Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planetaire verschuiving naar de bovenste helft van de Schorpioen horoscoop geeft aan dat de energie van de buitenwereld steeds sterker wordt. Door de invloed van de Noordknoop in Stier blijven persoonlijke relaties een fundamenteel element voor de evolutie en levensmissie van Schorpioen.
Geduld, samenwerking en aanpassing om je doelstellingen te bereiken zijn terugkerende thema’s tijdens deze periode. De tweede helft van februari 2023 laat de meeste kansen zien op het werk waardoor je jezelf kunt bewijzen.
De focus deze snelle maand ligt op communicatie, privé-leven, huis, gezin, liefde, relaties en carrière.

Liefde en Relaties
Februari 2023 is een veelbelovende en vreugdevolle maand voor de liefde! Met een verleidelijke Venus in Vissen tot 20 februari 2023 in het 5e Huis van Liefde en Zelfexpressie kan het niet anders dat je met je magnetische charme de nodige aandacht trekt. In de vaste relatie is er harmonie en rust. Je partner heeft meer aandacht en steun nodig en je wil er alles aan doen om het je partner naar de zin te maken. De single Schorpioen opent het hart voor de liefde. Belangrijk is wel dat je het initiatief neemt. De Nieuwe Maan in Vissen van 20 februari 2023 valt voor Schorpioen in het 5e Huis van Zelfexpressie, Liefde en Creativiteit en vormt een vloeiende driehoek met Schorpioen. Deze Nieuwe Maan inspireert en daagt je uit om jouw creatieve fantasieën te beleven! Een nieuwe start voor oprechte, speelse en sprankelende passies, talenten, hobby’s, spannende ontmoetingen, liefde, alles waar je van houdt, wat je creatieve hart naar verlangt. Een nieuwe romance, leuke activiteiten met kinderen, gezinsuitbreiding of contact maken met je eigen innerlijk kind is allemaal mogelijk.

Familie en Huis
De Nieuwe Maan in Waterman van 21 januari 2023 viel voor Schorpioen in het Huis van Familie, Huis, Oorsprong en Veiligheid. Door deze energie heeft Schorpioen in de eerste helft van februari 2023 behoefte om terug te keren naar zichzelf, naar de basis, om ‘thuis te komen’, gevoel van veiligheid en je persoonlijke ruimte. Familie is een integraal onderdeel om je bestemming te vinden in dit leven. Het huis waar je woont laat de mate van stabiliteit in jezelf zien. Niet altijd is een huis een “thuis” en er kan sprake zijn van spanningen wanneer persoonlijke ruimte en vrijheid steeds verder worden ingeperkt. Mercurius in Waterman na 12 februari 2023 laat een contract zien met betrekking tot onroerend goed of woonsituatie. In de tweede helft van februari 2023 worden er aankopen gedaan zoals nieuwe meubels voor je huis. Saturnus is bijna aan het einde van de cyclus door Waterman, een periode van grote innerlijke verwerking en vergeving van het verleden, een “grote karmische schoonmaak” waarin familiekarma wordt gebroken en vroege conditionering vanuit de opvoeding wordt losgelaten. Deze maand besef je wat je vanaf eind december 2020 hebt geleerd en losgelaten, hoe sterk je bent geworden.

Carrière
Februari 2023 is een maand waarin je gefocust bent op het stellen van doelen en prioriteiten.
Deze maand biedt dankzij Jupiter in Ram in het Huis van Werk mogelijkheden voor zakelijke reizen en buitenlandse projecten.
Februari 2023 is gunstig voor een carrière switch met betere arbeidsvoorwaarden en salaris.
De Volle Maan in Leeuw van 5 februari 2023 valt voor Schorpioen in het tiende Huis van Carrière, Roeping en Status en is de opmaat naar een periode waarin er dingen gaan veranderen in je carrière of je houding ten aanzien van je werk gaat veranderen. Mogelijk krijg je de leiding over een belangrijk project. Schorpioen kan met deze Volle Maan promotie of publieke erkenning krijgen, een publiek podium krijgen op Social Media in de belangstelling komen of een nieuwe functie krijgen op het werk. Een belangrijk project wordt afgerond. Er komen veranderingen op je levenspad en loopbaanrichting van Schorpioen wanneer je merkt dat een werkkring niet gevoelsmatig meer bij je past.

Financiën
De transit van Jupiter in Ram staat niet alleen garant voor succes in je carrière, maar brengt ook financiële voorspoed en meevallertjes! Pluto en Mars heersen beiden over Schorpioen. Mars in Tweelingen is het achtste Huis van Gedeeld Vermogen, Intimiteit, Vertrouwen, emotionele zaken, geheimen en de Ziel. De energie van de directe Mars in Tweelingen stelt je in staat om eventuele schulden aan te pakken. Tijd om actie te ondernemen wanneer je budget onder druk is komen te staan. Er kan sprake zijn van de afhandeling van een nalatenschap, maar dat kan met strubbelingen gepaard gaan zoals problemen met andere begunstigden. Deze maand kan een lening bij de bank of belastingzaak worden behandeld of afgerond.

Gezondheid
Ram symboliseert het zesde Huis van Gezondheid voor Schorpioen.
Door de invloed van Jupiter in Ram krijgt Schorpioen meer energie om te sporten of een lifestyle te creëren die beter bij je past. Jupiter in Ram biedt mooie kansen, maar pas op voor overdrijving. Teveel van iets is niet goed. Een verstandig voedingspatroon, voldoende slaap, een werkschema en regelmatig bewegen helpt je om fysiek en mentaal gezond en fit te blijven tijdens deze veeleisende transit. Leg de lat niet te hoog om overbelasting te voorkomen.
Asteroïde Ceres blijft tot 22 maart 2023 in Weegschaal en ondersteunt Schorpioen om het onderbewuste zelf te koesteren en zich veiliger te voelen. Dit kan een krachtige tijd zijn om emotionele bagage op te ruimen en je te verzoenen met het verleden. Tijdens deze periode ben je meer in jezelf gekeerd, meer introspectief en reflectief. Het kan zijn dat Schorpioen zich oververmoeid voelt, maar dit is je ziel die je roept om los te laten wat wat niet gezond is niet meer voor jou. Omring jezelf met zachtheid en helende energie.

Advies
Februari 2023 is geen verkeerde maand voor Schorpioen. Laat je meevoeren met de planetaire energieën en heb vertrouwen. Natuurlijk zijn er ups en downs, maar door open en eerlijk te communiceren zijn de grootste problemen op te lossen
De transit van Jupiter in Ram in het zesde Huis van Gezondheid kan een gezondheidsprobleem aan het licht brengen waarvan Schorpioen zich niet bewust was.
Als we niet naar ons lichaam, onze emoties en onze ziel luisteren, zal het lichaam (de tempel) zelf schreeuwen om aandacht.
Schorpioen moet een goede balans vinden tussen privé en werk.

error: Content is protected !!