Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Er vindt deze maand een belangrijke planetaire verschuiving plaats naar de bovenkant van de Kreeft horoscoop. Samenwerking, sociale vaardigheden en consensus om je doelstellingen te bereiken worden steeds belangrijker.
November 2022 staat in het teken van werk, gezondheid, relaties, sociale leven, liefde en creativiteit. Gezondheid en de financiële situatie hebben speciale aandacht nodig.

Liefde en Relaties
De gedeeltelijke Zonsverduistering in Schorpioen van 25 oktober 2022 viel in jouw Huis van Liefde en Romantiek. In de komende zes maanden is deze Zonsverduistering van diepgaande invloed op zelfexpressie, speelsheid, creativiteit, seksualiteit, ontspanning, plezier en je innerlijk kind, dus jezelf kunnen zijn. Ook dit kan het begin of het einde zijn van een liefdesrelatie. Een nieuwe liefde, maar ook meer toewijding, een verbintenis of verdieping van een bestaande relatie of een abrupte verandering in je liefdesleven. Voor de single Kreeft kan november 2022 wel een uitdaging zijn.
De totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 valt in jouw Huis van Vriendschappen en Sociale Processen. Door deze kosmische gebeurtenis worden op de proef gesteld. In het komende halfjaar zijn er dus veranderingen in je sociale kring, maar naast afscheid nemen wordt jouw sociale kring ook weer uitgebreid met nieuwe waardevolle contacten.
Pluto in het Huis van Relaties zal nog tot maart 2023 een plaaggeest blijven op weg naar het geluk. Belangrijk is dat je emoties onder controle houdt. Vertrouw op je intuïtie, op je innerlijke stem. Concentreer je op die ene en bewandel niet teveel paden tegelijk.

Familie en Huis
Kreeft mag in november 2022 door de invloed van de retrograde Jupiter in Vissen rekenen op onverwachts bezoek vanuit het buitenland of Kreeft gaat zelf op bezoek bij familielieden of vrienden in het buitenland. Het is mogelijk dat je geïnteresseerd bent in je familiegeschiedenis of dat je op zoek gaat naar familie en je oorsprong.
Veranderingen in huis en in je privéleven kunnen voor veel onrust zorgen bij je partner of gezinsleden.
Gelukkig is dit maar tijdelijk. Betrek ook in november 2022 alle gezinsleden bij belangrijke huiselijke beslissingen om misverstanden te voorkomen. Vermijd conflicten.
Aan het einde van de maand ontdekt Kreeft een familiegeheim.

Carrière
November 2022 is een gunstige maand voor een zakelijke reis, vakantie of bedrijfsgerichte cursus of opleiding om jezelf voor te bereiden op het jaar 2023.
De Nieuwe Maan in Boogschutter van 23 november 2022 valt in jouw Huis van Werk. Voor de Kreeft is dit een geweldig moment om samen te werken en je werkomgeving ergonomisch aan te passen om het praktischer, aangenamer, veiliger, gezonder en productiever te maken. Deze Nieuwe Maan laat het begin van een productieve periode zien waarin verantwoordelijkheid en samenwerking de boventoon gaan voeren. Een geweldig moment om een conflict met een collega op te lossen of met een nieuw project van start te gaan. Een methodische en creatieve aanpak is de beste manier om gewenste veranderingen door te voeren. Probeer vaker te communiceren met personeel, collega’s en management. De laatste week van november 2022 is geschikt voor een overname of investering. Door meer informatie te verzamelen over je vakgebied en meer kennis te verwerven, verstevig jij je positie. Hou rekening met vertragingen, want Jupiter (heerser van het Huis van Werk) in Vissen blijft tot 22 november 2022 retrograde. Met de schaduwperiode erbij gerekend, blijft vertraging met studie en buitenlandse reizen tot het eind van 2022 een lastig thema. Concentreer je op één ding tegelijk.

Financiën
De Zon (Leeuw) is verbonden met het Huis van Financiën voor de Kreeft. Zonsverduisteringen zijn dus op de lange termijn van grote invloed op de financiën van de Kreeft.
De Zonsverduistering in Schorpioen van 25 oktober 2022 stond vierkant op je Huis van Financiën.
In de komende zes maanden zijn er ontwikkelingen in de financiële situatie van jouw huwelijkspartner, geliefde, een familielid of zakelijk partner en veranderingen in jouw financiële situatie door ontwikkelingen in je carrière.
Winst kan in november 2022 worden behaald door sociale contacten, partner, familie, de toepassing van kostenbesparende technieken, verkoop- en marketingactiviteiten en door afscheid te nemen van alles wat je niet meer dient. Geld wordt in november 2022 uitgeven aan een geliefde, kinderen en creativiteit.
Financiële resultaten blijven uit door vertraging. Speculaties blijken voorlopig niet rendabel te zijn.

Gezondheid
Mars retrograde in Tweelingen (Het Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten) kan een periode zijn van psychische druk en gezondheidsproblemen, twijfel, vermoeidheid en tegenslag.
Tijdens deze periode heeft Kreeft innerlijke conflicten en heeft Kreeft het moeilijk om onderbewuste motieven of verlangens of zelfs emoties te uiten en te begrijpen en dat heeft te maken met het loslaten van het verleden. Emotionele lasten kunnen zwaarder aanvoelen dan normaal en dat voelt alsof de energie op is. Het is goed om tijdens deze periode emotionele banden te verbreken die je niet langer dienen. Het zal je emotioneel bevrijden.
November 2022 is gunstig voor een verblijf in een resort of sanatorium of revalidatiecentrum..
De Nieuwe Maan in Boogschutter van 23 november 2022 is een goed uitgangspunt voor een therapie, een nieuw dieet of een gezondheidsprogramma. In ieder geval een goed moment om een medische check-up te laten doen. Voorkomen is beter dan genezen. Laat ongezonde gewoonten en personen voor wat ze zijn. Een gezond en uitgebalanceerd dieet, yoga, meditatie, ontspanning en voldoende beweging is belangrijk om fysiek en mentaal in vorm te blijven.

Advies
De Zwarte Maan of Lilith blijft tot eind 2022 in Kreeft en dat voelt haast als een examen.
Durf je zwakheden zoals jaloezie, afgunst, hebzucht, luiheid, egoïsme en onverschilligheid te erkennen en deze niet te verbergen. Doe er alles aan om deze zwakheden te bestrijden. Het erkennen en overwinnen van de eigen tekortkomingen zal Kreeft alleen maar sterker, eerlijker, geloofwaardiger en zelfverzekerder.
Sluit jezelf niet af, maar besteed meer aandacht aan gezin, vrienden en collega’s en je sociale kring. Het succes van je baan of onderneming hangt rechtstreeks af van de manier waarop je jezelf weet aan te passen aan een nieuwe situatie. Probeer emoties zoveel mogelijk onder controle te houden. Leer van pijnlijke situaties en stel je open voor nieuwe contacten.

error: Content is protected !!