Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Jaarhoroscoop Weegschaal 2017

Algemeen
Riemen vast, Weegschaal? Het jaar 2017 heeft grote veranderingen in petto, zowel persoonlijk als in je carrière. Denk aan een nieuwe baan of verhuizing, reis of emigratie in de eerste helft van het jaar. Vanaf augustus en september 2017 zie je de resultaten van de veranderingen. De veranderingen kunnen onrust, onzekerheid en stress in je leven veroorzaken als je alles liever laat zoals het nu is. Jupiter reist tot 10 oktober 2017 door jouw teken, Weegschaal. Tijdens deze transit worden jouw natuurlijke vaardigheden versterkt. In jouw vaste relatie of huwelijk wordt je echter met problemen geconfronteerd. Vanaf begin oktober 2017 komt het thema geld aan de orde wanneer Jupiter het teken Schorpioen betreedt.

Liefde en Relaties
Het voorjaar van 2017 zal voor al jouw relaties een zeer intens verloop hebben. Jouw planeet is Venus. Venus reist van 4 februari 2017 tot 16 mei door Ram. Bijna de hele maand maart 2017 is Venus in Ram retrograde in jouw Huis van Relaties. Mars is verbonden met Ram. Mars is jouw planeet van Relaties. Van eind januari tot begin maart 2017 reist Mars door jouw Huis van Relaties. Tijdens deze periode ben je rusteloos op zoek naar uitdagingen en zijn er spanningen in je relatie. Je hebt dan ook meer behoefte om vrij te zijn. In maart 2017 is jouw planeet Venus retrograde in jouw Huis van Relaties. Maart 2017 wordt een lastige maand voor relaties. Een oude liefde kan terugkeren of oude problemen steken de kop op. Heb geduld, met jezelf en met de ander. Blijf communiceren! In april 2017 is Mercurius retrograde in jouw Huis van Intimiteit. Je ervaart dan een emotionele afstand tussen jou en je geliefde. Augustus 2017 is een sleutelmaand voor je liefdesleven. De gedeeltelijke Maansverduistering in Waterman van 7 augustus 2017 valt in jouw Huis van de Liefde. Deze laat een grote behoefte aan vrijheid, maar nog meer naar waardering en respect. In de komende zes maanden worden problemen in de relatie opgelost en wordt de relatie versterkt. De vrije Weegschaal gaat op zoek naar een verbinding op zielsniveau. Ook in de vaste relatie verlang je naar een diepere emotionele verbinding.

Carrière
Mars reist van januari 2017 tot begin maart 2017 door jouw Huis van Werk. Het jaar begint goed met veel energie en drive om aan het werk te gaan. De Maansverduistering in Vissen van 26 februari 2017 valt in jouw Huis van Werk. Deze kosmische gebeurtenis biedt kans op een nieuwe baan, het creëren van nieuwe kansen voor jezelf, de start van een nieuw project op je werk of eigen onderneming. In de eerste helft van het jaar is er een nieuwe baan, een verhuizing voor je werk of werk in het buitenland. Jouw planeet Venus is in de eerste helft van april 2017 retrograde in jouw Huis van Werk. Op je werk is er vertraging of een moeilijke relatie met collega’s of medewerkers. Er kan sprake zijn van tegenwerking of minder zin om te werken. Deze retrograde periode van Venus is een goede periode om terug te vallen op een oude werkgever of eerder beproefde werkmethodes. Mars reist van begin juni tot half juli 2017 door jouw Huis van Carrière. Een ambitieuze en gedreven periode om je te richten op lange termijn plannen en nieuwe doelstellingen. Door hard te werken wordt het succes behaald wat je voor ogen hebt. In september 2017 zie je de resultaten van de veranderingen uit het eerste halfjaar. In de maanden oktober en november 2017 kun je de definitieve overstap maken naar het buitenland. Studenten krijgen dit jaar met uitdagingen te maken. Er is sprake van achterstand of uitstel in je studieplannen. Een studie of sportcarrière in het buitenland heeft een gunstig verloop. Door de invloed van Jupiter in Schorpioen liggende beste kansen voor promotie, winst en maatschappelijk succes in de laatste drie maanden van 2017. Vanaf 11 oktober 2017 reist Jupiter door Schorpioen! Jupiter in Schorpioen brengt ook minder goede kwaliteiten zoals hebzucht aan de oppervlakte, maar deze moeten worden eerst onderkend om je doelen te kunnen bereiken.

