Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen

De meeste planeten staan aan de onderzijde van de Kreeft-horoscoop. Deze periode is kosmisch bedoeld als een tijd van voorbereiding, want binnenkort komt de focus op de buitenwereld te liggen. Kreeft is dus nog aan het bouwen aan de infrastructuur van het toekomstige succes. Vrede hebben in je innerlijke wereld is essentieel om in de buitenwereld succes te hebben.
Er vindt deze maand er een belangrijke planetaire verschuiving plaats naar samenwerking, sociale vaardigheden en consensus om je doelstellingen te bereiken.
De focus ligt op de liefde en carrière, maar gezondheid en de financiële situatie hebben aandacht nodig.

Liefde en Relaties
Oktober 2018 belooft een spannende en romantische maand te worden! Een sociale maand van feestjes en afspraakjes. De retrograde Mars kan in de afgelopen maanden personen uit je verleden hebben teruggebracht waardoor je de kans hebt gekregen om bestaande issues tot een goed einde te brengen. Venus gaat deze maand retrograde. De retrograde Venus in het Huis van Liefde en Romantiek kan vanaf 5 oktober 2018 duiden op de terugkeer van een oude liefde of een intens verlangen naar een vroegere liefde. Venus retrograde laat je ook kijken naar wat je in het verleden verkeerd hebt gedaan of waar je spijt van hebt. In de vaste relatie wordt veel over het verleden en over gevoelens gesproken.
De single Kreeft is “flirterig” en gaat op zoek naar een uitdaging. De single Kreeft vindt de liefde op plekken van vertier en amusement. De Volle Maan van 24 oktober 2018 valt in jouw Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties. Iets komt tot voltooiing in je sociale kring en dat wordt gevierd. Laat zien hoe romantisch je bent, Kreeft!

Familie en Huis
De Nieuwe Maan van 9 oktober 2018 valt in jouw Huis van Familie en Huis. Deze Nieuwe Maan laat een nieuw begin zien in je thuissituatie zoals een verhuizing, reparatie of verbouwing. Het kan ook zijn dat je besluit om grote schoonmaak te houden, je interieur te veranderen, schilderen, behangen, een huis te kopen of te huren of je huis te verkopen of te verhuren. In ieder geval is er sprake van een nieuw begin of doorstart in je privé-leven. In de eerste helft van oktober 2018 zijn door de invloed van de Zon en Mercurius de meeste ontwikkelingen te verwachten.
Venus is jouw planeet van Huis en Familie. In de tweede helft van oktober 2018 kan de retrograde Venus leiden tot ongeduld en onbegrip in de familie of gezin. Familieleden zijn dan onhandelbaar en tegendraads. Vooral in die periode is jouw onverdeelde aandacht, liefde en ondersteuning nodig. Een prima periode om het huis opnieuw in te richten of om het contact te herstellen met je familie. Als communicatie niet mogelijk is, biedt dan een luisterend oor.

Carrière
De Volle Maan van 25 september 2018 viel in jouw Huis van Carrière en deze invloed leidt samen met de direct lopende Mars in oktober 2018 tot interessante ontwikkelingen in jouw carrière of maatschappelijke positie. Netwerken is en blijft van het allergrootste belang. Laat anderen zien wat je in huis hebt, je ervaring en kwalificaties. Verkoop jezelf, want dat betaalt zichzelf vanzelf weer uit. Blijf enthousiast en geïnspireerd. Laat jezelf niet van de wijs brengen. Tijdens een zakenborrel of feestje ontmoet je de juiste mensen die jou verder helpen op je pad.
Aan het eind van oktober 2018 is er goed nieuws.

Financiën
De Zon is verbonden met het Huis van Financiën voor de Kreeft. De Verduisteringen zijn op de lange termijn van invloed op de financiën van de Kreeft. In oktober 2018 heeft de Kreeft te maken met de nasleep van de Zon- en Maans-Verduisteringen van deze Zomer zoals ontwikkelingen in de financiële situatie van jouw huwelijkspartner, geliefde, een familielid of zakelijk partner en veranderingen in jouw financiële situatie door ontwikkelingen in je carrière.
De financiële resultaten blijven echter uit of krijgen te maken met vertraging of speculaties blijken voorlopig niet rendabel te zijn.
Winst kan deze maand worden behaald door sociale contacten, partner, familie, de toepassing van kostenbesparende technieken, verkoop- en marketingactiviteiten en afscheid nemen van alles wat je niet meer dient. Geld wordt uitgeven aan het huis, gezin en luxe artikelen.

Gezondheid
Oktober 2018 laat een schommelend beeld zien voor wat betreft je gezondheid.
Vooral in de eerste drie weken van oktober 2018 moet je regelmatig gas terug nemen, want er wordt nogal wat van je gevergd op het werk en in je dagelijks leven.
Stress!
Om het hoge energie van oktober 2018 te kanaliseren heb je beweging nodig.
Regelmatig naar de sportschool, regelmatig wandelen en fietsen of zwemmen helpt om de spanning weg te laten vloeien. Wanneer je beweegt, kun je beter functioneren op je werk en in het dagelijks leven. Let ook op je voeding. Eet gevarieerd met minder zout en vet eten.
Ga op tijd naar bed!

Advies
Probeer niet overheersend te zijn in de liefde en op zakelijk gebied. Pas op dat je mensen niet in het harnas jaagt met je goede bedoelingen. Je wil het allerbeste voor je klanten en je geliefde(n) en je zou iedereen wel willen beschermen, maar jouw goede zorgen kunnen soms verstikkend zijn. Probeer hier de balans te vinden, Kreeft. Luister naar wat anderen je proberen te vertellen.
Gun jezelf een time-out deze maand.

error: Content is protected !!