Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Jaarhoroscoop Kreeft 2021

Algemeen
De totale Zonsverduistering in Boogschutter van 14 december 2020 viel voor Kreeft in het zesde Huis en dat laat zien dat er in de eerste helft van 2021, vanwege de gezondheid, grote veranderingen op stapel staan in de dagelijkse routines van Kreeft.
Het jaar 2021 staat in het teken van het maken van nieuwe en blijvende contacten, zoals vriendschappen voor het leven of vruchtbare zakelijke verbintenissen. De invloed van Jupiter in Waterman ondersteunt de Kreeft in ambitie en succes. Door de kracht van Venus volg je je hart en de ondersteunde kracht van Mars zorgt dat gezondheid en vitaliteit op peil blijven of ondersteunen bij herstel. Laat je niet afleiden door invloeden van buitenaf.
Stug doorzetten, Kreeft.

Liefde en Relaties
De transit van Venus in Steenbok van 9 januari 2021 tot 1 februari 2021 in het Huis van Relaties is een stabiele en liefdevolle periode voor relaties om gemeenschappelijke doelen te realiseren.
Vanaf 6 november 2021 is Venus, de planeet van Liefde en Verlangen weer terug in Steenbok, gaat retrograde vanaf 19 december 2021 en blijft daarna wel tot 6 maart 2022 in het Huis van Relaties!
Vanaf 26 februari 2021 tot 21 maart 2021 reist Venus door Vissen. De beste tijd voor Kreeft om een romantische reis te maken!
Van 24 april tot 11 juni 2021 reist Mars door Kreeft. Een krachtige en energieke periode van fascinatie en passie. Je bent dan wel meer assertief en dus meer ruimte nodig voor jezelf. Van 27 april tot 5 oktober 2021 is Pluto retrograde in jouw Huis van Relaties, een periode waarin Kreeft afscheid neemt van negatieve of niet-voedende relaties.
Met Venus in Tweelingen van 10 mei 2021 tot 2 juni 2021 kan een oude liefde weer opbloeien, maar de retrograde Mercurius in Tweelingen kan vanaf 29 mei 2021 tot 21 juni 2021 tot verwarring leiden.
Van 3 tot 27 juni 2021 reist Venus door Kreeft. Een krachtige periode waarin je duidelijke keuzes voor jezelf maakt. Tijdens deze periode is een verzoening of contact mogelijk met een oude liefde om een situatie recht te zetten om de ander of jezelf te vergeven.
De tijdelijke transit van Jupiter door Vissen van 14 mei tot 28 juli 2021 is een gunstige transit om te reizen, het ontmoeten van een soulmate.Pas op, want het gras is zoveel groener aan de andere kant van de heuvels. Gunstige periode voor mediation, een vorm van relatietherapie of gezinstherapie.
Van 12 tot 28 juli 2021 reist Mercurius door Kreeft. Een mooie periode om creatieve ideeën te delen in de sociale groep.
Vanaf 20 augustus 2021 tot 13 januari 2022 is Uranus in Stier retrograde en dat kan spanningen veroorzaken in de interactie met vrienden en collega’s.
Van 16 september tot 30 oktober 2021 reist Mars door Weegschaal. Tijdens deze periode zijn er meer irritaties en kan het lastig zijn om tot een compromis te komen. Je hebt dan meer ruimte nodig voor jezelf en voor je relatie.
De Maansverduistering in Stier van 19 november 2021 (Huis van Vriendschappen en Sociale Betrokkenheid) laat een sociale periode zien van samenzijn met vrienden, groepen en netwerken.
De Zon in Schorpioen vanaf 24 oktober 2021 tot 22 november 2021 (Huis van Liefde) opent de deur naar een spannende romance!
Venus in Steenbok vanaf 6 november 2021 tot 6 maart 2022 duidt op een periode van harmonie en liefde in de relatie. Ook een gunstige periode voor een verzoening.
De Zon in Steenbok in het Huis van Relaties vanaf 22 december 2021 tot 20 januari 2022 is voor Kreeft een gunstige periode voor een volgende stap zoals een verloving of huwelijk en het ondertekenen van overeenkomsten, contracten en partnerschappen.

