Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Boogschutter juli 2019

Algemeen
De planetaire krachten bewegen zich steeds verder naar de bovenzijde van de Boogschutter-horoscoop. De focus ligt inmiddels op buitenwereld en carrière. Met de meeste planeten aan de westelijke helft van de Boogschutter horoscoop gaat het om sociale vaardigheden, aanpassingsvermogen en samenwerking.
Juli 2019 staat in het teken van het buitenland, reizen, liefde, studie, financiën en carrière.

Liefde en Relaties
Juli 2019 staat in het teken van de liefde en romantiek! In de vaste relatie ben je bereid om een grote stap te zetten. De single Boogschutter vindt deze maand de liefde overal waar de Zon schijnt! Op het strand, op reis, op een tuinfeestje of evenement. Mars is jouw planeet van de Liefde en Romantiek. Met de energie van Mars in Leeuw straal je liefde uit en trek je liefde aan!
De totale Zonsverduistering van 2 juli 2019 vindt plaats in jouw Huis van de Ziel, Transformatie en Intimiteit.
Problemen met seksualiteit en intimiteit vragen om een oplossing. Je gaat opruiming houden in je zielenleven zoals het verbreken van negatieve contacten. De Zonsverduistering brengt je in aanraking met de donkere kant van je partner en met die van jezelf.

Familie en Huis
Het vinden van de balans tussen privéleven en je carrière kan een uitdaging zijn. Neem problemen van thuis niet mee naar het werk en andersom. Vissen symboliseert jouw privé-leven en verleden. Door de retrograde Neptunus in Vissen ga je op zoek naar je verleden en je familiegeschiedenis. Ervaringen uit het verleden zijn van invloed op je heden, ervaringen met je ouders, je familie, school of huiselijke omstandigheden, ja zelfs ervaringen van je voorouders neem je met je mee. Je kunt deze maand eindelijk iets vertellen wat je al lang voor je hebt gehouden.
Van 21 juni tot 27 november 2019 is Neptunus retrograde in Vissen. Een dure periode, want tijdens deze periode vraagt je huis om onderhoud of is er een renovatie, nieuw interieur of plannen voor een verhuizing. Juli 2019 is ook de maand om op vakantie te gaan en dat heb je wel verdiend!

Carrière
De totale Zonsverduistering van 2 juli 2019 laat in het komende halfjaar meer verplichtingen in je carrière zien, meer verantwoordelijkheid en dus ook meer stress. Een spannende periode van kansen en mogelijkheden! Juli 2019 is een uitstekende maand om te solliciteren naar een nieuwe baan. Het is mogelijk dat een nieuwe baan verband houdt met een verhuizing naar een andere woonplaats. Richt je op het promoten van jezelf en het promoten van je product met goede marketingstrategieën. Ook het onderhouden van sociale contacten en netwerken zijn essentieel bij het behalen van je doelstellingen. Je mag rekenen op de ondersteuning van je familie, zakenpartners en collega’s op het werk die jou verder helpen met het ontwikkelen van jouw vaardigheden. Juli 2019 is ook een gunstige maand voor studiedoeleinden en studie in het buitenland.

Financiën
De totale Zonsverduistering van 2 juli 2019 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën zoals verzekeringen, hypotheek, belastingen etc.. Deze Zonsverduistering is van invloed op de financiën van je partner waardoor ingrijpende financiële wijzigingen noodzakelijk zullen zijn, bijvoorbeeld investeringen, strategieën en financiële planning en ondersteuning. Er zijn wellicht in de afgelopen maanden geheime of onrealistische financiële beslissingen genomen en deze Zonsverduistering brengt dit in het komende halfjaar aanzet licht. Deze Zonsverduistering is de poort naar nieuwe financiële mogelijkheden. Een periode waarin je een nieuwe kijk op waarde en bezittingen krijgt.
De retrograde Mercurius van 7 juli tot 31 juli 2019 laat de gevolgen zien van roekeloos gedrag met geld in de afgelopen maanden en het belang van een financiële buffer. De Maansverduistering in Steenbok van 16 juli 2019 valt in jouw geldsector. Deze kosmische gebeurtenis leidt tot ontwikkelingen waardoor de focus komt te liggen op waardebepaling, hoe je met geld en bezit omgaat.

Gezondheid
De gedeeltelijke Maansverduistering van 16 juli 2019 geeft een hoge energie en gevoeligheid.
Deze hoge energie moet worden gekanaliseerd in fysieke activiteiten, dus ga sporten, fietsen, wandelen, zwemmen.
Het reinigen van onzuiverheden in je lichaam is van groot belang voor de gezondheid.
Los problemen met familie, vrienden of collega’s op, want een gezonde relatie met hen is de sleutel tot jouw emotionele en fysieke welzijn.
Ga zoveel mogelijk naar buiten. De invloed van Uranus in Stier in jouw Huis van Gezondheid kan leiden tot een plotselinge veranderingen in het voedingspatroon, maar ga niet impulsief experimenteren met een dieet of met een nieuwe tak van sport. Laat je eerst goed voorlichten.
Blijf niet met klachten rondlopen en ga tijdig naar de dokter.

Advies
Los problemen met familie, vrienden of collega’s op, want een gezonde relatie met hen is de sleutel tot jouw emotionele en fysieke welzijn.
Door de vele retrograde planeten gaat alles wat trager. Laat jezelf meevoeren op deze kosmische stroom. De Verduisteringen deze maand bieden een nieuwe kijk op waarde, financiën en bezittingen. Maak schoon schip door schulden af te lossen en fiscale kwesties op te lossen. Veranderingen maken het noodzakelijk om een ander financieel beleid te gaan voeren, dus dit is het moment!

error: Content is protected !!