Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

WATERMAN ♒️ juli 2024
(19 januari – 17 februari)

Algemeen
Er is een duidelijke planetaire verschuiving naar de bovenzijde van de Waterman-horoscoop. Op naar een nieuwe cyclus waarin de buitenwereld en carrière weer belangrijk wordt.
De focus in juli 2024 ligt op werk, gezondheid, financiën, huis en liefde.

Liefde en Relaties
Tweelingen staat voor het 5e Huis van Liefde en Zelfexpressie!
Met de weldadige invloed van Jupiter in Tweelingen (5e Huis van Liefde) komt de passie weer terug in jullie relatie! De rode Strijder Mars reist van 21 juli tot 4 september 2024 door Tweelingen en dat is een geweldige periode om te daten en af te stemmen op je hart.
Mercurius in Leeuw van 3 tot 25 juli 2024(Huis van Relaties) laat een harmonieuze sfeer zien in je relatie en met iedereen om je heen. Tijdens het netwerken kan een ontmoeting tot een mooie romance leiden. Pas op dat je niet verkeerd begrepen wordt, dus wees duidelijk wat je bedoelingen zijn. In de vaste relatie kan er echter ook sprake zijn van jaloezie en disharmonie en dat kan te maken hebben met de terugkeer van een ex-geliefde. Een geheim kan worden onthuld wat tot conflicten kan leiden. Hoe pijnlijk ook, het kan wel waardevolle lessen en inzichten opleveren.

Familie en Huis
Stier staat voor het Huis van Familie, Huis en Privé-leven, ouders en (familie)karma.
Mars reist nog tot 20 juli 2024 door Stier en dat is een energieke periode om te klussen op en om het huis, een verhuizing, gezinsactiviteiten, feestje, renovatie of verbetering van de woonsituatie, een creatief project, een hobby of het leren van een vaardigheid.
Met de Zon in Kreeft tot 22 juni 2024 is de sfeer thuis veranderlijk waardoor er concessies moeten worden gedaan. Door de transit van Venus in Kreeft tot 11 juli 2024 wil je in huis oude dingen een nieuw leven geven, zoals kleding opruimen en verkopen, rommelmarkten afstruinen en interieur aanpassen met leuke vondsten.
Gesteund door Mercurius in Leeuw is de periode 3 tot 25 juli 2024 tot juli 2024 geweldig om op vakantie te gaan. Tijdens deze Mars in Stier-periode kan Waterman assertief en defensief zijn en kan er spanning ontstaan in het gezin, schoolgaande kinderen, familie of degenen die je als familie beschouwt.

Carrière
Op 5 juli 2024 is er een Nieuwe Maan in Kreeft (Huis van Werk).
Dit is een energieke en productief moment om met een nieuw project te van start te gaan of te investeren in het werk dat je doet of jouw werkomgeving opnieuw organiseren en veilig maken.
De eerste helft van juli 2024 laat een drukke periode zien op je werk in in je dagelijks leven.
Mercurius in Leeuw van 3 tot 25 juli 2024 is harmonieuze periode met collega’s, medewerkers en klanten, maar er kan ook sprake zijn van intriges en jaloezie . 
Mars in Tweelingen vanaf 21 juli 2024 is gunstig voor de studie en voor een bedrijfsgerichte training, een stage in het buitenland, een zakelijke reis of netwerken. Onverwachte en vruchtbare ontmoetingen zijn waardevol voor de nabije toekomst. De Volle Maan in Steenbok van 21 juli 2024 geeft je inzicht in wat werkelijk van belang is, want hard werken is leuk, maar je mag jezelf niet voorbijlopen. De laatste week van juli 2024 is gunstig om een bedrijfsplan op te stellen.

Financiën
Vissen staat voor het Huis van Financiën.
Financieel gezien is de retrograde Saturnus in Vissen een minder goede periode, maar wel een periode van financiële stabiliteit waarbij materiële en immateriële behoeften in balans worden gebracht. Focus op sparen voor de toekomst. Let dus op je uitgavenpatroon en tegelijkertijd op de manier waarop je jezelf waardeert. Door de retrograde Neptunus in Vissen ben je geneigd om te gaan shoppen vanuit emotie of om een vervelend gevoel weg te werken. Geld is en blijft een van de grootste illusies in dit leven en dat is de grote les van de retrograde Neptunus in Vissen.
Door de transit van Mars in Stier tot 20 juli 2024 ben je meer spaarzaam en geef je minder geld uit.
Creatief zijn met geld kan ook leuk zijn, met minder grote uitgaven kun je ook leuke dingen doen!
Wees terughoudend met speculatieve investeringen. Juli 2024 laat ook geen directe oplossing zien voor financiële geschillen met klanten. Een goede financiële planning en het voorkomen van onnodige uitgaven of speculatie blijft raadzaam.

Gezondheid
Steenbok is jouw 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten.
Door de invloed van de retrograde asteroïde Ceres in Steenbok ben je bezig met het verwerken van onbewuste problemen van de afgelopen 10 jaar.
Waterman heeft rust nodig. Mercurius in Leeuw van 3 tot 25 juli 2024 geeft ruimte voor een welverdiende vakantie. Mindfulness, meditatie, jezelf verwennen of creatief bezig zijn is goed om je mentale welzijn te ondersteunen. Waterman loopt in juli 2024 meer kans om verkouden te worden.
Belangrijk blijft dat je stress de baas blijft. Voldoende beweging, regelmatig naar de wellness, yoga, meditatie, ontspanning, rust, vitamines en een gevarieerde voeding doen de rest.
De Volle Maan van 21 juli 2024 valt in het twaalfde Huis van Kosmisch Bewustzijn en brengt je in contact met je innerlijke zelf, met je ziel. In afzondering vindt je de schitterende volheid om innerlijke pijn te genezen. Zoek de rust in retraite of een plek van spirituele rust om de inzichten te krijgen die je nodig hebt.

Advies
Juli 2024 is met Mercurius in Leeuw van 3 tot 25 juli 2024 een geweldige maand om op vakantie te gaan.
Pluto retrograde in het Huis van Persoonlijkheid is de grote transformerende kracht, een periode van vernieuwing, verjonging en regeneratie voor wat betreft je persoonlijkheid, ego, het uiterlijk, hoe je jezelf ziet en hoe anderen je zien. Omarm dit kosmische moment van regeneratie.
Juli 2024 biedt kansen voor professionele en persoonlijk ontwikkeling. Geweldig dus voor een bedrijfsgerichte cursus of buitenlandse stage. Pas op met wat je zegt en hoe je iets zegt.
Uitdagingen in de liefde zijn van korte duur, want aan het eind van juli 2024 worden alle plooien recht gestreken.

 

error: Content is protected !!