Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Maagd januari 2017

Algemeen
Er vindt deze maand een belangrijke planetaire verschuiving plaats, Maagd. De planeten bewegen zich steeds verder naar de bovenzijde van de Maagd-horoscoop. Op naar een nieuwe cyclus waarin de buitenwereld en carrière weer belangrijk wordt. En dat voedt Mars in Vissen en jouw behoefte om onafhankelijk te zijn. Vissen is het tegenovergestelde teken van Maagd. Jouw eigen belangen zijn belangrijk, maar hou er rekening mee dat je anderen nodig hebt bij het bereiken van je doelen. Ook al wil je alles op eigen houtje doen, je kunt in deze periode niet om de ander heen.

Liefde en Relaties
De Nieuwe Maan van 29 december 2016 betekende de kosmische poort naar een nieuwe sociale periode. Deze maand kan een vaste relatie worden bestendigd of vindt je de ware liefde! Het kan ook het begin zijn van een langdurig zakelijk partnerschap.
De Maan reist van 15 en 16 januari 2017 door Maagd en door jouw Huis van Persoonlijkheid. De beste dagen van de maand om samen te werken en samen te zijn. In deze periode gaat het vooral om samenwerken en je sociale vaardigheden. Jouw planeet Mercurius is retrograde in de eerste week van januari 2017. Vanaf 8 januari 2017 zal het samenwerken steeds beter gaan. Neptunus is jouw planeet van Relaties. De Volle Maan van 12 januari 2017 valt in jouw Huis van Vriendschappen, organisaties en sociale betrokkenheid. De tweede helft van januari 2017 staat hiermee in het teken van communicatie, evenementen, feestjes, netwerken en het opbouwen van verbindingen. Vanaf de tweede week van januari 2017 verdwijnt de invloed van Mars in Vissen. Mars in Vissen reist verder en dat betekent minder tegenstrijdigheden. Mars in Vissen maakt jou onafhankelijk en eigenzinnig, dus minder “Maagd”. Aan het eind van januari 2017 verlaat Mars het teken Vissen en keert de rust terug in jezelf en in jouw relatie.

Familie en Huis
Jupiter is jouw planeet van Familie en Huis. Door de dynamische aspecten van Jupiter met Pluto en Uranus ga je door een periode van doorbraken. Er kan een verhuizing zijn of een vorm van therapie waarin je schoon schip maakt met je verleden. Saturnus in jouw Huis van Familie en Huis leert jou belangrijke karmische lessen over het verleden, maar ook hoe belangrijk familie en gezin zijn voor je emotionele welzijn. In de eerste helft van de maand staat de retrograde Mercurius in jouw Huis van Familie en Huis. Een periode van rust en bezinning. De tweede helft van de maand staat in het teken van ontspanning en plezier.

Carrière
De Volle Maan van 14 december 2016 viel in jouw Huis van Carrière en kan deze maand leiden tot mooie ontwikkelingen! Zoals nieuwe baan, promotie of beloning en erkenning voor getoonde inzet of meer inkomsten in je onderneming of een salarisverhoging. Goede communicatie en samenwerking is de sleutel tot succes op het werk. Zoals gezegd vindt er een planetaire verschuiving plaats naar de bovenzijde van de Maagd horoscoop. De buitenwereld wordt steeds belangrijker. De meeste planeten staan deze maand nog aan de onderzijde, dus je bent nog aan het bouwen aan de infrastructuur van je toekomstige succes. Het innerlijke werk is essentieel om uiterlijk succes te hebben. Het vinden van emotionele harmonie is de basis. In deze periode van voorbereiding is er tijd om aandacht te besteden aan je privéleven. De Nieuwe Maan van 28 januari 2017 valt in jouw Huis van Werk. Dit is de voorbode van een drukke periode!

Financiën
De Grote Weldoener Jupiter blijft tot en met 10 oktober 2017 in jouw Huis van Financiën! De stand van jouw financiële planeet Venus laat aan het einde van de maand wat vertraging of een belangrijke financiële ontwikkeling zien bij jou of jouw partner of zakelijk partner. Venus reist van 4 januari 2017 tot 3 februari 2017 door jouw Huis van Relaties. Venus laat zien dat januari 2017 een geweldige periode is voor een gezamenlijke onderneming. Venus in Vissen (jouw tegenovergestelde teken in de dierenriem) geeft een feilloze financiële intuïtie dat jou deze maand goed van pas zal komen.

Gezondheid
Je algemene gezondheid is goed deze maand, maar je moet jezelf wel in acht nemen. De Maagd heeft het planetair gezien zwaar te verduren, maar dat kan ook een uitdaging voor je zijn om goed voor jezelf te zorgen. De reis van Mars door het teken Vissen speelt jou deze maand parten. Je kunt eerder verkouden worden of met griep in bed belanden.
Je hebt veel rust nodig en goede voeding om je energiepeil op peil te houden! Ook beweging kan helpen om die vervelende Mars energie te kanaliseren. Als het weer het toelaat, de natuur in. Januari 2017 is een goede maand om te beginnen met een programma dat jouw gezondheid bevordert zoals afvallen of een ontgiftend dieet.

Advies
Je bevindt je aan het eind van een periode van verwerken en afwerken, zowel zakelijk als emotioneel. In deze periode van doorgroei krijg je te maken met onrust in jezelf. Alsof je ontwaakt uit een lange winterslaap. Jouw persoonlijke wensen mogen niet in strijd zijn met de belangen van anderen. Door de invloed van Mars in Vissen wil je wel, maar kun je niet. Dit is geen periode van je wil doordrukken, maar van van consensus en samenwerking. Kanaliseer die innerlijke boosheid, ongeduld en onrust door de natuur in te gaan. In de komende periode kun je beter samenwerken dan tegenwerken.

error: Content is protected !!