Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De Volle Maan in Leeuw van 5 februari 2023 valt voor Leeuw in jouw Huis van Persoonlijkheid en is de voorbode van een nieuwe krachtige cyclus in je leven waarin de aandacht wordt verlegd naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Daarbij gaat het niet zozeer over wat je aan de wereld laat zien, maar om jouw specifieke persoonlijke inbreng. Deze Volle Maan geeft Leeuw een magnetische uitstraling, waardoor je gebeurtenissen en mensen in jouw voordeel kunt beïnvloeden.
Deze Volle Maan zet jou in het volle licht, maar vraagt je om afscheid te nemen van alles in je leven dat niet past bij wie je bent of wilt zijn. Jupiter in Ram biedt Leeuw ongekende kansen, maar hou je wel op de achtergrond, want anders krijg je tegenwerking. Bewandel de weg van het dialoog om te krijgen wat je wenst.

Liefde en Relaties
De invloed van de Nieuwe Maan in Waterman van 21 januari 2023 in het 7e Huis van Relaties betekent in de eerste helft van februari 2023 een nieuwe relatiedynamiek of het nu gaat om je geliefde, zakenpartner, tegenstander of nieuwe liefde! Dit het perfecte moment voor een nieuwe stap in de vaste relatie of het begin van een nieuwe relatie zowel zakelijk als privé. Dit is een moment om open te staan voor het onverwachte als het gaat om het tot stand brengen van vriendschappen en nieuwe constructieve verbindingen die gebaseerd zijn op toekomstperspectief, diplomatie, eerlijkheid en vriendelijkheid.
Vanaf 12 februari 2023 is Mercurius in Waterman (Huis van Relaties) jouw gesprekspartner! Geweldige energie om te onderhandelen. Leeuw zit dan vaak met anderen op dezelfde golflengte.
De Nieuwe Maan in Vissen van 20 februari 2023 maakt sensueel, gericht op intimiteit en verlangen…De single Leeuw gaat op jacht en in de vaste relatie ben je gevoelig voor aandacht.
Een onschuldige flirt kan echter uit de hand lopen door verraad vanuit je vriendenkring.
Saturnus (Heer van Karma) blijft tot 7 maart 2023 in Waterman. Zowel privé als zakelijk zijn verbintenissen op de proef gesteld en zijn harde lessen geleerd. Stabiele relaties blijven en minder vruchtbare relaties komen als vanzelf tot een einde.

Familie en Huis
In februari 2023 kunnen er kleine misverstanden zijn met broers en zussen of familieleden.
Het is belangrijk om geduldig te zijn, te luisteren en te proberen een sterke relatie met hen te onderhouden. Tot 16 mei 2023 is de transit van Jupiter in Ram een gunstige periode voor een mooie reis met je gezin, een tijd om op avontuur te gaan. Februari 2023 is een gunstige maand om op vakantie te gaan, ook voor een familiereünie, feestje of gezellig samenzijn met het gezin waarbij toekomstige plannen worden besproken over een huis, renovatie of verhuizing.
Het is ook mogelijk dat je ruimte voor jezelf nodig hebt en alleen op een avontuurlijke of spirituele vakantie gaat, maar hou het wel bespreekbaar in het gezin en familie. Tijdens deze periode ben je kwetsbaar, dus wees terughoudend met contacten onderweg.