Carrière
Het jaar 2021 is een veelbelovend jaar voor de carrière van Kreeft. De ambitieuze Mars in Ram is nog tot 6 januari 2021 in jouw Huis van Carrière en dat zet de toon voor 2021. De sociale status zal dit jaar verbeteren en zal Kreeft in staat stellen om projecten verder uit te breiden.
De studerende Kreeft krijgt tot september 2021 wel met uitdagingen te maken.
Kreeft laat zich niet het veld slaan. Kreeft heeft alles over voor het behalen van carrièredoelen, dus wil niet langer aan de zijlijn staan, maar op de middenstip! Je hebt daar alles voor over, nu ben jij aan zet. Niet iedereen is echter gecharmeerd van jouw ambitieuze houding.
De Zon in Ram vanaf 21 maart 2021 duidt op professionele erkenning, samenwerking en acceptatie. Van 3 tot 19 april 2021 reist Mercurius door Ram en dat geeft Kreeft een podium zoals voor professionele presentaties en uitdragen van een politieke mening.
Van 24 april tot 11 juni 2021 reist Mars door Kreeft. Een krachtige periode van gepassioneerd zijn en onafhankelijkheid. Kreeft heeft dan meer ruimte nodig voor zichzelf. Geweldige periode om met een project van start te gaan of als zelfstandige aan de slag te gaan.
Door de invloed van Jupiter in Waterman is er dit jaar meer kans op ruzie op het werk of thuis door onuitgesproken issues. Juist dan is het raadzaam om rustig te blijven door te mediteren en je concentratievermogen te verhogen. Van 14 mei tot 28 juli 2021 is Jupiter tijdelijk in Vissen. Kreeft wil dan grenzen verleggen, uitbreiden en evolueren, nieuwe wegen ontdekken, studeren en reizen. Tussen september en november 2021 is er succes met de studie en kansen om naar het buitenland te gaan voor studie en werk.
Op 26 mei 2021 kan de Maansverduistering in Boogschutter (Huis van Werk) de aanleiding zijn tot grote veranderingen op het werk, zoals een reorganisatie, afscheid van je huidige baan en een nieuwe baan, een nieuwe levensstijl.De retrogradatie van de asteroïde Pallas Athena vanaf 14 juli 2021 kan problemen veroorzaken met zakelijke reizen, internationale betrekkingen, presentaties, onderzoeksdocumenten en publicatiedeadlines.
Vanaf 8 oktober 2021 tot 5 november 2021 reist Venus door Boogschutter. Een periode van inspiratie en creatief potentieel om te kanaliseren naar persoonlijke of professionele projecten.
De Volle Maan in Ram van 20 oktober 2021 duidt op een duidelijke verandering in het persoonlijke concept van succes, dus een nieuwe koers in de carrière van Kreeft.
De gedeeltelijke Maansverduistering in Stier van 19 november 2021 laat de voltooiing zien van een collectief project en het begin van een meer individueel gerichte periode in het komende halfjaar.
In de eerste week van december 2021 kan er een grote verandering zijn op het werk.
De Zon in het Huis van Relaties vanaf 22 december 2021 tot 20 januari 2022 is voor Kreeft een gunstige periode om een nieuw partnerschap aan te gaan en voor het ondertekenen van overeenkomsten, contracten en partnerschappen.

