Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

LEEUW ♌️ juli 2024
(22 juli – 21 augustus)

Algemeen
Juli 2024 wordt een spannende en verrijkende maand voor Leeuw! Een maand die in het teken staat van reizen en sociale contacten, het verbreden van je horizon, oude meningsverschillen oplossen en de waarde van vriendschappen te zien.
Deze maand ben je veel op reis voor je werk en onderweg worden er vruchtbare contacten gelegd. Met alle planeten nog aan de bovenzijde van de Leeuw-horoscoop ligt de focus in juli 2024 op carrière, sociale netwerk, relaties en gezondheid.

Liefde en Relaties
De eerste helft van juli 2024 brengt voor de single Leeuw de meeste kansen op een succesvolle date. Venus in Kreeft tot 11 juli 2024 maakt je meer bereid tot het sluiten van compromissen.
Juli 2024 is een mooie maand om met oude vrienden af te spreken. Juli 2024 is ook de maand bij uitstek om samen met je geliefde op vakantie te gaan. Er wordt deze maand veel gepraat en dan komt er veel los. De retrograde Saturnus in Vissen (8e Huis van Zielsprocessen) maakt alles meer concreet en realistisch waardoor karma kan worden ingelost en oude kwesties, emotionele bagage en trauma’s worden opgelost. Grenzen stellen is de sleutel bij het vinden van vertrouwen en zelfrespect. Soms moet je iets loslaten om iets of jezelf (terug) te vinden. Neptunus retrograde in Vissen ondersteunt dit innerlijke proces.
Pluto retrograde in Waterman laat je zien dat trauma’s uit het verleden moeten worden losgelaten voordat de weg kan worden vrijgemaakt naar de toekomst.
Aan het eind van juli 2024 kun je terugkijken op een verhelderende maand waarin maar weer eens blijkt hoe goed het is om vrienden te hebben.

Familie en Huis
Door de transit van de rode strijder Mars door Stier tot 20 juli 2024 weet je de balans te vinden tussen werk en privé. Leeuw heeft dan meer energie voor het gezin, familie en vrienden, zoals uitstapjes maken of vakantie met je gezin of vrienden.
Juli 2024 is een maand om banden aan te halen en oude meningsverschillen en conflicten voor eens en altijd op te lossen.
Door de transit van Mercurius in Leeuw van 3 tot 25 juli 2024 kan Leeuw wel het laatste woord willen hebben en anderen onder druk zetten. Je bereikt zoveel meer wanneer je minder hard brult en je sterke wil op de juiste manier inzet. Er gaat niets boven emotionele stabiliteit, rust en huiselijke harmonie thuis om gelukkig en succesvol in je carrière te kunnen zijn.

Carrière
Asteroïde Ceres is retrograde in Steenbok (Huis van Werk) en de Volle Maan in Steenbok van 22 juni en 21 juli 2024 laat duidelijk zien hoe belangrijk het is om werk te hebben dat zinvol is, werk dat je voedt en inspireert. Ook legt dit de nadruk op de noodzaak om de balans tussen werk en privéleven te vinden en oude patronen en onevenwichtigheden in jouw dagelijkse routine los te laten om fysiek en emotioneel in balans te komen.
Mocht je niet gelukkig zijn met het werk dat je doet, dan wordt het ondraaglijk en ga je toch een knoop doorhakken. Als je van je werk houdt, dan ga je grote stappen maken en krijg je succes. Stier staat voor het 10e Huis van Carrière en Bestemming. De rode Strijder Mars reist nog tot 20 juli 2024 door Stier. Deze energie maakt Leeuw ambitieus! Je kunt het gevoel hebben dat je op de goede weg bent na al die jaren van hard werken.
Met Mars in Tweelingen vanaf 21 juli 2024 kun je tijdens het netwerken mensen ontmoeten die een aanzienlijke impact gaan hebben op de toekomst. Je krijgt bijvoorbeeld een goede deal aangeboden of de kans om te studeren of je wordt gevraagd voor een baan. Neem dat aanbod met beide handen aan!

Financiën
Juli 2024 is een positieve maand voor je financiën. Het boekt vooruitgang in je carrière en dat vertaalt zich in winst.
Financieel welzijn geeft meer vrijheid en vertrouwen. Je hoeft je geen zorgen te maken over ongeplande uitgaven. Deze maand kun je een aankoop doen waar je al langere tijd van hebt gedroomd. Je hebt er hard genoeg voor gewerkt!
Creatieve en innovatieve ideeën zijn met elkaar verweven en bieden mogelijkheden voor financiële groei en stabiliteit.
Blijf je concentreren op financiële langetermijnplanning om financiële zekerheid te garanderen.
Maagd staat voor het Huis van Financiën. De transit van Mercurius in Maagd vanaf 26 juli 2024 biedt een ideale gelegenheid om een financieel plan op te stellen en financiële beslissingen te nemen. Je wil tot in detail alles weten! Een slimme periode om elektronica te kopen of te investeren in een bedrijfsgerichte cursus. Pas echter op met het ondertekenen van zakelijke overeenkomsten, want Mercurius gaat volgende maand retrograde in Maagd.
De retrograde Saturnus in Vissen is gunstig om eventuele schulden af te lossen, betalingsregelingen of afspraken te maken om een financiële kwestie snel en efficiënt op te lossen.

Gezondheid
Op 5 juli 2024 is er een Nieuwe Maan in Kreeft in het Huis van Kosmisch Bewustzijn. Deze Nieuwe Maan maakt Leeuw gevoelig voor stemmingen en trends in de wereld om zich heen en is de kosmische aanwijzer om de diepte in te gaan om op zoek te gaan naar zichzelf. Een prachtige gelegenheid om je over te geven aan een onbaatzuchtige zaak of liefdadigheidsproject, een ander bijstaan of een droom te beleven. Omarm transformatie en loutering, trek je in stille overgave terug van de wereld om te zorgen voor je innerlijk welzijn.
De Volle Maan in Steenbok van 21 juli 2024 valt in jouw 6e Huis van Gezondheid en dat is een goed moment om te stoppen met schadelijke gewoontes, rustiger aan te doen, meer te gaan bewegen, gezonder te gaan eten. Leeuw wil zich perfectioneren! Geweldig moment om jezelf te verwennen met een nieuwe outfit of een nieuwe look bij de kapper!
Mars in Tweelingen vanaf 21 juli 2024 kan je wat overmoedig maken. In plaats van het rustiger aan te doen, loop je jezelf voorbij. Je bent dan meer vatbaar voor infectie en verkoudheid.

Advies
De retrograde Ceres in Steenbok (6e Huis van Gezondheid) moedigt Leeuw aan om evenwichtige routines en gezonde grenzen vast te stellen. Zoals je weet is lichaam, ziel en geest met elkaar verbonden.
Het is van het allergrootste belang om de balans tussen werk en privéleven te vinden en oude patronen en onevenwichtigheden in jouw dagelijkse routine los te laten om in balans te komen.
Grenzen stellen is de sleutel bij het vinden van vertrouwen en zelfrespect. Soms moet je iets loslaten om iets of jezelf (terug) te vinden. Neptunus retrograde in Vissen ondersteunt dit innerlijke proces.

error: Content is protected !!