Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan nog aan de oostelijke kant van de Vissen-horoscoop.
Persoonlijke kracht en onafhankelijkheid blijven nog tot volgende maand belangrijk.
De meeste planeten staan aan de onderzijde van de Vissen-horoscoop. De Nacht.
De Nachtkant gaat over innerlijke verwerking, familie en huiselijke omstandigheden. Het is een periode van voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière, want binnenkort komt hier verandering in. De belangrijkste gebieden in mei 2018 zijn financiën, gezinsrelaties en fysiek welzijn en sociale activiteiten. Liefde, relaties en gezondheid vragen je aandacht.

Liefde en Relaties
Door de aanwezigheid van Pluto en Saturnus in Steenbok in jouw Huis van Vriendschappen, Hoop en Sociale Betrokkenheid is jouw blik gericht op de toekomst. Vrienden en je sociale netwerk ondersteunen jou bij het verwezenlijken van je dromen. De rode Strijder Mars reist nog tot 16 mei 2018 door Steenbok. Dit is een geweldige energieke periode om te netwerken en gemeenschappelijke plannen te realiseren. Maak schoon schip op het gebied van relaties, zowel zakelijk als privé. Wie wil je meenemen naar wat komen gaat en wie laat je achter?
De single Vissen vindt een nieuwe liefde via internetdating of een blind date. Een nieuwe liefde maakt je bewust van een andere dimensie in het leven. Het kan zijn dat er iemand in je leven is die al langere tijd gevoelens voor je heeft, maar deze nog niet eerder durfde te uiten. Praat over je gevoelens, laat zien wat je voelt.
In de vaste relatie is er liefde in overvloed. De lente is in het land en laat jouw hart zingen. Alles voelt als een nieuw begin. Er zijn echter kapers op de kust, dus wees op je hoede. Neem dat advies ter harte, Vissen.

Familie en Huis
De invloed van de Volle Maan van 30 april 2018 laat zien dat je deze maand een mooie reis gaat maken met je gezin of familie. Deze reis kan de aanleiding zijn om iets af te sluiten of om overtuigingen over religie en filosofie te herzien. De retrograde Jupiter in het Huis van Hoger Bewustzijn en Levensfilosofie vraagt je om je grenzen te verbreden en afscheid te nemen van het gevoel van beperking. Er is zoveel mogelijk, maar je moet de mogelijkheden wel zien.
De Nieuwe Maan van 15 mei 2018 valt in jouw Huis van Communicatie. Misschien wilde je iets tegen iemand zeggen, maar iets hield je tegen. Het is nu tijd om jouw zegje te doen.
Om een eigen plekje te creëren ga je ruimte maken in huis door je zolder of kelder op te ruimen. De Nieuwe Maan laat ook een ontwikkeling aan het thuisfront zien dat je om je aandacht vraagt. Er meer e-mails, berichtjes en telefoontjes. Je computer, mobieltje, auto of ander vervoersmiddel kan gerepareerd of vervangen worden.

Carrière
Met de meeste planeten aan de onderzijde van de Vissen-horoscoop is dit een periode van visualiseren en voorbereiden. In deze periode neem je een aanloop naar een periode waarin het drukker wordt. In de eerste helft van mei 2018 kan er een misverstand zijn of onduidelijkheid in de communicatie, maar over het algemeen is er een goede relatie met je collega’s en management. Neem je tijd om er achter te komen wat er precies aan de hand is. Stel je grenzen op het werk en in je dagelijks leven. Eigenlijk is dit stilte voor de storm. Misschien tijd voor een korte vakantie, Vissen? Aan het eind van de maand is er een kosmische verrassing, want de Volle Maan van 29 mei 2018 valt in jouw Huis van Carrière. Iets komt tot voltooiing in je carrière. Denk daarbij aan een nieuwe baan, promotie of beloning en erkenning voor getoonde inzet, meer inkomsten in je onderneming of een salarisverhoging, maar er kan ook sprake zijn van een reorganisatie. Een mooi moment om carrièreplannen in werking te stellen waar je al een tijdje mee rondloopt. Mei 2018 is een goede periode voor een bedrijfsgerichte cursus of zakenreis als voorbereiding op deze Volle Maan. Misschien heb je het gevoel alsof er niet veel gebeurt en blijven resultaten uit, heb geduld en luister naar dat goede advies, Vissen.

Financiën
Mars is jouw planeet van het geld. Mars reist nog in de eerste helft van mei 2018 door Steenbok en ook Mercurius in Tweelingen reist door jouw Huis van Financiën. Dat is goed nieuws voor je financiële positie, Vissen. Hierdoor krijg je medewerking van anderen om die gunstige financiële positie te verwerven. Uranus verlaat vanaf 16 mei 2018 jouw geldsector. Tot half mei 2018 laat het financiële plaatje een schommelend beeld zien. Uranus in Ram heeft in de afgelopen zeven jaar door jouw Huis van Financiën en Bezittingen gereisd. Tijdens deze jaren hebben zich hoogstwaarschijnlijk veranderingen voorgedaan in de financiële situatie als gevolg van een reorganisatie op het werk, een nieuwe baan of het verbreken van een zakelijke overeenkomst of scheiding. De jaren van van Uranus in Ram brachten je kosmische lessen waarin je hebt geleerd om op een andere manier met geld om te gaan. Deze maand moet je het hebben van je sociale connecties. Een speculatieve belegging kan in de tweede helft van mei 2018 een goed rendement opleveren. De Vissen die werkzaam is in de verkoop, telecommunicatie en marketing boeken de meeste winst deze maand.

Gezondheid
Door de invloed van Mars in het Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten krijg je vanaf 17 mei 2018 te maken met een periode van onderdrukte energie en het loslaten van vastgeroeste patronen en gedragingen die hebben geleid tot huidige problemen in je leven. Gedragspatronen vanuit het verleden die in je onderbewustzijn nog steeds aanwezig zijn, gaan een rol spelen.
Deze periode gaat duren tot half november 2018. Tijdens deze periode voel je je geïrriteerd en tegengewerkt. Je kunt slapeloosheid ervaren tijdens deze fase of meer lucide dromen hebben (ook dagdromen). Deze dromen zijn net als jouw intuïtie, krachtig en vol van betekenis en bieden je de inzichten die je nodig hebt.
Mei 2018 laat een gunstige maand zien voor je gezondheid, maar aan het eind van de maand heb je meer ontspanning nodig. Neem de tijd voor jezelf. Laat je zorgen voor wat ze zijn en richt je op wat echt belangrijk is, je gezondheid. Luister naar je lichaam. Als je moe bent, doe dan je ogen dicht. Als je rusteloos bent, ga dan naar buiten. Emoties beïnvloeden je gezondheid, dus blijf jezelf voeden met positieve energie.

Advies
Het thema van mei 2018 is de helpende hand bieden. Je helpt al zonder dat je er zelf van bewust bent. Op jouw beurt mag je ook de helpende hand aanvaarden van iemand anders.
Geven en ontvangen zijn dan in balans.
Blijf bij jezelf en doe geen beloften die je niet waar kunt maken in de familie of gezin.
Aan het eind van mei 2018 wacht een aangename verrassing.
De samenwerking tussen Jupiter in Schorpioen en jouw planeet Neptunus in Vissen kan rond
25 mei 2018 voor een verrassing zorgen.

error: Content is protected !!