Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Boogschutter november 2019

Algemeen

De meeste planeten staan aan de linkerkant in de Boogschutter-horoscoop.

De planetaire krachten tijdens deze periode van het jaar laat onafhankelijkheid en persoonlijke kracht, zelfvertrouwen en eigenwaarde zien. Jouw persoonlijke en universele zonnecyclus zijn in hun groeiende fase, want

de Nieuwe Maan van 26 november 2019 valt in Boogschutter! November en december 2019 staan hierdoor in het teken van een nieuw begin van jou als persoon. Het is nu tijd om jezelf te voeden met alles wat je werkelijk wil. Van harte gefeliciteerd, Boogschutter!

Liefde en Relaties

November 2019 is een maand vol van liefde, romantiek en verdieping. 

Het is aan te raden om bestaande relationele problemen met je huwelijkspartner of geliefde, maar ook je zakelijk partner, klanten of collega’s op te lossen, Boogschutter.

Vrienden spelen ook deze maand een grote rol bij de liefde en het vormen van verbintenissen. Vrienden proberen te koppelen of bemiddelen wanneer er ruzie is tussen jou en je geliefde.

Mars is jouw planeet van de Liefde. Met de invloed van Mars in Weegschaal bloeit jouw sociale leven en jouw liefdesleven. Met deze invloed durf je nu eerder de eerste stap te zetten.

De single Boogschutter krijgt in november 2019 vele mogelijkheden om de liefde te vinden. De beste plek om de liefde te ontmoeten is in de sportschool, tijdens buitenactiviteiten of een feestje bij vrienden.

Familie en Huis

Neptunus is jouw planeet van Huis en Familie. Van 21 juni tot 27 november 2019 was Neptunus retrograde in Vissen. Een dure periode, want tijdens deze periode kan er sprake zijn geweest van groot onderhoud of is er een renovatie, nieuw interieur of een verhuizing. 

Vanaf 27 november 2019 gaat Neptunus weer direct in Vissen en breekt voor je gezin en familie een harmonische periode aan zoals meer tijd doorbrengen met je familie en kinderen, een gezamenlijke reis, samenkomst, activiteiten of een reünie.

Carrière

November 2019 is een gunstige maand voor studie en zakenreizen.

De Volle Maan van 12 november 2019 valt in jouw Huis van Werk. November 2019 staat hiermee in het teken van het afwerken van bestaande projecten op het werk en thuis. De Volle Maan laat ook zien dat het tijd is om een eventuele problemen met een zakenpartner of klant op te lossen.

De Volle Maan laat een toename van werk zien en is er de mogelijkheid van een nieuwe baan. Je krijgt te maken met meningsverschillen met mensen waarmee je nauw samenwerkt. Neem de tijd om een oplossing te bedenken van het probleem.

Ook de tijd bij uitstek om het thema veiligheid en ergonomie op het werk aan te kaarten. Pas op dat je niet te veel hooi op je vork neemt. Wees liever tevreden met een kleine prestatie dan jezelf te verliezen in een groot project dat meer kost dan je lief is. 

November 2019 is een gunstige maand voor studenten, de academische wereld, spiritualiteit en de reisbranche.

Financiën

November 2019 is een financiële maand waarin geld centraal staat. Er zijn financiële transacties en er worden maatregelen genomen om meer geld te verdienen. 

Door de invloed van Saturnus in jouw Huis van Financiën merk je dat het geld niet aan de bomen groeit en dat je er hard voor moet werken. Het is mogelijk dat je je zorgen maakt over je financiële situatie. Saturnus in Steenbok is een geweldige periode om te gaan sparen, een bedrijf te starten of een financieel plan op lange termijn te maken om je financiën te stabiliseren en veilig te stellen voor de toekomst. De meeste uitgaven gaan deze maand naar relaties, huis en gezin.

Tot 20 november 2019 is Mercurius retrograde in Schorpioen en dat laat de gevolgen zien van roekeloos gedrag met geld. Vanaf 26 november 2019 tot 20 december 2019 reist Venus door Steenbok. 

De Boogschutter die zich bezighoudt met innovatieve investeringen is met deze invloed het meest succesvol eind november 2019.

Gezondheid

November 2019 is een maand van hoge energie. Deze hoge energie kan worden gekanaliseerd door te sporten, bijvoorbeeld hardlopen, wandelen of naar het strand. Gezonde voeding doet de rest. Met zoveel planetaire druk in het Huis van Kosmisch Bewustzijn kun je te maken krijgen met stress gerelateerde klachten.

De Volle Maan van 19 april 2019 valt in jouw Huis van Gezondheid.

Als je het nog niet gedaan hebt, is dit een prachtig moment om het besluit te nemen om meer te gaan bewegen en gezondere voeding tot je te nemen. Meer bewegen, rust en ontspanning is de beste investering die je voor jezelf kunt doen, Boogschutter! 

Advies

De Boogschutter is zich in november 2019 aan het beraden om een nieuwe richting in te slaan. Op 24 november 2019 staat Mars in Schorpioen in oppositie met de retrograde Uranus in Stier. Onverwerkte boosheid van de laatste twee jaar kan leiden tot woede-uitbarstingen en drang tot vrijheid. Een impulsieve beslissing kan echter niet tot het gewenste resultaat leiden, dus denk eerst goed na.

error: Content is protected !!