Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Waterman juli 2019

Algemeen
De meeste planeten staan nog aan de onderzijde van de Waterman-horoscoop, een periode van voorbereiding en evaluatie. Zoals de planetaire krachten aangeven staat jouw carrière op een wat zachter pitje. Het is een periode van voorbereiding op een komende drukke periode, dus neem de tijd voor je privéleven. De focus in juli 2019 ligt op relaties, gezondheid, financiën, carrière en de keuze voor je studie of carrière. De liefde en gezondheid vragen wel om aandacht.
Vanaf 23 juli 2019 vindt een planetaire verschuiving plaats naar de bovenzijde van de Waterman-horoscoop.

Liefde en Relaties
Aan jouw magnetische charme en houding zal het niet liggen, Waterman.
Misschien doe je wel een beetje teveel je best deze maand. In de eerste helft van juli 2019 is Mercurius conjunct Mars in Leeuw in het Huis van Relaties en dat maakt je druk in woord en gebaar. Dit mentale aspect wil praten, lezen en studeren, maar maakt je ook lichtgeraakt en volhoudend. Voor je het weet is er ruzie. De retrograde Mercurius kan in juli 2019 leiden tot problemen die te maken hebben met de terugkeer van een oude liefde of een zakelijk partner.
Jouw sociale leven bloeit en ook zakelijk gezien ben je druk aan het netwerken. Toch moet je vaker de weg van het compromis bewandelen. De Maansverduistering in Steenbok van 16 juli 2019 brengt evenwicht in een verstoorde relatie. De beste kansen op het vinden van de liefde is vanaf 23 juli 2019, met de Zon in Leeuw. De single Waterman vindt romantiek op het werk of sociale bijeenkomst.

Familie en Huis
Je hebt het vast al gemerkt, Waterman. Uranus in jouw Huis van Familie en Huis leidt tot grote veranderingen in je huiselijke omstandigheden en familie zoals een verhuizing naar een andere woonplaats, renovatie van je huis of de gezinssamenstelling kan veranderen. Ook je gevoelsleven ondergaat veranderingen. Oude banden met het verleden worden verbroken en kunnen bevrijdend zijn. Tijdens een gezellig samenzijn met familie of vrienden zoals een gezamenlijke vakantie of etentje ben je geneigd om gezinsleden te beschermen of dingen voor anderen te regelen. Je merkt echter dat anderen daar niet altijd van gediend zijn. Doe dan een stapje terug en geef de ander ruimte. Maak een klein probleem niet groter dan het is.

Carrière
De Zonsverduistering in Kreeft van 2 juli 2019 valt in jouw Huis van Werk en laat de start zien van een nieuw project op je werk, nieuwe baan of meer opdrachten in je onderneming. Het is de kosmische poort naar fundamentele veranderingen en een constructieve periode waarin samenwerking de boventoon voert. Een geweldige periode om het voortouw te nemen op je werk, voor je studie en meer kans op een baan als je gaat solliciteren. Een andere koers! Jouw grote creativiteit opent de poort van je verbeelding. Laat je meevoeren op de kosmische golven van stromende energie!
Juli 2019 is een gunstige maand voor zakenreizen, hogere opleiding en bedrijfstrainingen.
Tijdens Mercurius retrograde in juli 2019 ben je echter wat opstandig en moet je proberen om conflicten te vermijden. Maak gebruik van je sociale charme om je doelstellingen te behalen. Met vriendelijkheid bereik je meer!
Leer van wat fout is gegaan en blijf gefocust op wat het beste voor je is.

Financiën
Er zijn planetaire ontwikkelingen waardoor er vertragingen optreden in financiële transacties. Neptunus is jouw financiële planeet. Neptunus in Vissen is vorige maand retrograde gegaan en blijft retrograde tot eind november 2019. Raadzaam is niets te forceren, dus geen grote investeringen te doen en neem een afwachtende houding aan. Belangrijke beslissingen met betrekking tot investeringen moeten voorlopig in de ijskast. Tijdens de komende maanden is het goed om financiële plannen tegen het licht te houden, te herzien of te verbeteren.
De Maansverduistering in Kreeft van 16 juli 2019 kan in de komende zes maanden duiden op een salarisverhoging of winst vanuit onroerend goed. Wees extra voorzichtig tijdens Neptunus retrograde. Met Neptunus retrograde stop je je kop in het zand en is het moeilijk om binnen budget te blijven. Tijdens deze periode kan er sprake zijn van koopverslaving, want ook winkelen kan een manier zijn om te ontsnappen aan de realiteit.

Gezondheid
De totale Zonsverduistering in Kreeft van 2 juli 2019 valt in jouw Huis van Gezondheid.
De Zonsverduistering leidt in de komende maanden tot ergonomische verbeteringen om je werkplek beter en veiliger te maken of er komen veranderingen in je dagelijks leven die jouw gezondheid en welzijn bevorderen. De Maansverduistering in Steenbok van 16 juli 2019 brengt in het komende halfjaar verborgen pijn en geheime verlangens aan het licht. Hoewel deze pijnlijk voor je kunnen zijn, is deze kosmische doorgang hard nodig om oude pijn en karma los te laten om verder te kunnen gaan. Een vorm van therapie kan hierbij helpen.

Advies
Het jaar 2019 staat in het teken van leren, groeien en verbetering. Van 7 juli tot 31 juli 2019 is Mercurius retrograde in Leeuw in jouw Huis van Relaties.
Eigenlijk is dit een generale repetitie van een beslissing die je na deze periode gaat nemen.
Je begrijpt nu wat er speelt of je kunt nu doorgronden wat er aan de hand is in je relatie. Dit is een periode van aftasten, afweging en afstand nemen, want de tijd is nog niet rijp voor een volgende stap in je relatie, zowel zakelijk als privé. Wees terughoudend met het ondertekenen van contracten.

 

error: Content is protected !!