Carrière
De eerste helft van februari 2023 is met Mercurius in Steenbok gunstig om te onderhandelen en te solliciteren en is er ruimte om geplande projecten in werking te stellen, zoals het indienen van een businessplan of het voeren van belangrijke onderhandelingen.
Reken op Jupiter in Ram om professionele doelen te concreet te maken, grenzen te verleggen en anderen te overtuigen van je professionele plannen.
Vanaf 5 februari tot 26 maart in Ceres retrograde in Weegschaal en tijdens deze periode heeft Leeuw het gevoel dat jouw ideeën niet worden ondersteund, dat er over je heen wordt gewalst of er niet naar je wordt geluisterd. Het is een periode om oude ideeën of plannen opnieuw uit te werken en te herzien.
Jupiter in Ram geeft je zelfvertrouwen en dat helpt om een goede indruk te maken op het werk of tijdens een sollicitatie. Deze maand gaat Leeuw taken delegeren aan collega’s zodat je in staat bent om een deadline te halen. Om succes te behalen tijdens zakelijke bijeenkomsten is het belangrijk om negatieve gedachten te beheersen en je te concentreren op professionele doelen.
In de eerste 7 seconden wordt een onuitwisbare eerste indruk gevormd. Gunstige maand voor reisbranche, academici, uitgeverijen of internationale handel.
Ook op het werk kun je voor uitdagingen komen te staan. Het is belangrijk om je bewust te zijn van wie je echte vrienden zijn op het werk en een positieve houding te behouden.

Financien
Mercurius is jouw financiële planeet. Mercurius in Steenbok in het Huis van Relaties laat in de eerste helft van februari 2023 een gunstiger periode zien voor financiële onderhandelingen en om gesprekspartners te overtuigen van je goede bedoelingen. De financiële situatie is misschien niet zo stabiel als je zou wensen, daarom is het goed om zoveel mogelijk te besparen. Concentreer je op het onderhouden van positieve relaties en het zorgen voor je financiële welzijn.
Blijf op 5 februari 2023 wel binnen je budget met dat speciale project.
Met de Nieuwe Maan in Vissen van 20 februari 2023 in het 8e Huis van Gedeelde Financiën (pensioenen, belastingen, leningen, erfenissen en hypotheken), kunnen aantrekkelijke financiële opties ontstaan op de lange termijn. Er kunnen onderhandelingen zijn over royalty’s, erfenis, aandelen. Er kan sprake zijn van een belastingteruggave of tegemoetkoming. Deze Nieuwe Maan is een goed moment voor een financieel plan dat jou en je geliefde meer stabiliteit voor de toekomst biedt.

Gezondheid
Asteroïde Ceres reist tot 22 mei 2023 door Weegschaal en deze invloed kalmeert in februari 2023 mentale stress. Het is belangrijk om deze maand op je voeding te letten, omdat je dan het risico loopt om aan te komen. Om een goede gezondheid te behouden, is het een goed idee om ongezond junkfood te vermijden. Door de invloed van Jupiter in Ram en Saturnus in Waterman kan Leeuw te maken krijgen met infectie, keelpijn en griep. Vooral de Leeuw met chronische problemen moet voorzichtig zijn met medicatie en levensstijl.
Met Pluto in Steenbok (6e Huis van Gezondheid) is het altijd zaak om goed voor je lichaam en welzijn te zorgen. Voorkomen is beter dan genezen, dus een gezonde levensstijl is van het allergrootste belang. Het 8e Huis is ook het Huis van Diepgang, dus de Nieuwe Maan van 20 februari 2023 vraagt je om in contact te komen met je ziel en innerlijke kracht. Verborgen angsten machts- en controlekwesties komen aan de oppervlakte om te worden geheeld.

Advies
De Grote Weldoener Jupiter in Ram zet alles in beweging en laat je groots denken of het nu gaat om je professionele ambities of een reis naar een verre bestemming.
De Volle Maan in Leeuw van 5 februari 2023 laat de voltooing zien van een persoonlijk of professioneel doel, project, plan of situatie. Als er om de een of andere reden iets eindigt, is het tijd om een nieuwe richting in te slaan.
Als je wilt dat je wensen deze maand worden vervuld, dan moet je wel naar de mening van anderen luisteren. In deze periode heb je de medewerking van anderen nodig. Het gaat misschien niet precies zal je dat zou willen, maar accepteer gewoon zoals het is. Voel jezelf niet aangevallen, dan zal het echt wel meevallen. Juist dat stapje terug brengt jou nu het meeste voordeel, Leeuw.

error: Content is protected !!