Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Kreeft augustus 2017

Algemeen
Augustus 2017 is door de invloed van de Verduisteringen een overgangsmaand voor de Kreeft. De meeste planeten bevinden zich aan de onderzijde van de Kreeft-horoscoop. Jouw carrière blijft onverminderd belangrijk, maar de focus ligt deze maand toch het meest op familie, geld, huis, privéleven en emotionele kwesties, vooral vanaf de tweede helft van augustus 2017. In de komende maanden komen de belangen van anderen voorop en gaat het om aanpassen, sociale vaardigheden en flexibiliteit.

Liefde en Relaties
Augustus 2017 is een maand vol van romantische mogelijkheden om de liefde van je leven te ontmoeten. Met Venus in jouw eerste Huis van persoonlijkheid mag je tot 26 augustus 2017 verheugen op een magnetische aantrekkingskracht! Je blijft niet lang alleen wanneer een relatie op de klippen is gelopen. Augustus 2017 is een mooie maand om in een vaste relatie nieuwe stappen te zetten. Vooral aan het begin van augustus 2017 is de kans groot dat jouw geliefde “ja” zegt.
De Maansverduistering van 7 augustus 2017 valt in jouw Huis van de Ziel en Intimiteit. In de komende maanden ga je schoon schip maken. Er gaat een bezem door alles en iedereen met wie je geen gezonde relatie onderhoudt. De Maansverduistering brengt verheldering in een relatie. Vermoedens worden bevestigd. Wat het ook is, dit inzicht zal je helpen om de juiste beslissing te nemen.

Familie en Huis
Deze maand wordt de nadruk gelegd op je privéleven, huis en familie. Augustus 2017 is een echte familiemaand met heuglijke gebeurtenissen als een trouwerij of de komst van een kindje!
In augustus 2017 zijn er familiefeestjes en bezoekjes over en weer. Deze maand wordt er geld uitgeven om het huis te verbeteren door andere meubels of woondecoratie. De Grote Weldoener Jupiter is van grote invloed op je familie in 2017. Tot 10 oktober 2017 reist Jupiter door Weegschaal en daarmee jouw Huis van Familie en Huis. Een periode van groei zowel in de familie als huis. Geweldige periode om te verhuizen, te renoveren of om de onderlinge familiebanden te versterken. In augustus 2017 is er een verhuizing of onroerend goed wordt verkocht of gekocht.

Carrière
Kreeft is verbonden met de Maan. De Maansverduistering in Waterman van 7 augustus 2017 is van grote invloed op je carrièregroei, geld en winstprognoses. Augustus 2017 is door de retrograde Mercurius een maand van grote uitdagingen. De retrograde Mercurius zet een rem op vooruitgang, maar biedt je wel de gelegenheid om bedrijfsstrategieën ter herzien, te verbeteren en vervolgens te realiseren. Je maatschappelijk succes op de lange termijn zal afhangen van de keuzes die je maakt en de juiste contacten. De Noordermaansknoop in Leeuw blijft je ondersteunen om je positie te verstevigen en je zelfvertrouwen te versterken.

Financiën
De Nieuwe Maan van 23 juli 2017 viel in jouw Huis van Financiën. Aan het begin van augustus 2017 zijn er financiële zaken die jouw aandacht vereisen zoals de financiering van een nieuw project, huis, auto of verbouwing of bespreken hoe geld moet worden geïnvesteerd voor nu en in de toekomst. Een goede doordachte zakelijke investering betaalt zich vanzelf uit, maar een onverstandige financiële beslissing kan leiden tot vervelende consequenties. Neem de tijd. Deze maand trek je investeerders aan om bedrijfsprojecten te kunnen financieren.
Geld wordt gegenereerd vanuit de vaste relatie, educatieve doeleinden en via marketing en verkoopbevordering vanaf 23 augustus 2017. De reis van Mars door Leeuw vanaf eind juli 2017 tot begin september 2017 en de Zonsverduistering van 21 augustus 2017 in jouw Huis van Financiën wijzen op een verbetering van de financiële situatie van je partner.

Gezondheid

In augustus 2017 zit je hoog in je energie. Je bent niet te stuiten! Kreeft is bezig met sporten en kan daarin heel fanatiek zijn. Maar zoals gewoonlijk ben je te enthousiast en dan loop je tegen je grenzen aan. Je hebt dan rust nodig! Maak het jezelf niet te moeilijk. Sportief bezig zijn moet leuk zijn! Let ook op je voeding. Op vaste tijden een voedzame maaltijd is zo belangrijk. De retrograde Mercurius in Maagd kan in de tweede helft van augustus 2017 tot mentale spanningen leiden. Doe het dan rustig aan, Kreeft.

Advies
Samenwerking is deze maand het sleutelwoord.
Samen bereik je meer, want alleen lukt het je niet, ook al zou je het graag willen. Het is raadzaam om huiselijke problemen aan te pakken. Je moet deze maand ook veel schakelen van privé naar werk, dus hou daar rekening mee. Zorg ervoor dat je niet over je grenzen gaat. Neem tijdig afstand.

 

error: Content is protected !!