Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Jaarhoroscoop Boogschutter 2022

Algemeen
De transit van heersende planeet Jupiter in Vissen kan in 2022 een omslag betekenen in je carrière, zoals een ander huis of nieuw project waarvoor je moet reizen of verhuizen.
Het jaar 2021 was voor vele Boogschutters een volatiel en stressvol jaar, maar al die ontwikkelingen gaan wel leiden tot meer stabiliteit in 2022. Het jaar 2022 is het jaar van bestendiging! De meeste planeten staan in 2022 aan de onderzijde van de Boogschutter horoscoop van 2022, dus ook dit jaar is een jaar waarbij de nadruk ligt op je persoonlijke ontwikkeling, financiën, gezondheid, werk en privé-leven. Een jaar van netwerken, nieuwe mensen ontmoeten en het versterken van bestaande relaties.
Motivatie, zelfpresentatie en samenwerking zijn voor 2022 de sleutels tot succes en voorspoed.
Het begin van 2022 laat een trage start zien, maar met de compensatie van jouw heersende planeet Jupiter en Venus komt alles in het voorjaar van 2022 weer goed.
Gezinsleven, familie, gezin, huis en haard zijn in 2022 de ondersteunende factoren en hier vindt Boogschutter liefde, warmte troost, comfort en koestering. Het jaar 2022 is vooral geschikt om te investeren in onroerend goed en in het huis. De tweede helft van 2022 staat met Jupiter in Ram in het teken van de liefde, van zelfexpressie, nieuwe projecten, van reizen, kinderen en genieten! Ram is het eerste teken van de dierenriem en Jupiter in Ram is daarom bedoeld voor een nieuw begin. Ga ervoor, Boogschutter!

Liefde en Relaties
Door de Maansknopen op de as Tweelingen/Boogschutter lag focus in 2021 op relaties of deze nu goed of minder goed zijn gegaan. Met de verschuiving van de Maansknopen naar Stier/Schorpioen gaat het in 2022 meer over werk en gezondheid, dus de druk gaat van relaties af.
Jupiter is de heersende planeet van Boogschutter. De invloed van Jupiter in Vissen laat vooruitgang zien over alles dat met huis en gezin samengaat. Boogschutter kan het besluit nemen om te gaan samenwonen, een eerste huis te kopen en zelfs op huwelijksreis te gaan! In 2022 kan Boogschutter ook te maken krijgen met een gevoel van onstandvastigheid en onverschilligheid, maar ook van jaloezie en passie. Boogschutter wil een relatie, maar wil ook vrij zijn. Dat vrij zijn niet altijd vrijheid betekent, zal het jaar 2022 laten zien.
In het voorjaar van 2022 is Boogschutter zoekend en bezig met het herzien van je leven en daar horen ook relaties bij. Wat en wie ben je kwijt geraakt? Door wie wordt of is die lege plek opgevuld en hoe voelt dat voor jou?
De maand mei 2022 is met Venus, Mars en Jupiter in Ram (`Huis van Liefde) een gunstige periode om te gaan trouwen of een trouwdatum vast te leggen.
Jouw planeet Jupiter in Ram vanaf 11 mei tot 28 oktober 2022 is voor Boogschutter een aangename periode van liefde, feestjes en heel vaak een nieuw begin.
Tijdens de zomer van 2022 komen er memorabele momenten van geluk!
Oktober 2022 belooft ook een mooie maand te worden voor de liefde wanneer de Zon en Venus samensmelten in Weegschaal (Huis van Vrienden, Netwerken, Sociale betrokkenheid en Hoop).
Met deze energie komen er volop kansen voor de single Boogschutter om binnen de sociale kring een nieuwe mensen te ontmoeten. Ga dus naar eerder feestje waar je voor bent uitgenodigd en sla ook geen uitnodiging af voor een sociaal evenement.
