Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Deze maand staan alle planeten aan de onderzijde van de Boogschutter-horoscoop.
De Nachtkant oftewel de innerlijke wereld. In deze halfjaarlijkse cyclus ben je bezig met emotionele verwerking en de opbouw voor de komende cyclus waarin de buitenwereld belangrijk wordt. Mars retrograde in Tweelingen kan tot 11 januari 2023 een vertragende factor zijn.
Deze vertragende energie aan het begin van het jaar is een tendens waar je het hele jaar 2023 rekening mee moet houden. De focus ligt in januari 2023 op financiën, relaties, verbindingen, buurtprojecten, school en educatie.

Liefde en Relaties
De retrograde Mars in Tweelingen in het 7e Huis van Relaties is van invloed op alle relaties, zowel zakelijk als privé, zoals huwelijk, nauwe contacten, professioneel partnerschap, maar ook verbroken relaties en openlijke vijanden.
Mars blijft tot 11 januari 2023 retrograde in Tweelingen, maar de hele maand januari 2023 blijven er strubbelingen bij alle vormen van samenwerking zowel privé als in de professionele sector.
Door het naar bovenkomen van opgekropte emoties is het geen gemakkelijke tijd voor relaties en samenwerking. Belangrijk is dat je vertrouwen en duidelijkheid verschaft.
Boogschutter kan in januari 2023 het beste de pijlen richten op Waterman en Ram, want deze energieën hebben naast een onweerstaanbare aantrekkingskracht op jou, ook de meeste kansen op liefde, samenwerking of vriendschap. Jouw planeet Jupiter in Ram in het 5e Huis van Liefde, Kinderen en Zelfexpressie verhoogt de kans op een romance, ook in het buitenland of meer liefde en toewijding in de vaste relatie, vruchtbare vriendschappen en verbintenissen, zoals privé als zakelijk. Door de invloed van de retrograde Mars in Tweelingen doe je misschien een onvoorzichtige stap, waar je eigenlijk niet aan toe bent of wat je eigenlijk wil. Boogschutter komt achter de ware achtergrond waarom in relaties dingen zijn verlopen zoals ze zijn verlopen.

Familie en Huis
Door de invloed van de retrograde Neptunus in het vierde Huis van Familie en Huis vinden er voor Boogschutter veel ongewone en subtiele veranderingen plaats in je huis en persoonlijke leven die een weerspiegeling zijn van de innerlijke veranderingen in jezelf. Het is een zoektocht naar het ideale thuis of van wat ’thuis’ zou moeten zijn, het ideale huis of het ideale gezin. Familieleden ‘verdwijnen’ of verlaten jou, hebben speciale zorg nodig of Boogschutter is betrokken op enige afstand bij familieleden.
Saturnus blijft nog tot 7 maart 2023 in Waterman en daarmee wordt een periode afgerond van zelfbespiegeling en inzicht in de mentale patronen van hebbelijkheden en onhebbelijkheden, de werking van je eigen geest, van inzicht krijgen in de mentale patronen, negatieve denkpatronen uit de kindertijd, je zelfexpressie. In januari 2023 is dat proces in volle gang en kunnen moeilijkheden ontstaan met personen vanuit je directe omgeving die jouw oude manier van optreden waren gewend en de nieuwe maar moeilijk kunnen accepteren, zoals buren, kennissen, broers en zussen, tantes en ooms vanwege herinneringen uit de kindertijd of pijnlijke incidenten.
De Nieuwe Maan in Waterman van 21 januari 2023 in het Huis van Communicatie en Uitwisseling maakt Boogschutter enthousiast en geïnspireerd om te ontdekken en te ervaren. De Nieuwe Maan nodigt uit tot korte reisjes, stedentrips, om te winkelen of op visite te gaan bij broers, zussen, naaste familieleden, vrienden of kennissen.

