Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Weegschaal ♎️ juli 2024
(22 september – 22 oktober)

Algemeen
Juli 2024 is een dynamische en transformerende maand voor Weegschaal!
Deze maand kun je met hernieuwde kracht al je plannen ten uitvoer te brengen.
Een positieve golf biedt mogelijkheden om je professionele horizon te verbreden.
Juli 2024 is de maand van reizen en het verbreden van perspectieven.
Aan het eind van juli 2024 komt alles tot rust rust en is het tijd voor zelfreflectie en introspectie.
De focus ligt in juli 2024 op carrière, netwerken, buitenland, huis en gezondheid.

Liefde en Relaties
De rode Strijder Mars reist tot 20 juli 2024 door Stier (8e Huis van Zielsprocessen) en door deze energie ga je gericht op zoek naar een zielenverbintenis De invloed van Mars in Stier kan echter ook de oorzaak zijn van conflicten in de vaste relatie of vriendschappen. Een bekentenis kan de lucht klaren. Er wordt veel duidelijk over gevoelens waardoor je alles anders gaat zien.
Mercurius in Leeuw van 3 tot 25 juli 2024 is de perfecte vakantietijd en geeft krachtige impuls aan alles wat je doet. Venus in Leeuw is Weegschaal vanaf 12 juli 2024 welgezind en dat verhoogt de kans op een succesvolle date. Een ontmoeting kan je leven veranderen. Probeer wel alle verleidingen te weerstaan en vertrouw op je intuïtie. Niets forceren of pushen.
Aan het eind van juli 2024 zoek je oude vertrouwde vrienden op.

Familie en Huis
Door de invloed van Mars in Stier kan tot 20 juli 2024 een gespannen sfeer zijn bij jou thuis.
Door bemoeienissen kan er een conflict ontstaan met ouders of oudere familieleden.
Luister niet naar roddels, maar luister naar je hart.
De periode van Mercurius in Leeuw van 3 tot 25 juli 2024 is gunstig voor een culturele vakantiereis.
Steenbok staat voor jouw 4e Huis van Gezin, Huis, Karma en Familie.
Asteroïde Ceres is retrograde en de emotionele Volle Maan in Steenbok van 21 juli 2024 laat een hereniging met zien met familie of met het land van herkomst.
Er zijn plannen om te verhuizen of er is een daadwerkelijke verhuizing, renovatie of er zijn er veranderingen in en om het huis om een eigen plekje te creëren om jezelf te kunnen zijn. Een situatie thuis komt tot een eind, zoals de kans om jezelf te bevrijden van een beperkende gezinssituatie of conflict met buren of woonomgeving. Deze Volle Maan gaat over het opruimen van het oude om plaats te maken voor het nieuwe. Kortom, een frisse wind door je huis met kans op stabiliteit.

Carrière
De Nieuwe Maan in Kreeft van 5 juli 2024 in het 10e Huis van Carrière en Bestemming is een geweldig moment voor een bedrijfsgerichte studie of om te solliciteren naar die droombaan, een stage of baan of studie in het buitenland.
De transit van Venus in Kreeft tot 11 juli 2024 maakt je wat verlegen en ben je meer op jezelf. Dit is wel een goede energie voor een spirituele cursus om korte vakantie om tot jezelf te komen.
De invloed van Mercurius in Leeuw en Mars en Jupiter in Tweelingen is de onderliggende planetaire steun in de rug waardoor mogelijkheid ontstaan voor het starten van een bedrijf, een studie of een buitenlands avontuur, workshops, publicatie of financiering van een boek, reizen, studieproject, lesgeven of het krijgen van een beurs.
Saturnus retrograde leert je productiever en efficiënter met je tijd om te gaan en meer structuur en orde in je dagelijkse leven te brengen.
Aan het einde van juli 2024 wacht een verrassing waardoor je in staat zal zijn om je ware potentieel te onthullen en vruchtbare contacten te leggen voor nu en in de toekomst.

Financiën
Juli 2024 is een voorspoedige en stabiliserende maand voor de financiële situatie.
In de eerste helft van juli 2024 zijn er extra inkomsten, maar blijf wel spaarzaam.
Denk twee keer na voordat je geld uitgeeft aan iets wat je niet echter nodig hebt.
Raadzaam is wel om te investeren in onderwijs, aandelen en vastgoed.
De beste periode voor nieuwe projecten, het doen van investeringen of uitbreiding is met de Volle Maan in Steenbok van 21 juli 2024. Weegschaal kan dan rekenen op de ondersteuning van zakelijke relaties. Samenwerking staat voor meer winstkansen en betere resultaten.
Door de invloed van Uranus in Stier krijgt Weegschaal steeds meer financiële en emotionele vrijheid waardoor deze zich kan losmaken uit een ongezonde verbintenis.

Gezondheid
Vissen staat voor jouw 6e Huis van Gezondheid en Welzijn.
De retrograde Neptunus in jouw 6e Huis van Dagelijkse Routine en Gezondheid maakt je gevoeliger voor stress en medicijnen en meer vatbaar om ziek te worden.
De retrograde Saturnus in Vissen kan de oorzaak zijn van een constante druk om te moeten presteren, op je werk, maar ook bij dagelijkse bezigheden.Voedingssupplementen en wandelen in de natuur zijn nodig om stress te voorkomen en gezond en fit te blijven. De retrograde Saturnus in het 6e Huis vraagt ook om structuur. Door meer structuur en orde ben je beter georganiseerd en dat is ook beter voor je gezondheid.
Mars in Tweelingen vanaf 21 juli 2024 tot 4 september 2024 is een geweldige periode om op reis te gaan!
Regelmatig bewegen zoals zwemmen en hardlopen verhoogt fysieke fitheid. Pas op voor stress en onderkoeling.

Advies
Juli 2024 is over het algemeen een stabiele maand waardoor je de ruimte krijgt om beslissingen te nemen. Deze maand krijg je de kans om de dingen te doen waar je eerst geen tijd voor had of buiten je bereik was.
Vanuit de Kosmos ontvang je precies wat je nodig hebt om je innerlijke motieven en die van anderen te begrijpen.
Werkdruk en verantwoordelijkheden kan je gezondheid en zenuwgestel nadelig beïnvloeden. Saturnus retrograde leert je productiever en efficiënter met je tijd om te gaan en meer structuur en orde in je dagelijkse leven te brengen.

error: Content is protected !!