Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste persoonlijke planeten staan in deze herfstperiode nog aan de onderzijde van de Maagd-horoscoop. De Nacht. De Nachtkant gaat over innerlijke verwerking, familie en huiselijke omstandigheden. Het is een periode van voorbereiding, evaluatie en werken aan de emotionele aspecten en communicatieve vaardigheden in je carrière.
November 2022 staat in het teken van communicatie, huis, gezin, carrière, onderwijs en financiën, gezondheid en het vinden van evenwicht tussen je persoonlijke ambities en het belang van anderen.
November 2022 is over het algemeen een gunstige maand, maar je moet wel alert blijven.

Liefde en Relaties
De retrograde Jupiter in Vissen blijft tot 20 december 2022 in het Huis van Relaties en dat heeft een gunstige en weldadige invloed op je relaties, zowel privé als zakelijk.
Hou wel rekening met de invloed van de retrograde Neptunus in Vissen in het Huis van Relaties. Tot maart 2025 komen er door de illusie van Neptunus mensen op je pad die te mooi lijken om waar te zijn. Er kan sprake zijn van wantrouwen, schijnbare perfectie of je denkt dat er dingen geheim worden gehouden, zowel privé als zakelijk.
Vertrouw op je gevoel. Medio november 2022 vinden de belangrijkste gebeurtenissen plaats op relatiegebied. Het is mogelijk dat Maagd deze maand voor een belangrijke keuze komt te staan.
Er zijn altijd twee kanten aan een verhaal, dat geldt nu vooral wanneer het een financiële kwestie betreft. is. Als er duidelijk egoïstische belangen in het spel zijn, is dit zeker niet jouw optie. Verspil geen tijd aan mensen die je niet kunt veranderen.

Familie en Huis
De gedeeltelijke Zonsverduistering in Schorpioen van 25 oktober 2022 in het Huis van Communicatie en Verbinding brengt in het komenden halfjaar veranderingen in onderwijs, korte reizen, broers, zussen, buren en je directe woonomgeving en verandert de manier van communicatie met naaste familieleden, vrienden, op school en in de familie.
Je zegt wat je denkt en je doet wat je zegt! Er komen veranderingen op school of in de zoektocht naar het juiste onderwijs of studierichting voor jezelf of je kinderen. Asteroïde Ceres blijft nog tot half december 2022 in Maagd en met deze voedende, ondersteunende energie voelt Maagd zich geaard, gecentreerd en zelfverzekerd om deze energie weer door te geven aan degenen die dat nodig hebben, vooral kinderen.
De Nieuwe Maan in Boogschutter van 23 november 2022 valt in jouw Huis van Familie en Huis. Deze kosmische invloed duidt op een nieuw begin in je thuissituatie zoals een verhuizing, reparatie of verbouwing. In ieder geval is er sprake van een nieuw begin of doorstart in je privé-leven, ook meer korte reisjes, meer bezoek, telefoontjes en berichtjes tussen naaste familieleden.

Carrière
De Totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 valt in het 9e Huis van Hoger Bewustzijn, Studie en Reizen.
Deze kosmische gebeurtenis vraagt je afstand te nemen van teveel emotionele prikkels door TV, Sociale Media en het volgen van actualiteiten. Je weet niet meer wat je moet geloven. Geloven je in je eigen waarheid of in de waarheid van een ander. Wanneer je ergens in gelooft, breng je energie in beweging en dat trek je naar je toe, dat kan zowel positief als negatief zijn.
Deze Totale Maansverduistering heeft je inzichten vanuit je hoger bewustzijn over wat waarheid en gerechtigheid is. Vertrouwen op je eigen gevoel en dit met je gedachten ondersteunen geeft een gevoel van ongekende kracht.
De retrograde Mars in Tweelingen (Huis van Carrière) heroverweegt, herschikt, repeteert. Je moet echter harder werken en meer je best doen om resultaten te behalen. De sleutel is om in spelen op de behoefte van anderen, begeleiding en ondersteuning bieden. Een voorbeeld zijn.
Tot eind november 2022 ligt de nadruk op het buitenland met zakelijke reizen, bedrijfsgerichte trainingen in het buitenland of uitwisseling van werknemers.

Financiën
Venus is de heerser van het Huis van Financiën. In de eerste helft van november 2022 zijn er door de invloed van de Zon in Schorpioen inkomsten vanuit de overheid en worden uitgaven gedaan voor school, studie, beeld en geluid, computerapparatuur of telefonie.
Wees selectief met aankopen in november 2022. Koop wat je echt nodig hebt en koop geen kleding dat je niet draagt en alleen maar in de kast blijft hangen. Venus reist vanaf 18 november 2022 door Boogschutter waardoor er geld wordt uitgegeven aan het huishouden, huishoudelijke apparatuur, gezin en familie.
November 2022 is een dure maand, dus let op je budget.

Gezondheid
Vorige maand oktober 2022 vond het laatste vierkant plaats tussen Saturnus in Waterman en Uranus in Stier, dat voor zoveel onverwachte en stressvolle momenten sinds 2021 heeft geleid.
Met dit laatste vierkant wordt Maagd uitgedaagd om grote emotionele en fysieke opruiming te houden van alles wat vorig jaar is blijven hangen. De transit van Saturnus in Waterman tot 7 maart 2023 (Huis van Werk) legt de lat hoger voor Maagd en dat leidt tot extra verantwoordelijkheden, vertraging, werkdruk en stress.
Maagd kan door de invloed van Saturnus in Waterman in het 6e Huis van Gezondheid last ondervinden van gewrichtspijn of oude kwalen steken de kop op. Deze maand kun je ook last krijgen van spijsverteringsproblemen en oogproblemen. Het is belangrijk om aandacht te schenken aan je lichaam, geest en welzijn en jezelf niet te verliezen in werk en dagelijkse plicht.
Je gezondheid is ook hard werken! Ga regelmatig een wandeling maken, ga zwemmen en regelmatig naar de wellness om je immuunsysteem op te krikken.

Advies
Interessante en langverwachte carrière mogelijkheden komen ook in november 2022 op je pad, dus ga naar die voor een zakelijke bijeenkomst of feestje.
Vertrouw op je zesde zintuig. Geef geen kostbare informatie prijs.
De laatste tien dagen van november 2022 zijn extra bijzonder, want er komen ongekende kansen en ervaringen je kant op. Alles wat komt moet stromen en komt vanzelf, van nature. Het komt naar je toe, maar wel met een prijs! Dus hoe meer je openstaat om het goede te doen, des te meer ontvang je. Hoe meer je geeft, des te mooier de beloning.

error: Content is protected !!