Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan aan de rechterkant van de Waterman-horoscoop, dus de nadruk ligt op samenwerking en consensus. Juli 2023 gaat over liefde, relaties, werk, huis, gezin, familie en huiselijke omstandigheden.
Aan het begin van juli 2023 kan Waterman verstrikt raken in een net van tegenstrijdige gevoelens, maar vanaf de tweede week van juli 2023 gaat alles beter.

Liefde en Relaties
Mars blijft tot 10 juli 2023 in Leeuw (7e Huis van Relaties) en tijdens die periode neem je het voortouw in een relatie of ben je actief op zoek naar nieuwe verbindingen of nieuwe samenwerkingsverbanden en werkt je aan het verbeteren van relaties. Door de felheid van Mars kan er in de relatie ook boosheid en irritatie ontstaan. Om de vrede te bewaren is het goed om zo nu dan wat water bij de wijn te doen.
Vanaf de tweede week van juli 2023 komt er met Venus in Leeuw een gezellige periode om af te spreken en bij te praten met vrienden.
Venus in Leeuw gaat van 23 juli tot 3 september 2023 retrograde in het Huis van Relaties en dat valt gelijk met de transit van Mars in Maagd van 11 juli tot 27 augustus 2023 in het 8e Huis. Tijdens die periode kan Waterman in relaties en beklemd gevoel ervaren door te veel verplichtingen of het gevoel hebben uit balans te zijn.

Familie en Huis
Stier is voor Waterman het 4e Huis van Familie en Huis. Uranus is de heersende planeet van Waterman. Door de invloed van de grote hervormer Uranus in Stier sinds maart 2019 kan Waterman zijn verhuisd of zijn er plannen om te verhuizen naar een ander huis, andere woonplaats of zelfs ander land. Vanaf de Maansverduistering in Schorpioen van 5 mei 2023 zijn er grote verschuivingen op gang in de carrière of professionele leven en dat is van invloed op je privé-leven. Door de invloed van grote Weldoener Jupiter komt er ruimte voor Waterman om het huis te verbouwen of uit te breiden, onroerend goed kopen of verkopen of te verhuizen naar een ruimere woning. Er kan zelfs sprake zijn van gezinsuitbreiding of in ieder geval komen er positieve veranderingen in de woonsituatie. De transit van Jupiter in Stier is een zoektocht naar innerlijke vrede en rust bij je thuis, gezin, verleden en hoe je over jezelf denkt.
In het gezin en in de familie is er turbulentie te verwachten. Financiële stress kan van nadelige invloed zijn op kinderen en hun ontwikkeling.

Carrière
Juli 2023 is maand met wisselend succes voor de Waterman. Vanaf 7 juli 2023 kun je de resultaten zien van je inzet van de voorgaande maanden. Met name de Waterman die werkzaam is in de creatieve en artistieke sector is deze maand succesvol met ongebruikelijke ideeën die anderen versteld doen staan. Door de invloed van asteroïde Ceres in Weegschaal voelt Waterman zich gesteund, optimistischer en enthousiast over de carrière.
Juli 2023 is een gunstige maand voor zakelijke reizen. Tegen 10 juli 2023 is er een dipje, ook in de studie. Waterman is druk bezig, maar slaagt er niet in om het gewenste resultaat te behalen, ondanks de steun van je sociale netwerk. Geef niet op, de aanhouder wint!
De Nieuwe Maan in Kreeft van 17 juli 2023 valt in het 6e Huis van Werk en Gezondheid en is een geweldig moment om met een nieuw project te van start te gaan.
De invloed van de Maansverduistering in Schorpioen in jouw Huis van Carrière en Bestemming laat in juli 2023 een reorganisatie of verandering in het bedrijfsbeleid zien, waardoor het evenwicht moet worden hersteld tussen carrière of openbare leven en de behoeften van je gezin en privéleven.

Financiën
Juli 2023 laat een gemiddelde maand zien voor de financiën van Waterman.
De retrograde Saturnus in Vissen (Huis van Financiën) brengt karmische lessen over wat werkelijk belangrijk voor je is en waar je werkelijk waarde aan hecht.
De retrograde Saturnus in Vissen vraagt je om het wat zuiniger aan de te doen. Grote uitgaven voor het huis en familie kunnen nu een punt van zorg zijn. Een goede budgettering is vereist om stabiliteit binnen je privé-leven en het gezin te bewaren.
De winstverwachting in je onderneming kan tegenvallen. Vermijd dus risicovolle ondernemingen of investeringen.
Saturnus in Vissen is een reality check en kan als een koude douche voelen, maar de retrograde Saturnus brengt wel structuur als er sprake is van minder goede financiële keuzes in het verleden.
De invloed van de Maansverduistering in Schorpioen in het Huis van Carrière van 5 mei 2023 laat in juli 2023 financiële veranderingen die van invloed zijn op de behoeften van je gezin en privéleven. Een overhaaste aankoop kan een miskoop zijn. Ga zorgvuldig te werk bij alles wat je doet.

Gezondheid
Juli 2023 laat een gunstige maand zien voor je fysieke en mentale gezondheid, Waterman.
Door de Volle Maan in het twaalfde Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting heb je behoefte aan rust, ontspanning, en meditatie om in balans te komen en te blijven.
Neem tijd voor zelfreflectie, introspectie of spirituele verbinding in een kuuroord of tijdens een retraite. Door jezelf terug te trekken ontstaat er ruimte in je hoofd voor inzichten en duidelijkheid.
De Nieuwe Maan in Kreeft van 17 juli 2023 valt in het 6e Huis van Werk en Gezondheid.
Deze Nieuwe Maan is een geweldig moment voor een medische check-up. Deze Nieuwe Maan vraagt om een frisse start, balans, een gezonde lifestyle en een betere dagroutine.
Steenbok is het 12e Huis van het Kosmisch Bewustzijn voor Waterman.
De retrograde Pluto in Steenbok veegt als een grote kosmische bezem alles weg wat jou tegenhoudt om je eigen weg te volgen in dit leven. Een vorm van therapie om oud karma los te laten kan daarbij een leidraad zijn bij jouw transformatie.

Advies
Juli 2023 kan gepaard gaan met uitdagingen, Waterman. Uranus en Jupiter in Stier staan regelmatig onder druk en ook de energie Mars en Venus in Leeuw kan de oorzaak zijn van onrust in je relatie. Maak je geen zorgen, Waterman, hulp komt uit onverwachte hoek!
Het is raadzaam om deze maand even er tussenuit te gaan, op reis. Een reis kan jou helpen met “ontladen” waardoor je alles met een andere blik ziet.
Wanneer je blijft zitten in een situatie waarin je niet gelukkig bent of waar je hart niet van vol is, dan kan Waterman tegenslagen en vertragingen ervaren en emotioneel gevoeliger zijn.
Neem tijdig afstand van een situatie wanneer deze niet goed voelt.
Vaak komt de oplossing als je iets loslaat.

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!