Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Januari 2024 staat in het teken van persoonlijke ontwikkeling waarin de deur wagenwijd openstaat voor nieuwe ideeën! De focus ligt in januari 2024 op relaties en financiën.
De voorbereidende fase van een nieuwe cyclus loopt ten einde en Tweelingen zoekt naar de vorm.
Met de kracht van Mars in Boogschutter gaat het om het verbreden van kennis en nieuwe vaardigheden en je positieve instelling doet de rest.
Mars kan echter ook ongeduldig maken, waardoor je geprikkeld raakt en er meer risico is op misverstanden en ruzie.

Liefde en Relaties
Het jaar 2024 begint goed met Mars in Boogschutter (Huis van Relaties) tot 4 januari 2024.
Met asteroïde Ceres en Mercurius in Boogschutter ligt de focus op relaties en is het makkelijker om tot elkaar te komen in de liefdesrelatie of in andere vormen van samenwerking. Tweelingen wil met de inspirerende Venus in Boogschutter (Huis van Relaties) tot 23 januari 2024 meer dan ooit de verbinding aangaan of deze herstellen.
Januari 2024 is een gunstige maand voor een korte vakantie met je geliefde of een dagje wellness.
De Nieuwe Maan in Steenbok van 11 januari 2024 (Huis van Diepgang, Zielsprocessen, Gedeelde Financiën en Intimiteit) brengt je in contact met je ziel en innerlijke kracht. Verborgen angsten en machts- en controlekwesties komen aan de oppervlakte om te worden geheeld.
De transformerende energie van de Nieuwe Maan vraagt zowel financieel als emotioneel om de balans op te maken.
Venus reist vanaf 24 januari 2024 door Steenbok en dan wordt focus gericht op verantwoordelijkheid en langetermijndoelen. Een gemeenschappelijk doel en gezamenlijke langetermijnplannen is ondersteunend om moeilijke situaties te overwinnen.

Familie en Huis
Tot 4 januari 2024 reist Mars door Boogschutter. Aan het begin van januari 2024 kunnen er thuis spanningen zijn vanwege je carrière of financiële issues.
Januari 2024 is een gunstige maand voor een korte vakantie met je gezin of familie.
Steek je hoofd niet in het zand wanneer er problemen zijn in het gezin of familie en zoek tijdig hulp. Een vorm van therapie kan helpen om de relaties in het gezin te normaliseren.
De Volle Maan in Leeuw van 25 januari 2024 valt in jouw Huis van Communicatie, Verbinding, Onderwijs, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren.
Deze Volle Maan in Leeuw vormt een sextiel met Tweelingen en die verbinding stimuleert om dingen uit te praten, concessie te doen om de onderlinge band te versterken in de familie, op school of in je directe woonomgeving.
Soms is een conflict onvermijdelijk, maar dit is nu eenmaal wel nodig. De waarheid maakt je vrij! Hou wel rekening met je woorden, hoe je iets zegt en wat je zegt. Een geheim kan worden onthuld.

Carrière
Januari 2024 laat een trage start zien voor je carrière, ondanks je inzet op de werkvloer of in je onderneming.
Denk voor jezelf. Je hoeft geen bevestiging van iets wat je zelf al weet.
Vanaf 10 januari 2024 wordt je sterker en weet je anderen te overtuigen van je inbreng.
Deze nieuwe strategie werkt! In de loop van de maand gaat het steeds beter en zie je dat jouw nieuwe aanpak vruchten afwerpt bij onderhandelingen.
Blijf wel realistisch en beloof niet meer dan je kunt waarmaken. Een te groot optimisme of het stellen onhaalbare doelen wekt juist wantrouwen.
Januari 2024 is geen gunstige maand voor onderwijs en studie.
Samenwerking met de juiste mensen is belangrijk om serieuze vooruitgang te boeken in het bedrijfsleven.
Besteed tijd aan het treffen van voorbereidingen en ga niet ongeduldig en onvoorbereid met een nieuw project van start, want dat gaat niet lukken.

