Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Stier februari 2017

Algemeen
Net als vorige maand staan de meeste planeten boven de horizon van de Stier horoscoop. De focus ligt op jouw rol in de buitenwereld en carrière. Nu is het de tijd om vooruitgang te boeken, Stier.

Liefde en Relaties
Deze maand geeft je liefdesleven vooral een actief en vriendschappelijk tintje. De beste periode om een verbintenis te sluiten, privé of zakelijk, is in de eerste drie weken van februari 2017. Vanaf 19 februari 2017 betreedt de Zon jouw Huis van Vriendschappen en Groepsprocessen. Vanaf dat moment ligt de focus niet op de één op één relatie, maar meer op groepen en het delen met anderen. In een vaste relatie moet je meer moeite doen om de ander te bereiken of om een oplossing te vinden. De Zonsverduistering van 26 februari 2017 valt in jouw Huis van Vriendschappen en Groepsprocessen. Dit is de kosmische poort naar een periode waarin de focus ligt op vriendschappen en groepsprocessen. De mening van derden zal dan heel belangrijk zijn voor je reputatie en maatschappelijke doelen.

Familie en Huis
Februari 2017 is een turbulente maand voor je huis en familie. Je krijgt te maken met tegenwerking van broers, zussen en iedereen die direct of indirect een rol speelt bij je huiselijke leven. Je moet deze maand echt alle zeilen bijzetten. Maak daarbij gebruik van je jarenlange ervaring. De Zonsverduistering van 26 februari 2017 valt in jouw Huis van Familie en Huis. Met de Zon en Mercurius in Vissen in jouw Huis van Vriendschappen aan het eind van februari 2017 zul je merken hoe belangrijk vrienden voor je zijn. Jouw vrienden zijn meer dan je familie of familieleden worden meer vrienden voor jou.

Carrière
Zoals gezegd ligt de focus op je carrière en prestige deze maand. Deze maand sta je in de spotlights en mag je rekenen op erkenning of een promotie voor je getoonde inzet.
Vanaf 24 februari 2017 kunnen plotselinge en onverwachte ontwikkelingen in je carrière leiden tot grote veranderingen in je privéleven. Familieleden hebben ook te maken met plotselinge of onverwachte ontwikkelingen tijdens deze periode. Er is kans dat je door de ontwikkelingen in de nabije toekomst moet verhuizen. Het is dus een periode om je te richten op je carrière. De Maan is belangrijk voor je carrière. De eerste 10 dagen en vanaf 28 februari 2017 zijn de beste dagen om met nieuwe projecten te beginnen. Dan is de Maan in haar Groeiende fase. Van 13 tot 24 februari 2017 is de beste periode om zaken af te werken. Dan is de Maan in haar Afnemende fase. Het is mogelijk dat er een relatie ontstaat op het werk. Met een collega of zakelijke ontmoeting of met een leidinggevende, maar het kan ook zijn dat deze personen een verbindende rol spelen bij een nieuwe relatie.

Financiën
Jouw carrière laat goede financiële vooruitzichten zien of de eigen onderneming leidt tot meer omzet. Vooral in de eerste week van februari 2017. Mercurius is jouw planeet van Financiën. Mercurius laat dan financiële mogelijkheden vanuit het buitenland zien. Tot en met 25 februari 2017 is er loonsverhoging of meer omzet in de onderneming, maar ook financiële ondersteuning van ouders of ouderen in je familie. Een uitspraak van de overheid is in jouw voordeel. Aan het eind van de maand zijn het vooral vrienden, groepen en jouw betrokkenheid met groepen en organisaties die financiële mogelijkheden brengen. Jouw manier van communiceren maakt hierbij het verschil. Plotselinge financiële meevallers op de 19 of 20e februari 2017. Met Mercurius in Vissen vanaf 26 februari 2017 mag je vertrouwen op jouw financiële intuïtie.

Gezondheid
Je hebt in de eerste drie weken van februari 2017 een grote behoefte aan rust en ontspanning. Maar vanaf 19 februari 2017 verbetert je gezondheid met de Zon in Vissen. Het is deze maand belangrijk om aandacht aan je voeten te besteden. Laat je voeten regelmatig masseren en neem eens een voetenbad. Zorg dat je goede schoenen draagt en dat je voeten en enkels goed ondersteund worden. Tijdens deze periode verlang je naar het mystieke in de relatie. Je verlangt naar een dieper contact met het Hogere, het goddelijke. Je wil ervaringen delen met anderen en deze dingen voelen voor jezelf en in jezelf.

Advies
Deze maand vindt er een planetaire verschuiving plaats naar de oostelijke sector van de Stier horoscoop. Er breekt een periode aan van meer zelfstandigheid en persoonlijke kracht om voorwaarden voor jezelf te creëren in plaats van het moeten aanpassen aan anderen. Je bereikt je doelen op eigen kracht zonder daar anderen voor nodig te hebben. Samenwerking is altijd goed, maar het is jouw leven, jouw regels. Nu volg je, onafhankelijk van anderen, je eigen pad.

error: Content is protected !!