Een mooie transit ook voor de Boogschutter in de vaste relatie met volop kansen om de relatie op te frissen. Er kunnen door Mercurius retrograde in Weegschaal vanaf 10 september tot 1 oktober 2022 relationele issues aan de orde komen die moeten worden uitgepraat. Elkaar even de ruimte te geven kan nu verfrissend zijn. Elkaar weer tegemoet komen op een heel andere plek kan de reden zijn van nieuwe perspectief en verrijking.
Venus in Boogschutter van 17 november tot 10 december 2022 is voor Boogschutter een romantische periode met veel aandacht over en weer. Een gunstige periode om te gaan daten! Tijdens die periode is de kans groter dat Boogschutter een soulmate ontmoet of iemand ontmoet die een grote rol kan spelen in professionele activiteiten of zakelijke ondersteuning.
De grote Weldoener Jupiter reist vanaf 21 december tot 16 mei 2023 door Ram, dus de onvergetelijke reis is na de zomer nog niet ten einde!
Ram is het eerste teken van de dierenriem, het geboortemoment. Het kan bijvoorbeeld de geboorte van een kind, een nieuwe liefde of een creatief project zijn!

Carrière
Het jaar 2021 was misschien niet het meest beste jaar voor Boogschutter qua carrière en ook 2022 laat niet veel ontwikkelingen of een een keerpunt zien. Het blijft bij hetzelfde, maar 2022 geeft je alle tijd om je focus te leggen op alles waar je gelukkig van wordt.
De gedeeltelijke Maansverduistering in Stier van 19 november 2021 (Huis van Werk) laat in het eerste halfjaar van 2022 een nieuwe baan of werksysteem zien wanneer je huidige baan niet (meer) bij je past of wanneer je het gevoel hebt niet gewaardeerd te worden voor je inzet.
Het sleutelwoord in 2022 is geduld, Boogschutter. Maak je niet te druk en ga niets forceren.
Jupiter in Vissen laat tot medio mei 2022 zien dat privé omstandigheden veel aandacht vragen waardoor de focus niet op carrière ligt. Het kan een periode zijn van escapisme en thuisblijven, maar ook een periode om een goede zakelijke strategie te vormen. Een time-out is goed om bij te van de hectiek van het leven. Jouw heersende planeet Jupiter opposiet het 10e Huis van Carrière vraagt Boogschutter nu om die time-out te nemen. Deze periode van Jupiter in Vissen duurt (met korte onderbreking van medio mei tot eind oktober 2022) tot met 20 december 2022.
Tot 24 januari 2022 reist Mars door Boogschutter en deze productieve en fysiek gerichte periode maakt Boogschutter assertief en ambitieus! Met veel energie neem je de leiding over je leven en wil je de wereld laten zien wat je waard bent, met je plannen verder gaan of voor je carrière te vechten of dingen te veranderen als dat noodzakelijk is. Ook een goede periode om voor een project naar het buitenland gaan. Over het algemeen is het eerste kwartaal van 2022 een periode om werk en rust te combineren wat goed zal uitpakken voor de arbeidsproductiviteit en om in teamverband te kunnen werken.
Gewoon je werk blijven doen, maar ook tijd maken voor de goede dingen in het leven.
Laat de rat-race maar even voor wat het is, straks krijg je het weer druk genoeg!
Deze naar binnen gerichte periode mag je zien als een tussenperiode van hard werk en toegewijd zijn. In de rust van je huis overzie je alles beter en kun je nauwkeurige besluitvormingscapaciteiten opmerken die je kunt toepassen op je werk of in je bedrijf.
Een periode van afhandelen en contacten leggen voor de toekomst en leren van wat is misgegaan.
Met Jupiter tijdelijk in Ram vanaf 11 mei 2022 tot 28 oktober 2022 krijgt Boogschutter weer plezier in het werk en breekt een geschikte periode aan om zaken af ​​te handelen, verbindingen te maken en samen te creëren. Een geschikte periode voor creatieve en gezamenlijke projecten en sociale evenementen waarbij je invloedrijke personen kunt ontmoeten die je vooruit kunnen helpen in je carrière. Pas wel op, want beloftes die nu worden gedaan worden niet altijd nagekomen.
