelingen! Juni 2019 laat een maand zien van vele activiteiten en veranderingen.
De meeste planeten staan aan de oostelijke kant van de Tweelingen-horoscoop, dus meer onafhankelijkheid. Ook al zijn er uitdagingen deze maand, uiteindelijk zal juni 2019 in je voordeel werken. De focus ligt op familie en privéleven en plannen maken voor een zorgeloze toekomst.

Liefde en Relaties
Juni 2019 kan voor Tweelingen in een vaste relatie lastig zijn, want er zijn uitdagingen. Er kunnen issues zijn die te maken hebben met bezitsdrang en jaloezie. De single Tweelingen vindt een nieuwe liefde tijdens sociale en spirituele bijeenkomsten. Op 10 juni 2019 betreedt Venus het teken Tweelingen. Venus in Tweelingen laat je hart zingen. Venus in Tweelingen staat open voor nieuwe ontmoetingen is enthousiast en geïnteresseerd in iedereen die je ontmoet.
Op 11 juni 2019 staat de Zon in Tweelingen tegenover de retrograde Jupiter in Boogschutter en dat voelt alsof alles mogelijk is, maar je kunt ook overdrijven met deze uitdagende energie.
De Volle Maan van 17 juni 2019 valt in het Huis van Relaties. In je vriendenkring en zakelijk leven worden er nieuwe verbintenissen gesloten of verbroken. Op 23 juni 2019 is Venus opposiet de retrograde Jupiter in Boogschutter en met dit speelse aspect wil je helemaal los. Even wat anders! Een feestje, dingen kopen, liefde delen en genieten van het leven! Aan het eind van juni 2019 komt alles weer goed, want dan weet je precies waar je staat.

Familie en Huis
De Volle Maan van 18 mei 2019 laat zien dat in de eerste helft van juni 2019 projecten thuis tot voltooiing komen. De transit van Jupiter in Boogschutter richt de aandacht op het huis en familieleven. Onderlinge banden worden versterkt of er zijn plannen om te verhuizen of het huis te renoveren of deze zijn grotendeels al achter de rug. De retrograde Jupiter in Boogschutter brengt je terug naar de essentie en laat je nadenken over het leven. Ook vorige levens en je familiegeschiedenis. Juni 2019 is een geweldige maand voor een thuisstudie. Juni 2019 is niet echt een maand om op reis te gaan, want je vindt het veel fijner om het dichter bij huis te zoeken of klusjes thuis te doen. Er zijn in je gezin en familie veel dingen af te werken, ook financieel, en de retrograde Jupiter brengt dit allemaal onder de aandacht. Deze maand krijg je emotionele steun van je vrienden en familie en die is hard nodig deze maand.

Carrière
De periode vanaf 21 juni 2019, vanaf de Zomerzonnewende, is voor Tweelingen de beste tijd voor intellectuele en creatieve activiteiten, zoals studenten en docenten. Juni 2019 is niet echt een productieve maand, Tweelingen. Deze maand heb je last van tegenstrijdige gevoelens over je werk en dat maakt je onzeker. Je krijgt te maken met meningsverschillen met mensen waarmee je nauw samenwerkt. Neptunus, jouw planeet van Carrière, vertroebelt jouw visie op je doelen in het leven en kan innerlijke onrust en verwarring veroorzaken over jouw maatschappelijke bestemming. Neptunus gaat vanaf 21 juni 2019 tot eind november 2019 retrograde. Je carrière schuift naar de achtergrond en dat geeft je de kans om te evalueren en plannen te maken. Het beste is om even wat afstand te nemen van je werk. Wanneer je onzeker bent of ontevreden met je baan, dagelijkse routine, je werkplek of je collega’s, moet je stappen ondernemen om dingen te veranderen, anders krijg je niet wat je verlangt. Juni 2019 is geen gunstige maand voor zakenreizen. Vooral tijdens de laatste dagen van juni 2019 zijn er ontwikkelingen die van invloed voor je carrière kunnen zijn.

Financiën
Juni 2019 ziet er financieel gunstig uit door de transit van Mars in jouw Huis van Financiën.
Met deze invloed ga je een lucratieve investering doen voor je huis. Er zijn inkomsten door een slimme investering, door te adverteren of verkooppromoties. Je mag deze maand financiële ondersteuning verwachten van je familie en vrienden. Zoals je weet is de Maan is heerser over het Huis van Financiën voor Tweelingen. Dat betekent dat jouw financiële situatie door de altijd veranderende Maan wordt beheerst en de aspecten die de Maan maakt met de andere planeten. De eerste helft van juni 2019 is daarom de beste tijd om financiële zaken te regelen.
De retrograde Saturnus in Steenbok laat een gunstige periode zien voor je financiële verplichtingen, het opstellen van een budgetplan en het oplossen van kwesties met betrekking tot wederzijdse hulpbronnen. Saturnus eist wel je volle aandacht en verantwoordelijkheid. De retrograde Saturnus geeft je de kans om stressvolle en ongemakkelijke situaties je leven ten goede te keren. Op 16 juni 2019 is jouw planeet Mercurius opposiet de retrograde Saturnus en met dit aspect kun je beter geen financiële beslissingen nemen, contracten te ondertekenen of grote investeringen te doen.

Gezondheid
Stress, zorgen en angst ondermijnen je gezondheid. Je zorgen maken en het hebben van angst zijn vaak onterecht en je maakt problemen groter dan ze in werkelijkheid zijn. Alcohol en stimulerende middelen zijn geen uitweg, maar diepe valkuil waaruit moeilijk te ontsnappen is.
Er vindt een planetaire verschuiving plaats naar de onderzijde van de Tweelingen horoscoop. Het is het tijd om in contact te treden met je hogere zelf. Je bent heel beïnvloedbaar, dus het is goed om bij jezelf te blijven. Stress is en blijft de grootste boosdoener. Zorg voor genoeg slaap, lichaamsbeweging en gezonde voeding om gezond en fit te blijven.
Een half uurtje bewegen is al voldoende om jezelf beter te voelen. Yoga is een geweldig mooie manier om je drukke geest tot rust te brengen.

Advies
De invloed van de retrograde Neptunus vanaf 18 juni 2019 maakt je onzeker, gevoelig en beïnvloedbaar en dat is de reden dat je niet precies weet welke richting je moet nemen. Raadzaam is om dicht bij jezelf te blijven en geen grote zakelijke risico’s te nemen.
In de eerste week van juni 2019 komt er een mooi voorstel, maar let wel op de details!
De reis van de retrograde Saturnus in Steenbok heeft een remmende invloed op alle mei-Tweelingen. De retrograde Jupiter in Schorpioen maakt het er ook niet makkelijker op. En dat betekent maar een ding: aanpassen, onderzoek plegen, niet over je grenzen gaan en er het beste van hopen. Neem wat afstand. Van een afstand zie je alles beter en komen antwoorden vanzelf.

error: Content is protected !!