Carrière
Januari 2023 is een maand om samenwerkingsverbanden te reorganiseren.
De Totale Maansverduistering in Stier (6e Huis van Werk) van 8 november 2022 is nog steeds van invloed op het dagelijks leven, dagelijkse routine, werk en gezondheid. Ingrijpende veranderingen op het werk, zoals een reorganisatie, afscheid van je huidige baan, een nieuwe baan of een nieuwe levensstijl kunnen jouw leven hebben veranderd of gaan jouw leven veranderen.
Door gebeurtenissen gaatMars retrograde in Tweelingen tot 11 januari 2023 kan problemen geven bij alle vormen van samenwerking in de professionele sector. De retrograde Mars in Tweelingen in het 7e Huis van Relaties is van invloed op alle relaties, zowel zakelijk als privé. Boogschutter kijkt kritisch naar professioneel partnerschappen. Het is de hoogste tijd om de knoop door te hakken!
Boogschutter komt achter de ware achtergrond waarom in relaties dingen zijn verlopen en dat maakt de weg vrij voor nieuwe stappen. Uranus in Stier in het zesde Huis van Werk, dagelijkse routine en Gezondheid gaat vanaf 22 januari 2023 weer direct en daarmee komt de dynamiek weer op gang. Met Jupiter in het dynamische Ram zijn er belangrijke onderhandelingen en is er sprake van lucratieve overeenkomsten.

Financiën
Saturnus is heerser van het Huis van Financiën.
Saturnus is al sinds eind oktober 2022 direct, maar je hebt nog steeds te maken met de zogenaamde schaduwperiode, deze duurt wel tot 26 januari 2023! Dus tot eind januari 2023 moet Boogschutter rekening houden met deze vertragende financiële invloed. Blijf dus letten op de kleine lettertjes voordat je een handtekening zet onder een document! Mercurius retrograde in Steenbok tot 17 januari 2023 kan aan het begin van 2023 geldproblemen aan het licht brengen die nog niet zijn opgelost. Er kunnen onverwachte kosten zijn, dus hou daar rekening mee.
De Volle Maan in Kreeft van 6 januari 2023 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën en Intimiteit en sluit een lastige periode af. Het gaat over evenwicht, over geven en nemen, zowel financieel als emotioneel, het aflossen van schulden, financieel of anderszins. Er zijn onverwachte inkomsten, ook inkomsten vanuit je sociale netwerk en fiscale partner.
Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten zoals investeringen en aanbestedingen worden door de Volle Maan begunstigd.
Deze Volle Maan in Kreeft kan ook licht werpen op een emotionele situatie die je grote angst heeft bezorgd of die nog steeds aanwezig is. Acceptatie zorgt voor gemoedsrust
Wees door Jupiter in Ram terughoudend met het uitgeven van geld in januari 2023, maar weet ook te genieten van wat er is. Boogschutter krijgt informatie die nodig is om weloverwogen financiële beslissingen te nemen.

Gezondheid
Door de invloed van de grote Hervormer Uranus in Stier in het zesde Huis van Gezondheid verandert ook je houding ten aanzien van je gezondheid. Het is goed om buiten kaders te denken en alternatieven te bedenken om gezond en fit te worden en te blijven zoals een nieuwe vorm van sport of zuiverend dieet.
De Totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 in het 6e Huis van Dagelijkse Routine en Gezondheid kan ook in januari 2023 tot grote veranderingen hebben geleid of gaat tot veranderingen leiden in je dagelijks leven, dagroutine of levensstijl. De focus ligt daarbij op je fysieke en spirituele welzijn, zoals een dieet, gezonde voeding, lichaamsbeweging, minder stress op het werk en in je dagelijks leven om gezond te blijven.
Door de invloed van Saturnus in Waterman kan Boogschutter in januari 2023 last hebben van somberheid.
Uranus retrograde in Stier in het 6e Huis van Dagelijks Werk en Gezondheid drukt Boogschutter met de neus op de feiten. Gebeurtenissen in je dagelijks leven leiden tot stress waardoor je beseft dat er dingen moeten veranderen. Meer lichaamsbeweging, gezonder eten en stoppen met roken of alcohol. Wanneer je de waarheid over jezelf ontdekt zal dit leiden tot een nieuwe kijk op het leven.

Advies
Een goede voorbereiding is het halve werk, want tot 7 maart 2023 ondersteunt Saturnus in Waterman alle goede voornemens en helpt je gemakkelijk waarheid van fictie te onderscheiden.
Mars retrograde in Tweelingen tot 11 januari 2023 kan voor problemen zorgen bij samenwerkingsvormen in de professionele sector. Dit is een periode om samenwerkingsverbanden te reorganiseren. Laat je niet teveel afleiden en hou je focus op wat werkelijk er toe doet zoals plannen realiseren. Zorg ervoor dat je het contact met de realiteit niet verliest. Boogschutter is met Jupiter in Ram super gemotiveerd en er zijn geweldige resultaten te boeken, maar alleen als je jezelf een doel stelt.
Belangrijk is dat je professionele plannen niet deelt in je sociale kring. Hou zelf de regie in handen.

error: Content is protected !!