In de tweede helft van het jaar 2022 gaat het over het creatieve, recreatieve en kunstzinnige aspect. Een periode van deelname aan wedstrijden en muziekevenementen, vakanties en cursussen om talenten te ontwikkelen.
Mars retrograde in Tweelingen vanaf 30 oktober 2022 (tot 11 januari 2023) kan problemen geven bij vormen van samenwerking in de professionele sector. Dit is een periode om samenwerkingsverbanden te reorganiseren.
Tegen het einde van het jaar komen er met Jupiter in Ram (vanaf 21 december 2022) belangrijke onderhandelingen op gang en is er sprake van lucratieve overeenkomsten.

Financiën
De financiële horoscoop 2022 laat voor Boogschutter een stabiele periode zien.
Boogschutter mag het hele jaar 2022 rekening houden met de financiële en materiële steun van familieleden. Ook kan extra geld worden gegenereerd vanuit avontuurlijke methoden zoals loterijen en gokken. Wees terughoudend hiermee, want maken van een grote winst kan leiden tot spijt en verlies.
De transit van Venus in Steenbok tot 6 maart 2022 (Huis van Financiën) is een gunstige financiële periode voor Boogschutter, maar pas op dat je niet teveel geld uitgeeft. Financiële zekerheid is nu belangrijk voor je, evenals het waarderen van eenvoudige genoegens.
Tijdens Venus retrograde in Steenbok tot 28 januari 2022 komen verdrongen thema’s aan het licht zoals koopverslaving en zelfsabotage, zaken die moeten worden opgelost. De retrograde Venus in Steenbok kan vertraging betekenen op het gebied van financiële samenwerking en zakelijke overeenkomsten, vooral voor de Boogschutter die als freelancer financieel afhankelijk zijn van opdrachten.
De retrograde Venus kan de oorzaak zijn dat dingen onbereikbaar lijken.
Februari 2022 ziet er financieel veelbelovender uit.
De transit van Venus in Steenbok tot 6 maart 2022 (Huis van Financiën) is een gunstige financiële periode, maar blijf spaarzaam. Financiële zekerheid is nu belangrijk voor je, evenals het waarderen van eenvoudige genoegens.
Venus conjunct Mars in Steenbok op 16 februari 2022 kan een verlaat Valentijnscadeautje zijn!
Mars Conjunct Pluto in Steenbok op 2 maart 2022 en Venus conjunct Pluto in Steenbok op 3 maart 2022 kan Boogschutter in contact brengen met een veelbelovende financiële bron en Venus conjunct Mars in Waterman op 6 maart 2022 laat zien of deze geldbron opgedroogd is of juist niet. Pas in de eerste helft van 2022 op met investeringen en joint ventures.
Vanaf 11 mei 2022 met Jupiter in Ram kan er in de komende maanden een winstgevend project worden gerealiseerd dat te maken heeft met kinderen of jongeren of een creatief project.
Geld wordt in 2022 gegenereerd met studie, hoger onderwijs, reizen en filosofie.
De tweede helft van het jaar ziet er goed uit. Vooral met de gezamenlijke reis van de Zon en Venus in Weegschaal in oktober 2022, toch moet terughoudend worden omgesprongen met grote aankopen, vooral tijdens de periode van de retrograde Jupiter van 28 juli tot 23 november 2022.
Tijdens die periode bestaat het risico om overdreven genereus te zijn of onder invloed te komen van oplichters of personen die jouw investering of gulle gaven niet waard zijn.
Samengevat kan worden gezegd dat niet alles in 2022 volgens plan zal gaan. Het jaar 2022 is het jaar van kleine stapjes vooruit. Niets forceren en heb geduld.