Financiën
Het thema geld is de rode draad van 2017. Dit jaar groei je naar een meer pragmatische aanpak van geld en van marktomstandigheden. Geluk is niet te koop. Dat weet je ook wel, maar financiële omstandigheden zijn en blijven voor jou een vaste waarde. Bij alles wat je doet kijk je wat voor jou van voordeel is. Het jaar 2018 wordt een financieel jaar voor de Weegschaal. Jouw benadering in 2017 is eigenlijk een voorbereiding voor wat komen gaat in 2018. Jouw planeet van het geld is Pluto. Pluto is met Schorpioen verbonden. Vanaf 11 oktober 2017 tot 10 oktober 2018 reist de Grote Weldoener Jupiter door Schorpioen. Een geweldig monetair jaar ligt in het verschiet. Het enige waar je aan moet denken is niet hebzuchtig te zijn! Samenwerking is van wederzijds belang om doelen te bereiken. Ook financieel! Vanaf 11 oktober 2017 betreedt Jupiter jouw Huis van Financiën. Een jaar van grote financiële mogelijkheden breekt aan. Maak gebruik van deze financiële energie! Vanaf 10 december 2017 versterkt Mars in Schorpioen de weldadige invloed van Jupiter. Deze extra push van Mars duurt tot eind januari 2018, dus bereidt je alvast voor op een goede financiële start van het nieuwe jaar 2018!

Familie en Huis
Voor de Weegschaal die geboren is vanaf 1966 belooft het jaar 2017 een harmonieus en rustig jaar te worden. Voor de Weegschaal die voor 1966 geboren is, wordt 2017 een jaar van grote veranderingen, ook op huiselijk gebied. Het jaar begint met Mercurius retrograde in jouw Huis van Huis en Familie. Er zijn problemen met betrekking tot huis of met je gezin. Ook al is de aftrap van 2017 niet zo goed, bedenk dat een goed genomen besluit positief zal uitwerken voor de rest van het jaar. Saturnus in Boogschutter leidt tot half december 2017 tot verbetering van de relatie met broers en zussen of je neemt het besluit om de relatie te verbreken. Vanaf 10 december 2017 begint de reis van Saturnus door jouw Huis van Familie en Huis. Tot eind maart 2020 wordt je geconfronteerd met vraagstukken die met huis en haard te maken hebben. Wat betekent thuis en familie voor jou? Wie is je echte familie? Biedt jouw huis jou de bescherming en veiligheid die je nodig hebt? Er kan sprake zijn van grote problemen, maar deze zijn bedoeld om jou de juiste weg te wijzen.

Gezondheid
Over het algemeen laat 2017 een goede gezondheid zien. Wel is er dit jaar veel innerlijke spanning en stress door veranderingen op het werk en in je persoonlijke leven. Saturnus in Boogschutter duidt tot eind december 2017 op een meer serieuze pessimistische en realistische houding. Het ligt helemaal aan jezelf of je negatieve invloeden toelaat. Als je bij alles het positieve blijft zien, blijft de Zon in je hart schijnen. Mercurius is retrograde aan het begin van 2017. Je bent dan wat terneergeslagen en moet je echt je best doen om vrolijk te zijn. Mercurius is in de tweede helft van augustus 2017 retrograde in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. Oude problemen steken dan de kop op of je wordt je meer bewust van onbewuste problemen en gewoonten. Hoogste tijd om hier verandering in te brengen!
Ook aan het eind van het jaar is Mercurius retrograde in Steenbok, dus dan weet je het alvast!

Advies
Jupiter blijft in jouw teken Weegschaal tot half oktober 2017. Deze positieve energie is jouw geheime wapen voor nieuwe mogelijkheden en groei in 2017. Pak iedere gelegenheid met beide handen aan. Dit jaar is een geweldig jaar om nieuwe dingen te creëren voor de toekomst. Jouw heersende planeet, Venus is retrograde in Ram van 4 maart tot half april 2017. Dit kan een periode waarin het moeilijker is om je doelstellingen te verwezenlijken of de juiste beslissingen te nemen. Venus neemt een time-out om op adem te komen en dat zou jij ook moeten doen. Even bijkomen. Vakantie, Weegschaal? Van 23 oktober 2017 tot 9 december 2017 geeft Mars in Weegschaal je de energie en drive om het jaar met succes af te kunnen sluiten.

error: Content is protected !!