Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

 

Weegschaal november 2019

Algemeen

De planetaire krachten bevinden zich in deze periode van het jaar aan de Nachtkant van de Weegschaal-horoscoop.

De Nachtkant gaat over emotioneel welzijn, innerlijke rust en geluk, familie en huiselijke activiteiten. In november 2019 ligt de nadruk op relaties, familie, kinderen, privé, buitenland, studie, gezondheid en financiële aspecten.

Het oostelijke deel van de Weegschaal-horoscoop is nog sterk bezet en dat betekent dat de nadruk ligt op onafhankelijkheid en initiatief en de dingen op jouw manier willen doen.

Liefde en Relaties

Uranus in Stier reist door jouw Huis van de Ziel en Intimiteit. In jouw relatie, privé of zakelijk, kunnen er onduidelijkheden of onverwachte gebeurtenissen zijn rondom gedeelde financiën, seksualiteit en intimiteit. Hoogste tijd om deze problemen op te lossen, Weegschaal. 

De Volle Maan van 12 november 2019 valt ook in dit Huis van de Ziel. Deze Volle Maan brengt passie en romantiek. Met deze Volle Maan kan er iets moois ontstaan zoals een geboorte of samensmelting. Met deze Volle Maan wil je ontdekken en verdiepen. Je wil antwoorden op relatievragen, weten waar je aan toe bent en plannen van de toekomst maken.

Vanaf 26 november 2019 reist jouw planeet Venus door Steenbok en met deze transit worden solide oplossingen gevonden voor relatieproblemen door ze bespreekbaar te maken.

Familie en Huis

November 2019 is de maand van creativiteit, gezelligheid, lichtjes en van lange herfstwandelingen. De invloed van Saturnus in Steenbok kan op het gebied van huis en familie ook een gevoel van beperkingen met zich meebrengen. Privé en gezinsaangelegenheden kunnen veel van je aandacht vragen zoals kinderen en de gezondheid van ouders en ouderen in je familie. Je wil alles in goede banen leiden en wil het gewoon iedereen naar de zin maken, maar jij bent ook maar een mens. De retrograde Mercurius in Schorpioen van 31 oktober tot 20 november 2019 legt de nadruk op kleine details in huis die eerder dit jaar over het hoofd zijn gezien. Deze details hebben te maken met besteding en investeringen. Goedkoop betekent in de meeste gevallen duurkoop. 

Carrière

Een thema deze maand is het helpen van anderen op het werk en in het dagelijkse leven. Juist door anderen te helpen, maak jij toch wel vooruitgang, ook al gaat het niet zo snel als je zou wensen. Op dit moment staat jouw carrière op een laag pitje en is dit een tijd voor voorbereiding. 

November 2019 is een gunstige maand voor zakenreizen, educatie en bedrijfsgerichte training. Een gunstige periode om te netwerken en seminars bij te wonen. 

Op je werk is het rustig en dat heeft jou de ruimte om die dingen te doen. Er zijn ook problemen die je vooruit hebt geschoven en die vragen nu om een oplossing, zoals werkgerelateerde problemen met collega’s of hogergeplaatsten.

Wanneer een probleem is uitgepraat, komt er ruimte voor groei. 

Financiën

November 2019 is een gunstige financiële maand. Geld wordt uitgegeven aan dure luxe items en studie.

De Volle Maan van 12 november 2019 valt in Weegschaal, dus de focus ligt op gedeelde financiën. Weegschaal ziet met deze Volle Maan de financiële resultaten zoals een dividenduitkering of rendement op beleggingen. De retrograde Mercurius in Schorpioen van 31 oktober tot 20 november 2019 in jouw Huis van Financiën is een periode om je financiën op orde te krijgen, dus maak tijd vrij voor een goed financieel plan of advies.

De Nieuwe Maan van 26 november 2019 valt in jouw Huis van Financiën. Door deze Nieuwe Maan zijn er vanaf dat moment en in december 2019 financiële mogelijkheden zoals een beter betaalde baan of zakelijk buitenkansje, promotie of een geweldige aanbieding voor je onderneming.

Gezondheid

November 2019 laat een gunstige maand zien voor je gezondheid.

Belangrijk is echter wel dat je vasthoudt aan een schema, want je bent geneigd om een training of een maaltijd over te slaan, omdat je geen tijd hebt of denkt geen tijd te hebben. Wat kan er belangrijker zijn dan jouw gezondheid? Luister naar jouw innerlijke stem en blijf positief denken. Als je positief denkt, straal je positiviteit uit en ontvang je het ook weer terug. 

De retrograde Mercurius in Schorpioen kan in november 2019 tot scepticisme en zelfs negativiteit leiden. Een aanleiding om je levensstijl te veranderen en gezond(er) te gaan eten.

Advies

Door de invloed van de retrograde Mercurius in jouw Huis van Financiën kun je in november 2019 het financiële overzicht verliezen. Er zijn onduidelijkheden die om een oplossing vragen. 

Financiële mogelijkheden en ideeën uit het verleden of beproefde methodes kunnen dan uitkomst brengen.

error: Content is protected !!