Familie en Huis
Saturnus in Waterman is tot 7 maart 2023 een periode van zelfbespiegeling, van inzicht krijgen in de mentale patronen, negatieve denkpatronen uit de kindertijd, je zelfexpressie. Er kunnen moeilijkheden ontstaan met personen vanuit je directe omgeving die jouw oude manier van optreden waren gewend en de nieuwe maar moeilijk kunnen accepteren, zoals buren, kennissen, broers en zussen, tantes en ooms vanwege herinneringen uit de kindertijd of pijnlijke incidenten.
Aan het begin van 2022 kan Boogschutter de steun van familie en gezin goed gebruiken of zijn er grotere verantwoordelijkheden in het huishouden waardoor nieuwe aanpassingen moeten worden gedaan.
Met Venus Conjunct Saturnus in Waterman op 28 maart 2022 krijgt Boogschutter door de invloed van Saturnus te maken met kritiek. De communicatie met buren, op school of met familieleden is anders omdat deze vinden dat je afstand houdt en veranderd bent. Boogschutter kan dan ook een gevoel van eenzaamheid en ontkoppeling van de omgeving ervaren.
Medio maart 2022 is het eerste vierkant tussen Mars in Waterman en Uranus in Stier en dan moet je oppassen voor ongelukjes in thuis of obstakels in de directe omgeving. Geen goede periode om uitstapjes of korte reisjes te maken.
April 2022 zit vol met kleine geluksmomentjes, Boogschutter. Vanaf eind april tot begin mei 2022 is Venus dicht bij Jupiter in Vissen en dat is een fijne periode voor een familiefeestje waarbij via via een speciale ontmoeting kan plaatsvinden! Ook is dit een mooi moment om in onroerend goed te investeren.
Vanaf 11 mei 2022 met Jupiter in Ram komt er meer ruimte voor kinderen en creatieve projecten.
Tijdens deze periode wil Boogschutter alles uit het leven halen wat erin zit door meer tijd te besteden aan hobbies en vorm geven aan scheppingskracht, zelfexpressie en creativiteit.
Tijdens deze transit kan een geboorte van een kind je leven verrijken of je eigen innerlijk kind kan zich manifesteren of een bijzondere en creatieve vriendschap.
In de tweede helft van het jaar komt er ruimte om een verre reis te maken voor familiebezoek of voor een familie-reünie.
Hou er rekening mee dat Neptunus nog tot eind januari 2026 door Vissen reist. Met Neptunus in het vierde Huis van Boogschutter vinden er in jouw huiselijk en persoonlijk leven vele ongewone en subtiele veranderingen plaats die een weerspiegeling zijn van de veranderingen die in jouw innerlijk plaatsvinden, op zoek naar het ideaalbeeld van wat “ thuis” zou moeten zijn, het ideale huis of de ideale familie. Familieleden ‘verdwijnen’ of gaan jou verlaten, hebben speciale zorg nodig of Boogschutter is op enige afstand betrokken bij familieleden.
Het lijkt misschien alsof kennissen en familieleden jouw groei blokkeren en deze relaties kunnen als gevolg daarvan gespannen zijn. Onzinnige gesprekken zie je als een verspilling van tijd.
Boogschutter kan zich tijdens deze periode soms overweldigd voelen door verstoringen in het verkeer, boodschappen doen, de bureaucratie en andere alledaagse verstoringen.
Boogschutter mag dit zien als een periode van grote schoonmaak. Aan het begin van maart 2023 is Boogschutter door Saturnus helemaal gereset!

Gezondheid
Uranus en de Noordelijke Maansknoop staan in 2022 in Stier (Huis van Gezondheid) en ook de Verduisteringen van 2022 vallen op de as Stier/Schorpioen en zijn direct van invloed op je gezondheid. Deze onvoorspelbare combinatie kan leiden tot gezondheidsproblemen.
Boogschutter kan er zelf ook wat aan doen door zelf voorzorgsmaatregelen te nemen.
De samenwerking van Jupiter in Vissen en Uranus in Stier kan in de eerste helft van 2022 een verwijzing zijn dat familie een oplossing kan bieden, mochten er huiselijke problemen zijn of problemen met de gezondheid.
