Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

Algemeen
De meeste planeten staan aan de rechterkant van de Maagd horoscoop.
Het is geen periode voor persoonlijk initiatief, maar een periode van observeren, afwachten, aanpassen, compromissen sluiten en onderhandelen.
Een maand van hoge verwachtingen! Het komt eraan, maar het komt allemaal niet vanzelf.
Deze maand ligt de focus op de samenwerking, sociale vaardigheden, de liefde, privéleven en emotionele aspecten.

Liefde en Relaties
Wanneer een relatie niet goed voelt, (liefde en vriendschappen), komen er vanzelf veranderingen.
Februari 2019 is een sociale maand.
De liefdesplaneet Venus betreedt vanaf 4 februari 2019 het Huis van de Liefde en deze invloed maakt je onweerstaanbaar tijdens een feestje of date. Ook in de vaste relatie is er door de samenwerking van Venus en Saturnus meer plezier, toewijding, liefde en romantiek!
Vanaf 19 februari 2019 reist de Zon in Vissen door jouw Huis van Relaties en dat is altijd een aangename energie. De single Maagd kan een nieuwe liefde ontmoeten tijdens een feestje, op vakantie, een concert, museumbezoek of tijdens creatieve bezigheden. Vanaf 23 februari 2019 kunnen plannen door omstandigheden op het laatste moment worden gewijzigd, maar deze nieuwe plannen leiden onder de invloed van Venus en Pluto tot aangename ontwikkelingen. Aan het eind van februari 2019 wacht je een aangename verrassing, Maagd.

Familie en Huis
De Grote Weldoener Jupiter in Boogschutter reist het hele jaar door jouw Huis van Familie en Huis. Jupiter is de heersende planeet van Huis en Familie voor de Maagd, dus ook in februari 2019 mag je rekenen op de weldadige invloed van Jupiter in Boogschutter. Maagd kan van woonlocatie en woonsituatie veranderen, maar ook verbetert de huiselijke sfeer en het contact met familieleden. Ook je vrienden, kennissen en buren zijn blij met jouw inbreng en aanwezigheid!
Respect is van onschatbare waarde en dat zie je vooral rond 11 en 12 februari 2019.
Saturnus en Pluto in Steenbok duiden op grote veranderingen in het leven van je kinderen of kinderen in je directe omgeving. Kinderen hebben ook deze maand jouw raad en steun hard nodig. Je gaat in februari 2019 veel tijd doorbrengen met het gezin en kinderen om de onderlinge relatie te versterken. Door de invloed van Mars in Stier ga je samen het je gezin of familie op reis of met je kinderen op een spirituele speurtocht of reis.

Carrière
De carrière van de Maagd is op de goede weg, want in 2018 heb je verstandige beslissingen genomen. Het begin van februari 2019 kan wat stroef verlopen, want je wordt afgeleid. Je bent niet tevreden over je werkomgeving. De Nieuwe Maan van 4 februari 2019 valt in jouw Huis van Werk. Voor de Maagd is dit een geweldig moment om je werkomgeving ergonomisch aan te passen om het praktischer, aangenamer, veiliger, gezonder en productiever te maken. Een geweldig moment om met een nieuw project van start te gaan. Deze Nieuwe Maan laat het begin van een productieve periode zien waarin verantwoordelijkheid en samenwerking de hoofdtoon gaan voeren. Een methodische en creatieve aanpak is de beste manier om veranderingen door te voeren. Februari 2019 is een gunstige maand voor de studerende Maagd. Je weet goede prestaties neer te zetten. Het ziet er naar uit dat je gaat slagen voor een examen of je weet een studiebeurs te behalen. Ook een studie in het buitenland is mogelijk.
Aan het eind van februari 2019 is het goed er even tussenuit te gaan.

Financiën
De carrière is op de goede weg en ook jouw financiële plaatje ziet er goed uit.
Venus is jouw planeet van financiën. Vanaf 4 februari 2019 reist Venus door Steenbok en vooral door de invloed van Saturnus in Steenbok is Maagd terughoudend met het uitgeven van geld. Het is een goed moment om te besparen, na te denken over toekomstige uitgaven, prioriteiten te stellen en te genieten van eenvoudige genoegens. Een goede periode om een financiële planning te maken. Voor jou geen impulsaankopen!

Gezondheid
De Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 brengt ook in februari 2019 verborgen pijn en geheime verlangens aan het licht. Hoewel deze pijnlijk voor je kan zijn, is deze doorgang hard nodig om oude pijn en karma los te laten om verder te kunnen gaan.
Je gezondheid is deze maand wat delicaat. Het thema gezondheid is voor jou als Maagd al heel belangrijk, maar in februari 2019 komt dit thema nog sterker naar voren.
De Nieuwe Maan van 4 februari 2019 is een goed uitgangspunt om met een therapie, een nieuw dieet of een gezondheidsprogramma van start te gaan. In ieder geval een goed moment om een medische check-up te laten doen. Voorkomen is beter dan genezen. Laat ongezonde gewoonten en personen voor wat ze zijn. Een gezond en uitgebalanceerd dieet, ontspanning en voldoende nachtrust en beweging is belangrijk om fysiek en mentaal in vorm te blijven.

Advies
De Volle Super Maan in Maagd van 19 februari 2019 valt in jouw Huis van Persoonlijkheid en is de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Het geeft jouw persoonlijkheid een geweldige boost. Je sterke wilskracht, creativiteit en de motivatie maakt de komende maand de meest productieve maand van het jaar. De tijd is gekomen om een project te voltooien. Daarbij gaat het niet zozeer over wat je aan de wereld laat zien, maar om jouw specifieke persoonlijke inbreng.

error: Content is protected !!