Financiën
Voor de Kreeft zien financiën er over het algemeen gunstig uit in 2021. In het eerste kwartaal van 2021 kan er sprake zijn van financiële strubbelingen, maar na maart 2021 gaat het de goede kant op.
De Volle Maan in Leeuw van 28 januari 2021 in het Huis van Financiën laat de noodzaak zien van budgetaanpassingen, herziening van financiële plannen en toekomstige investeringen.
Jupiter in Waterman kan financiële voordelen met zich meebrengen zoals een onverwachte erfenis en meer inkomsten voor de partner, behoudens de periode van 14 mei tot 28 juli 2021 wanneer Jupiter naar Vissen verhuist. Saturnus in Waterman wil structuur en je financiële plaatje op orde krijgen. In ieder geval is voor Kreeft de inkomsten van derden een tweesnijdend zwaard, profijt hebben van de inkomsten van derden. Ga zorgvuldig om met inkomsten, bespaar en investeer alleen als het nodig is, want banken kunnen het Kreeft lastig maken.
Bundel je financiële middelen met de partner om succesvol te kunnen investeren.
De drie vierkanten tussen Saturnus/Uranus op 17 februari, 14 juni en 24 december 2021 zijn de rode draad dit jaar en leiden tot financiële uitdagingen. Pas op met vriendschappen. Geen zaken doen met vrienden, geen geld lenen aan vrienden of leningen aangaan met vrienden.
Geld wordt in 2021 gespendeerd aan de partner en lichamelijke en geestelijke gezondheid.
Vanaf augustus, september 2021 dalen de uitgaven en stijgt de winst.
Vanaf 28 juni 2021 tot 11 juli 2021 reist Venus door Leeuw en dat is een gunstige tijd voor o.a. onroerend goed, agrarische sector en kunstwereld.
Jupiter in Waterman is een gunstige periode om via de bank geld te lenen of een schuld uit het verleden af te betalen. Jupiter in het Huis van Pluto is een weg van afbraak van het oude, dus wegwerken van oud financieel zeer om zo een vruchtbare bodem te creëren voor de toekomst.
Wanneer 2021 ten einde loopt zijn de financiële omstandigheden verbeterd. De omslag van de Noordknoop naar Stier aan het begin van 2022 laat je weer in dromen geloven, zowel individueel als collectief.

Familie en Huis
Over het algemeen staat het gezinsleven van de Kreeft onder druk in 2021. Door de invloed van Saturnus en Mars is er thuis onrust en gebrek aan steun van familieleden.
Vanaf 9 januari 2021 tot 1 februari 2021 reist Venus door Steenbok en dat laat een harmonieuze periode zien. De Volle Maan in Weegschaal van 28 maart 2021 valt voor Kreeft in het Huis van Familie en Huis. Een huiselijk project komt tot voltooiing zoals een renovatie, verhuizing, een verandering van woonplaats, familiebijeenkomsten of een zoektocht naar de familiegeschiedenis.
De Nieuwe Maan in Kreeft van 10 juli 2021 biedt de mogelijkheid tot het oplossen van een familieruzie. De invloed van de asteroïde Juno in Boogschutter tot 14 november 2021 laat familieleden de invloed inzien van verantwoordelijkheid binnen het gezin. Van 30 juli tot 25 december 2021 kan door de invloed van Jupiter in Waterman miscommunicatie optreden in vriendschappen en naaste familie. Niets lijkt wat het is, niemand lijkt te zeggen waar het op staat, het vertrouwen is minder. Tijdens deze periode is Kreeft geneigd om zich te richten op nieuwe relaties, maar hoe verleidelijk ook, ook deze bieden niet de veiligheid die je zoekt. Hou het klein, je eigen vertrouwde groep, mensen die je wel kunt vertrouwen.
Venus in Weegschaal van 17 augustus tot 10 september 2021 is een gunstige periode voor een renovatie, nieuwe inrichting en verzoening met moeder of een moederfiguur in de familie.
Mercurius retrograde in Weegschaal van 27 september tot 17 oktober 2021 is geen gunstige periode om te verhuizen door mogelijke problemen met transportdiensten en claims.
Van 16 september tot 30 oktober 2021 reist Mars door Weegschaal. Tijdens deze periode zijn er meer irritaties en kan het lastig zijn om tot een compromis te komen. Je hebt dan meer ruimte nodig voor jezelf en ook voor je relatie. Gunstige periode voor grote opruiming of make-over van je huis.
Vanaf medio september tot november 2021 is er verbetering in gezin of familie, maar blijf voorzichtig. De relatie met gezin, familieleden en direct woonomgeving kan gevoelig liggen en blijven.