In 2022 mag je niet onachtzaam zijn voor wat betreft je gezondheid. Waakzaamheid is het toverwoord, Boogschutter.
Aan het begin van 2022 kan Boogschutter te maken krijgen met kwaaltjes, stressgerelateerde klachten en vermoeidheid.
In de tweede helft van maart 2022 is het eerste Mars in Waterman vierkant Uranus in Stier en dat kan instabiliteit veroorzaken als het gaat om je gezondheid en algemeen welzijn.
In maart 2022 niet op reis gaan en pas op voor ongelukjes.
De heilzame conjunctie tussen Jupiter en Venus in Vissen aan het eind van april 2022 brengt verlichting en herstel thuis.
De lente van 2022 brengt een nieuwe begincyclus en groei na rust, een periode van innerlijke vrede, welzijn en tevredenheid.
Begin augustus 2022 is de drievoudige conjunctie tussen Mars, Uranus en de Noordelijke Maansknoop in Stier en dan moet je waakzaam zijn.
Ga op tijd naar de dokter en ga niet zelf dokteren of hulp zoeken bij veel te dure behandelaars of adviseurs en vermijd elke riskante onderneming.
In oktober 2022 komt er verbetering in de gezondheid door de samenstand van de Zon en Venus in Weegschaal. Deze samenstand brengt Boogschutter in contact met de juiste artsen therapeuten om je vooruit te helpen met waarmee je op dit moment wordt geconfronteerd.
Wat dat betreft kan 2022 een lastig jaar worden als het gaat om de zorg voor je lichaam en vitaliteit.
Het laatste Saturnus in Waterman vierkant Uranus in Stier in oktober 2022 kan de laatste hobbel zijn van 2022 en dat kan te maken hebben met mentale onrust in de familiesfeer. Onopgeloste issues met broers en zussen zijn de oorzaak van stress, ongemak en machtsstrijd.
Aan het eind van 2022 kan Boogschutter last krijgen van gehoororganen en gewrichten.
Door alle mentale onrust in 2022 is het goed om regelmatig afstand te nemen van situaties door naar jezelf te luisteren en regelmatig te bewegen in de frisse lucht.

Advies
Eventuele grote stappen in je persoonlijke leven of carrière mogen pas na de omslag van de Maansknopen naar Stier worden genomen (vanaf 19 januari 2022).
Venus retrograde kan in januari 2022 kan vooral in de eerste week van januari 2022 voorzichtig aan doen, will sparen en verstandige investeringen doen, maar daarna tot eind januari 2022 wil je door de invloed van de retrograde Venus meer geld uitgeven.
De Zon Conjunct Venus in Steenbok op 9 januari 2022 legt de focus op creativiteit en financiën Dit is een gunstige dag om geld te verdienen of een aankoop te doen, maar voorzichtigheid is en blijft geboden.
Het jaar 2022 is met de meeste planeten aan de onderzijde van de Boogschutter horoscoop een jaar van introspectie. Boogschutter wordt gereserveerder, voorzichtiger met geld en maakt zich (onnodig) teveel zorgen.
Tijdens 2022 worden het maken van lange reizen te afgeraden, maar als je dat toch doet, dan moet je de nodige voorzorgsmaatregelen nemen.
Het jaar 2022 is een stabiele en gelijkmatige periode met weinig veranderingen. Verveling en teleurstelling liggen op de loer, maar forceren van dingen of zoeken naar avontuur leveren geen resultaten op. Obstakels zijn dit kaar onoverkomelijk, ondanks hard werk en toewijding.
Als je niet kunt winnen, dan kun je ook niets verliezen.
Blijf positief en wees niet onverschilligheid of veeleisend naar je partner en dierbaren.
Het laatste kwartaal van 2022 ziet er het beste uit door de retrograde Jupiter in Vissen vanaf 30 oktober 2022 met kans in november en december 2022 op geluk in de liefde of op professioneel of maatschappelijk gebied.

error: Content is protected !!