Financiën
Januari 2024 vereist een bewuste en verantwoorde benadering van financiën. De Volle Maan in Kreeft van 27 december 2023 kan de aanleiding zijn voor een tijdelijke financiële crisis aan het begin van 2024, die uiteindelijk goed gaat uitpakken. Minder geld leert je de tastbare zegeningen om je heen te waarderen. Het brengt je terug naar de basis, naar jezelf, naar wat jij werkelijk nodig hebt. Tweelingen wil aan het begin van 2024 financiële plannen maken en investeringen doen op de lange termijn. Januari 2024 is echter een maand van financiële schommelingen.
Wees voorzichtig met wat je koopt of investeert.
De Nieuwe Maan in Steenbok van 11 januari 2024 valt voor Tweelingen in het 8e Huis van Zielsprocessen, Gedeelde Financiën en Intimiteit. De transformerende energie van de Nieuwe Maan vraagt zowel financieel als emotioneel om de balans op te maken. Wat is werkelijk belangrijk voor je? Je moet keuzes maken over wat je echt wilt, zelfs als dit betekent dat je door een financiële of diepgaande reden afscheid moet nemen van iets of iemand.
Vanaf 20 januari 2024 is investeren of beleggen een onzekere zaak.
Venus in Steenbok vanaf 24 januari 2024 maakt je zuiniger met geld. Je gaat dan meer letten op kwaliteit en duurzaamheid en niet meer aan onnodige luxe.

Gezondheid
Door de energie van de Maansverduistering van 28 oktober 2023 en de retrograde Uranus in Stier gaat Tweelingen zich steeds meer bevrijden van beperkende overtuigingen, oude emotionele pijn of destructieve gewoonten. Je leert wie je bent of wie je ook al weer was door oude gedragspatronen, gehechtheid aan beperkingen en pijn en emotionele bagage los te laten.
Januari 2024 laat zien dat Tweelingen last kan krijgen van botten en gewrichten en dat komt door stress, spanning en kou. Let op wat je eet in januari 2024, zorg dat je voldoende calcium en vitamines binnenkrijgt.
Tweelingen heeft ontspanning nodig zoals meditatie, beweging, yoga, lichaamswerk en massages.
Venus blijft tot 23 januari 2024 in Boogschutter en dat legt de focus naar je uiterlijke verschijning.
Natuurlijk is je fysieke verschijning belangrijk om jezelf goed te voelen. Jezelf mooi maken biedt je zowel fysieke als emotionele vervulling. Vergeet je binnenwerk niet, Tweelingen!
Op 25 januari 2024 is er een Volle Maan in Leeuw (het mentale 3e Huis van Gedachten en Communicatie) en deze dringt aan om dingen uit te praten, dingen die je dwarszitten.
Luister naar jezelf, hoe je dingen zegt tegen anderen en jezelf. Het gaat over iets wat moet worden afgesloten, mogelijk iets over jezelf, iets wat om voltooiing en balans vraagt.

Advies
Pluto in Steenbok heeft in de afgelopen 14 jaar geleid tot enorme transformaties op het gebied van intimiteit, vertrouwen en emotionele verbinding. Door Pluto in Steenbok (8e Huis) heb je geleerd dat geld en bezit maar betrekkelijk zijn.
Mars reist van 5 januari tot 13 februari 2024 door Steenbok en maakt daar de weg alvast vrij voor Pluto in Waterman. Pluto in Waterman wordt een diepgaande metamorfose in je leven.
Pluto reist vanaf 22 januari 2024 door Waterman (het 9e Huis van Levensbeschouwing, Wijsheid en Spiritualiteit) en met deze transformerende kracht ga je steeds meer oude overtuigingen loslaten en anderen denken door studie of diepgaande ervaringen tijdens reizen.
Pluto gaat het pad vereffenen naar eigenheid waardoor je juiste keuzes kunt maken en antwoorden gaat vinden over het hoe en waarom dingen hebben plaatsgevonden in jouw leven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!