Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Schorpioen november 2019

Algemeen

De planetaire krachten verschuiven steeds verder naar de onderzijde van de Schorpioen-horoscoop. Dit is domein van privéleven, familie, huis en emotionele welzijn.

De nadruk in november 2019 ligt op persoonlijke kracht, privé-leven, familie, huis en gezin, financiële ontwikkelingen, relaties en studie.

Liefde en Relaties

De Volle Maan van 12 november 2019 valt in jouw Huis van Relaties. Door deze kosmische invloed is er deze maand een aanzoek, belofte, zakelijke verbintenis, verloving of huwelijk. Niet alleen in je privé-leven leeft het thema verbondenheid, maar ook in je vriendenkring en zakelijk leven worden er nieuwe verbintenissen gesloten of verbroken. Het kan een eind of een begin zijn. Wat er ook gebeuren zal, het einde of begin is voor beide partijen een nieuwe weg. De Volle Maan brengt helderheid waardoor je duidelijke keuzes gaat maken of al hebt gemaakt. Het is hoog tijd om de knoop door te hakken! Door de invloed van Uranus in Stier in het Huis van Relaties worden relaties op de proef worden gesteld, veranderen of beëindigen, zowel in je intieme relatie, gezin, werk, vriendschappen of zakelijke samenwerking.

De single Schorpioen kan de liefde deze maand vinden in de sportschool, bij de bank of zakelijke bijeenkomst. De retrograde Mercurius in Schorpioen laat zien dat er nog heel wat goed te praten valt voordat de draad kan worden opgepakt.

Familie en Huis

De meeste planeten verschuiven naar de onderzijde van de Schorpioen-horoscoop.

De Nacht. Dus de focus ligt in deze periode op het huis, familie en je emotionele welzijn. Vanaf begin oktober 2019 is jouw planeet Pluto in Steenbok weer direct. Onverwerkte boosheid in de familie kan leiden tot onverwachte verrassingen en uitdagingen voor de Schorpioen.

Rust en stabiliteit zijn de basis om plannen te maken voor de toekomst en je carrière. Maak van een mug geen olifant. Soms gebeuren er dingen en vaak zijn die dingen de volgende dag weer opgelost. November 2019 is een gunstige maand om op reis te gaan.

In het leven van je kinderen of kinderen in je directe omgeving zijn er veranderingen gaande. Kinderen hebben jouw liefde, wijsheid en liefdevolle ondersteuning nodig in deze periode.

Carrière

In november 2019 staat de carrière op een laag pitje. Na een drukke tijd is de tijd gekomen om de focus te verleggen naar je privéleven en het maken van gerichte toekomstplannen. Een beslissing die je normaal gesproken met geen enkele moeite zou nemen, wordt uitgesteld. Schorpioen bevindt zich in een periode om terug te kijken, te beoordelen en aanpassingen te doen voor de toekomst. Als je op zoek bent naar passend werk, moet je dat wel doen in de eerste drie weken van november 2019.

In de tweede helft van november 2019 moeten er knopen worden doorgehakt voor wat betreft een zakelijke relatie. Ook al zijn er uitdagingen, je weet toch vooruitgang te boeken met goed ondernemerschap, vastberadenheid en optimisme.

Financiën

November 2019 is over het algemeen een gunstige financiële maand. Pluto is jouw planeet van Financiën. De directe Pluto in Steenbok brengt je in contact met de juiste financiële mensen op de juiste plaatsen! Vanaf 2 november 2019 tot 26 november 2019 reist Venus door jouw Huis van Financiën en kan er financieel rendement zijn van gemaakte investeringen van van begin 2019!

Tot 19 november 2019 is Mercurius retrograde in Schorpioen en tijdens deze periode zijn er zaken die rechtgezet moeten worden bet betrekking tot geld en persoonlijke bezittingen. De Nieuwe Maan van 26 november 2019 valt in jouw tweede Huis van Financiën. Door deze stand krijg je informatie die je nodig hebt om weloverwogen financiële beslissingen te nemen. Deze Nieuwe Maan laat zien waar geld moet worden geïnvesteerd en waar prioriteiten moeten worden gesteld zoals slimme apparatuur, een huis kopen of verbouwing, een auto, vakantie of een pensioenplan.

Gezondheid

Tot 19 november 2019 kan de invloed van Mars in Weegschaal in het Huis van Kosmisch Bewustzijn leiden tot een gevoel van frustratie of belemmering. Er kan dan sprake zijn van innerlijke spanning, hoofdpijn of stress.

November 2019 is een maand van hoge energie en vitaliteit. En dan is het raadzaam om regelmatig wat gas terug te nemen. Breng deze maand een bezoekje aan de sauna en laat jezelf verwennen met een overheerlijke lichaamsmassage.

Wanneer je goed zorgt voor jezelf, heb je niets te vrezen!

Advies

Op 5 november 2019 is Mars vierkant Pluto en dat betekent machtsstrijd en confrontaties vanuit een intens verlangen om controle over anderen of situaties te hebben of een positie te verwerven.

Vooral vandaag niemand in de wielen rijden of zelf dingen proberen te forceren, want je bereikt anders het tegenovergestelde resultaat.

Op 24 november 2019 is Mars in Schorpioen opposiet de retrograde Uranus in Stier. Wanneer je het rusteloze gevoel hebt dat je vastzit en sinds 2017 probeert te ontsnappen uit een spreekwoordelijke gevangenis, ga er dan nu voor en kies voor vrijheid.

 

 

 

error: Content is protected !!