Gezondheid
De asteroïde Juno in Boogschutter in 2021 stimuleert de Kreeft om goed voor zichzelf te zorgen, een zoektocht naar geestelijk en lichamelijk welzijn en innerlijke rust.
Het jaar 2021 is een zoektocht om jezelf te zuiveren van alles wat je onrust geeft in je leven.
Van 30 januari tot 20 februari is Mercurius retrograde in Waterman, het Huis van de Ziel. Een gunstige periode voor een vorm van therapie als verwerking van traumatische ervaringen.
De transit van Mars in Tweelingen van 5 maart tot 23 april 2021 biedt Kreeft de gelegenheid om na gaan of oude gewoontes en patronen jouw leven negatief beïnvloeden en of energie op de juiste manier wordt gebruikt.
De Zonsverduistering in Tweelingen op 10 juni 2021 valt in het 12e Huis van Loslaten en Kosmisch Bewustzijn. Een gebeurtenis maakt diepe indruk op je. Afzondering schenkt je spirituele inzichten. Komende half jaar is gunstig voor een vorm van therapie of een spirituele reis, kan ook in de geest.
De Zon in Kreeft van 22 juni tot 22 juli 2021 biedt een grotere fysieke kracht en verbinding met intuïtie en je ware essentie.
De transit van Lilith in Tweelingen (Huis van Loslaten en Kosmische Bewustzijn) laat zien dat er 2021 periodes zijn van angst, depressie, paniek en stress. Al deze gemoedstoestanden houden verband met het proces van zelfacceptatie, maar een vorm van therapie is raadzaam.
De transit van Venus in Boogschutter van 8 oktober 2021 tot 5 november 2021 geeft stabiliteit in het dagelijks leven, een vaste routine ook voor een gezonde lifestyle. De Zon van 23 november tot 21 december 2021 bevordert fysiek en geestelijk herstel en maakt Kreeft vastberaden om een ​​gezonde levensstijl aan te nemen.
De totale Zonsverduistering in Boogschutter van 4 december 2021 valt in het Huis van Gezondheid. De dagelijkse routine kan dan onverwacht onderbroken worden, maar is wel de aanleiding tot continuïteit betekent in de zoektocht naar welzijn, niet alleen voor jezelf.
Om je gezondheid op peil te houden is een alternatieve, ontspannende en reinigende therapie raadzaam. Hydrotherapie, zwemmen in zee, acupunctuur of regelmatig naar de sauna is goed om lichaam en geest te zuiveren.

Advies
Jupiter in Vissen van 13 mei tot 29 juli 2021 is de beste tijd om je geest te verruimen! De beste periode voor studie, spiritualiteit, op reis te gaan of een cursus te volgen.
Het jaar 2021 kan soms lastig zijn voor de Kreeft. Vertrouw niet teveel op anderen, vooral financieel gezien is het raadzaam om je eigen pad te volgen. Leef binnen je eigen mogelijkheden en maak geen schulden. Zelfvoorzienend zijn, dus en niet vertrouwen op de vrijgevigheid van anderen. Ook het vaste inkomen van de partner is niet vanzelfsprekend waardoor Kreeft wordt gedwongen om de financiële lasten te delen waardoor de levensstijl moet worden aangepast aan de persoonlijke situatie. Wat er ook gebeurt in jouw specifieke omstandigheden, Kreeft krijgt te maken met verantwoordelijkheden.
Focus op veiligheid op lange termijn. Ook al gaat het niet zoals je zou willen en komen je dromen (nog) niet uit, keer de mensen niet de rug toe.

error: Content is protected !!